Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Εχω βαρεθει να ακουω για ακροδεξιο παρακρατος και αλλα τετοια αστεια,
να εισαι σιγουρος οτι αν υπηρχε παρακρατος ακροδεξιας(μαλλον το αντιθετο υπαρχει) πολλα 'παιδακια' δεν θα κοιμοντουσαν ησυχα τωρα

Εννοείται ότι δεν υπάρχει παρακράτος γενικώς γι'αυτό το λόγο όλα τα "παιδάκια" κοιμούνται ήσυχα.

Last edited:
Πάντως δεν είπα ακριβώς αυτό. Δε μίλησα για παρακράτος, μίλησα απλά για κάτι αναμενόμενο λόγω σύγκλισης συμφερόντων και ιδεολογιών.

Ποιόν περιμένεις να κυνηγήσει ο ματατζής που βγαίνει να καταστείλει μια διαδήλωση, ή να "σκουπίσει" μετανάστες? ... αυτόν που κατεβαίνει λόγω ιδεολογίας να τον βοηθήσει, ή αυτόν που του πετάει πετρες??

Δεν είναι αναγκαίο παντού να βλέπουμε κρυφές οργανώσεις και συμφωνίες, κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν λόγω φυσικών και ιδεολογικών ισορροπιών...

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι καλώς συμβαίνουν, είναι απαράδεκτο, και λόγος να λογοδοτήσουν υπουργοί εσωτερικών, αρχηγοί αστυνομίας, κοκ, ωστόσο όχι και να πέφτουμε απ'τα σύννεφα που συμβαίνει κάτι αναμενόμενο.

Παρακράτος πιστεύω σίγουρα ότι υπάρχει, αλλά δε θα το χαρακτήριζα ακροδεξιό, αυτά τα πράγματα είναι υπεράνω ιδεολογιών.

Λυπάμαι αν σε ερμήνευσα λάθος, ζητάω συγγνώμη.
Απλά εγώ θεωρώ ότι εκτός της κατά σύμπτωσης συμπόρευσης ομάδων και κατασταλτικών δυνάμεων υπάρχει και η πλήρως οργανωμένη και κατευθυνόμενη συμπόρευση όπως προείπα και μάλιστα ανέφερα και συγκεκριμένα περιστατικά.

Το παρακράτος αναγκαστικά πρέπει να έχει και τον μανδύα ιδεολογίας ώστε να έχει και το απαιτούμενο fan club συμμετοχής αλλά και αποδοχής. Αλλιώς πώς μπορεί να λειτουργήσει αν είναι υπεράνω ιδεολογιών;

Όσο για το ποιοι κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ και ποιοι όχι λόγω της ύπαρξης παρακράτους και ποιοι είναι παιδάκια και άλλες γελοίες απειλές, δεν θα ασχοληθώ περισσότερο.
Το βασικό είναι να μην κοιμάσαι όρθιος μέρα μεσημέρι.

Το παρακράτος αναγκαστικά πρέπει να έχει και τον μανδύα ιδεολογίας ώστε να έχει και το απαιτούμενο fan club συμμετοχής αλλά και αποδοχής.

Λες δηλαδή πέρα από το facebook, να είναι και στο myspace? :flipout:

Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Παρακράτος πιστεύω σίγουρα ότι υπάρχει, αλλά δε θα το χαρακτήριζα ακροδεξιό, αυτά τα πράγματα είναι υπεράνω ιδεολογιών.

Σωστά, τα κολλητάρια των ματ είναι του ΚΚΕ και οι ρουφιάνοι της ασφάλειας είναι ανάρχες :worshippy::worshippy::worshippy:

Re: Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Σωστά, τα κολλητάρια των ματ είναι του ΚΚΕ και οι ρουφιάνοι της ασφάλειας είναι ανάρχες :worshippy::worshippy::worshippy:

Εδώ που τα λέμε, είναι λιγάκι ομιχλώδες το πώς απέκτησες τα B&W... και πώς σκοπεύεις να χρηματοδοτήσεις την απόκτηση των 800D... :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Εδώ που τα λέμε, είναι λιγάκι ομιχλώδες το πώς απέκτησες τα B&W... και πώς σκοπεύεις να χρηματοδοτήσεις την απόκτηση των 800D... :Banane0:

Γιατί ξύνεις πληγές ρε?

Re: Απάντηση: Re: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Το υπεράνω ιδεολογιών εσύ το ερμηνεύεις ως ΚΚΕ?:bigcry::bigcry:

Re: Απάντηση: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Ωραία, βρήκα και δικηγόρο (θα σε πληρώσω φορώντας κουκούλα :D)

Εννοώ κουκούλα ρουφιανέματος. Διαφέρει στυλιστικά από την άλλη, έχουν διαφορετικό κόψιμο. Η πρώτη έχει και άνοιγμα για το στόμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Λαθρομετανάστες χτύπησαν Έλληνες πολίτες

Εννοώ κουκούλα ρουφιανέματος. Διαφέρει στυλιστικά από την άλλη, έχουν διαφορετικό κόψιμο. Η πρώτη έχει και άνοιγμα για το στόμα.

Πολύ ΧΧΧ ................

Α βέβαια, υπάρχει και η κουκούλα ΚΚΚ. Αλλά δεν νομίζω να σου πάει, έχεις λιγνό πρόσωπο και θα στο μακρύνει. Χώρια που με το λευκό θα σε νομίζουν ότι σε ξέχασε κανένας Επιτάφιος.

Λες δηλαδή πέρα από το facebook, να είναι και στο myspace? :flipout:

Το πρόβλημα φίλε send είναι όταν όλη η ιστορία γίνεται από virtual πραγματική και όταν πέφτει αληθινό ξύλο...

Για λέγε, καλέ, για λέγε.....:popcorn::popcorn::popcorn::D

Α βέβαια, υπάρχει και η κουκούλα ΚΚΚ. Αλλά δεν νομίζω να σου πάει, έχεις λιγνό πρόσωπο και θα στο μακρύνει. Χώρια που με το λευκό θα σε νομίζουν ότι σε ξέχασε κανένας Επιτάφιος.

Που με έχεις δει ρε συ? Στο Greece Most Wanted?

Λυπάμαι αν σε ερμήνευσα λάθος, ζητάω συγγνώμη.
Απλά εγώ θεωρώ ότι εκτός της κατά σύμπτωσης συμπόρευσης ομάδων και κατασταλτικών δυνάμεων υπάρχει και η πλήρως οργανωμένη και κατευθυνόμενη συμπόρευση όπως προείπα και μάλιστα ανέφερα και συγκεκριμένα περιστατικά.

Το παρακράτος αναγκαστικά πρέπει να έχει και τον μανδύα ιδεολογίας ώστε να έχει και το απαιτούμενο fan club συμμετοχής αλλά και αποδοχής. Αλλιώς πώς μπορεί να λειτουργήσει αν είναι υπεράνω ιδεολογιών;

Όσο για το ποιοι κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ και ποιοι όχι λόγω της ύπαρξης παρακράτους και ποιοι είναι παιδάκια και άλλες γελοίες απειλές, δεν θα ασχοληθώ περισσότερο.
Το βασικό είναι να μην κοιμάσαι όρθιος μέρα μεσημέρι.

ρε συ ελληνικα γραφουμε νομιζω
ποιες απειλες??? συζητηση κανουμε
μπορει να ανεβασουμε λιγο την ενταση αλλα μεχρι εκει
απειλες και τσαμπουκαδες μακρυα απο μενα τουλαχιστον
διαφωνω καθετα με πολλους στο φορουμ αλλα μην το κανουμε γηπεδο

που λες McZab αν και ειμαι εκτος θεματος εχει μαλλιασει η γλωσσσα μου να προσπαθω να αποδειξω καθε φορα οτι δεν ειμαι νεοφασιστας οπως λετε(ουτε ξερω τι σημαινει αυτο,υπαρχει και παλαιοφασιστας?)
αν τωρα για καποιους ειμαι 'εθνικιστης' παλι δεν ξερω τι σημαινει αυτο για καποιους,ο καθενας εχει αλλο ορισμο,
παντως ελευθερα μπορεις να με λες και ειναι τιμη μου αντικομμουνιστη
σε αυτο συμφωνω οπως και να το εννοεις
σορυ για το εκτος θεματος

που λες McZab αν και ειμαι εκτος θεματος εχει μαλλιασει η γλωσσσα μου να προσπαθω να αποδειξω καθε φορα οτι δεν ειμαι νεοφασιστας οπως λετε(ουτε ξερω τι σημαινει αυτο,υπαρχει και παλαιοφασιστας?)
αν τωρα για καποιους ειμαι 'εθνικιστης' παλι δεν ξερω τι σημαινει αυτο για καποιους,ο καθενας εχει αλλο ορισμο,
παντως ελευθερα μπορεις να με λες και ειναι τιμη μου αντικομμουνιστη
σε αυτο συμφωνω οπως και να το εννοεις
σορυ για το εκτος θεματος

Που λες Beavis προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε τι είσαι, ούτε τι δεν είσαι, ούτε και ζήτησα διευκρινήσεις. Επίσης δε, αν διαβάσεις προσεκτικότερα καμμία απολύτως ταμπέλα και κανέναν απολύτως χαρακτηρισμό δεν σου έβαλα, οπότε κακώς απευθύνεσαι σε εμένα.

Γενικά όμως μιας και το άνοιξες, το να δηλώνεις αντι-κάτι λέγεται "ετεροκαθορισμός". Αν λοιπόν δηλώνεις αντικομμουνιστής, που είναι δικαίωμά σου, σκέψου τι θα ήσουν αν δεν υπήρχε "κομμουνισμός".

Last edited: