Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΡΑΜΠΕΣ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ-ΤΕΝΤΕΣ-ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥ. ΣΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ". ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΕΖΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ.

Last edited by a moderator:
ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΑΒΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΜΕ ΟΜΟΕΙΔΗ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΠΟ 100% ΕΩΣ 500% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΦΟΡΟΥΣ ΦΠΑ ΚΛΠ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑ ΑΛΛΙΩΣ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ-ΤΣΕΚΟΥΡΙ-ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΩΘΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ.
-bye-

Το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Παναγιώτης Δούμας, ο οποίος προΐστατο της πρωτοβουλίας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» και έχει και αυτός τραυματισθεί ελαφριά δήλωσε τα εξής:
«Τα σημερινά γεγονότα καταδεικνύουν μία θλιβερή πραγματικότητα: Οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν πια να υπολογίζουν στο ελληνικό κράτος εις ό,τι αφορά τουλάχιστον την ασφάλειά τους. Πραγματοποιήσαμε μία ειρηνική και καθ' όλα νόμιμη εξόρμηση, με τη συμμετοχή μάλιστα αρκετών ηλικιωμένων και γυναικών και δυστυχώς δεχθήκαμε δολοφονική επίθεση, με μεταλλικά αντικείμενα, καδρόνια, μπουκάλια, καρέκλες και τραπέζια.
Κρατάμε στα χέρια μας μαγνητοσκοπημένα όλα τα γεγονότα και θα τα δώσουμε στην δημοσιότητα, ώστε να δει ο κόσμος πώς κατήντησαν την πόλη μας οι «ήπιες» πολιτικές του κ. Κακλαμάνη, του κ. Χρυσοχοΐδη αλλά και του κ. Παυλόπουλου, ο οποίος φέρει μεγάλη πολιτική ευθύνη για τις μαζικές νομιμοποιήσεις λαθρομεταναστών αλλά και για τον νόμο που ψήφισε το 2008 και ο οποίος απαλλάσσει την ΕΛ.ΑΣ. από την αντιμετώπιση του παρανόμου εμπορίου. Όπως απεδείχθη, οι άνθρωποι αυτοί, εκτός από λαθρομετανάστες και λαθρέμποροι είναι και επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια και πολλοί εξ' αυτών έχουν δολοφονικές διαθέσεις και είναι και ρατσιστές, αφού επανειλημμένως φώναζαν ότι η μαύρη φυλή θα κυβερνήσει τον κόσμο και θα γ... όλους τους λευκούς... Θα μηνύσουμε τους κυρίους αυτούς, ενώ εάν περιλαμβάνονται στους 14 προσαχθέντες, θα παραστούμε στην δίκη τους ως πολιτική αγωγή και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία τους και την απέλασή τους από την πατρίδα μας».

http://www.youtube.com/watch?v=XPa1Lm-e7sM&feature=player_embedded

Eιλικρινα υπαρχει καποιος που μπορει να παρει στα σοβαρα εναν εκπροσωπο του Εμπορικου Συλλογου Αττικης, οταν διαβαζει τετοιες δηλωσεις?

Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

οσοι ελληνες αναμιχθηκαν στα επεισοδια ειναι "φασιστες του κερατα"
Βαστα τ'αλογα, συντροφε...

Εχω γνωστο που μονο "φασιστα" δεν θα τον ελεγες (ΚΚΕ γαρ), αλλα αμα δεις τι εχει συρει στους παρανομους πωλητες θα φριξεις.
Εχει μαγαζακι βλεπεις, και στηνουν "μαγαζακια" εξω απο το μαγαζακι του...

Γνωριζει καποιος γιατι δεν συλλαμβανονται και δεν απελαυνονται? Προκειται περι πολιτικων προσφυγων?

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ

Tο πρόβλημα είναι οτι ο δήμαρχος δεν ενημερώνεται σωστά...τα 700 ευρώ τη μέρα κονδύλι που έχει ο Δήμος για αγορά εφημερίδων δεν είναι αρκετά...:drummer:

Γνωριζει καποιος γιατι δεν συλλαμβανονται και δεν απελαυνονται? Προκειται περι πολιτικων προσφυγων?
ναι..τουλάχιστον οι περισσότεροι.
Εδώ στην Ερμιόνη που μένω και που με καμια 2 χιλιάδες μόνιμους κατοίκους έχουμε καμιά 100αριά μετανάστες άστεγους,ο δήμος τους δίνει στέγη ,τροφή και έναν μικρό μισθό για τα απαραίτητα.Χωρίς να δουλεύουν μιας και δουλειές δεν υπάρχουν ούτε για εμάς πλέον, κυκλοφορούν κατα δεκάδες μέσα στους δρόμους της πόλης δημιουργώντας ένα όχι και τόσο ωραίο θέαμα για εμάς τους κατοίκους..
Σε ερώτηση μου σε έναν δημοτικό σύμβουλοη απάντηση που μου δώθηκε ήταν
'είναι πολιτικοί πρόσφυγες'

ναι..τουλάχιστον οι περισσότεροι.
Εδώ στην Ερμιόνη που μένω και που με καμια 2 χιλιάδες μόνιμους κατοίκους έχουμε καμιά 100αριά μετανάστες άστεγους,ο δήμος τους δίνει στέγη ,τροφή και έναν μικρό μισθό για τα απαραίτητα.Χωρίς να δουλεύουν μιας και δουλειές δεν υπάρχουν ούτε για εμάς πλέον, κυκλοφορούν κατα δεκάδες μέσα στους δρόμους της πόλης δημιουργώντας ένα όχι και τόσο ωραίο θέαμα για εμάς τους κατοίκους..

Υ.Γ. Μονο εγω θεωρω τον τιτλο του νηματος εντελως αταιριαστο? Εκτος βεβαια εαν προκειται περι σαρκασμου, οποτε απλα respect.

ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ 100,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 4,000 ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ 8,200?
ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?
ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΑ.....- ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ (ΧΟΥΤΟΥ ΚΛΠ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΧΩΝΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ......

Μαλιστα, αρα δεν συλλαμβανονται, δεν απελαυνονται.

Γνωριζει κανεις απο που προμηθευονται τα προιοντα και με τι ορους τα εμπορευονται?

Aφιερωμενο στους <νεο>ελληνες http://totefteri.blogspot.com/2010/04/17.html που υποστηριζουν τους μετανάστες

Θα άλλαζε κάτι αν ήταν 17χρονος Έλληνας άνεργος, ορφανός, χρήστης εξαρτησιογόνων ουσιών που έκλεβε για τη δόση του ή ότι άλλο θες?
Ή σου φαίνεται αδιανόητο αντίστοιχα πράγματα δεν τα έκαναν Έλληνες μετανάστες, νόμιμοι ή μη, στο εξωτερικό?
Προσωπικά ήμουν μάρτυρας "σουφρώματος" τηλεφωνικού θαλάμου , με κέρματα τότε, από Έλληνες στο Μόναχο το 1986.
Η εξαθλίωση και η παντελής έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή δεν γνωρίζει σύνορα απλά πάει παρέα με εξαθλίωση.

ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ 100,000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ 4,000 ΚΑΙ ΟΙ ΗΔΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ 8,200?
ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ?

Ρωτησα για συλληψη και ταυτοχρονη απελαση, προσπαθωντας να δω αν μπορει να λειτουργησει αποτρεπτικα για την εισοδο ή την παραμονη τους στη χωρα, καθιστωντας τη οχι και τοσο "παραδεισο". Αν και απο κει που προερχονται, μαλλον και οι φυλακές μας, παραδεισος θα τους φαινονται.

Γιατι νομιζω, οτι το να τους κοψεις το παρανομο εμποριο, ειναι το μονο ευκολο... το μετα ειναι το προβλημα.

Εμένα που δεν κατάλαβα μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, ποιόν ενοχλούσαν οι μικροπωλητές που πωλούσαν απομιμήσεις απο designer τσαντες τόσο που διοργανώθηκε "εξόρμηση"? Θεωρούν πράγματι οι έμποροι οτι μειώνεται ο τζίρος τους απο τον ανταγωνισμό και αν ναί, αυτοί που παραβρέθησαν στην διαμαρτυρία ήταν αντιπρόσωποι της LV, της Fendi και της Hermes?
Επίσης το θέμα είναι οτι είναι μικροπωλητές ή οτι είναι (λαθρο?)μετανάστες?

Για να μην θίξω καν το θέμα της αρμοδιότητας που (δεν) εχει ο οποιοσδήποτε σύλλογος να αντικαταστήσει την αστυνομία και τους μηχανισμούς τους.

Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω το πολύ σοβαρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η χώρα όσο δεν υπάρχει μεταναστευτική πολιτική, η παραπάνω εκδήλωση μιλάει απο μόνη της για τα κίνητρα και το ποιόν της.
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με το συμπέρασμα του thankin αν και διαφωνώ καθέτως με τον τρόπο που επέλεξε να το εκφράσει, και αυτό και τα υπόλοιπα.

ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΕΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΛΛΑ.....- ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ (ΧΟΥΤΟΥ ΚΛΠ)ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ? ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΧΩΝΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ......

Πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα, αλλα δυστυχως και πολυ ανεδαφικα.

Πολυ απλα, γιατι θα ερθουν κι αλλοι (γιατι οσο δεν υπαρχει αντιδραση, θα ερχονται).

Θα άλλαζε κάτι αν ήταν 17χρονος Έλληνας άνεργος, ορφανός, χρήστης εξαρτησιογόνων ουσιών που έκλεβε για τη δόση του ή ότι άλλο θες?
Ή σου φαίνεται αδιανόητο αντίστοιχα πράγματα δεν τα έκαναν Έλληνες μετανάστες, νόμιμοι ή μη, στο εξωτερικό?
Προσωπικά ήμουν μάρτυρας "σουφρώματος" τηλεφωνικού θαλάμου , με κέρματα τότε, από Έλληνες στο Μόναχο το 1986.
Η εξαθλίωση και η παντελής έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή δεν γνωρίζει σύνορα απλά πάει παρέα με εξαθλίωση.

Άστο Πάνο μου μην το παλεύεις. Οι χαρακτηρισμοί που επιλέγει ο καθένας άλλωστε αποκαλύπτουν αρκετά για να γίνει αντιληπτό αν έχει νόημα η όχι ο διάλογος...

Για να μην θίξω καν το θέμα της αρμοδιότητας που (δεν) εχει ο οποιοσδήποτε σύλλογος να αντικαταστήσει την αστυνομία και τους μηχανισμούς τους.
Σωστα.
Κι αν μπει καποιος σπιτι μου, πρεπει να του πιασω συζητηση μεχρι να ερθει η αστυνομια.

Ρωτησα για συλληψη και ταυτοχρονη απελαση, προσπαθωντας να δω αν μπορει να λειτουργησει αποτρεπτικα για την εισοδο ή την παραμονη τους στη χωρα, καθιστωντας τη οχι και τοσο "παραδεισο". Αν και απο κει που προερχονται, μαλλον και οι φυλακές μας, παραδεισος θα τους φαινονται.

Γιατι νομιζω, οτι το να τους κοψεις το παρανομο εμποριο, ειναι το μονο ευκολο... το μετα ειναι το προβλημα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΛΑΣΗΣ. ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΩΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ?

Αυτό ειπα εγώ? Με εκπλήσεις.

Η αντίδραση σου στην περίπτωση που αναφέρεις προβλέπεται και δεν είναι υποκατάστατο της αστυνομίας. Δικαίωμα προστασίας της εστίας σου έχεις. Δημοσίων ελέγχων δεν έχεις.