LCD 26" - 32" σε τιμή εώς 600;

13 March 2007
684
Βόλος
Αναζητώ μια LCD tv απο 26 ίντσες εως και 32. Έχω δει κάποιες αλλα δεν είμαι σίγουρος ακόμα....και θέλω και την δική σας γνωμη.

Αυτές οι δύο μου άρεσαν πιο πολύ...

Samsung LE32S62B
LG 27LC2R

Yπάρχει σε κάποια απο αυτές τις τηλεοράσεις επιλογή για 1:1 εμφάνιση του σήματος; Θα ήθελα π.χ το 720p απο κάποια συσκευή , να το δώ κεντραρισμένο στην TV έχωντας κενό πάνω και κάτω.

Απέφυγε αυτά τα μοντέλα!!Πάρε την Sony 26S2030 με 600Ε!!!Η με 670Ε την 25P2530

Βρήκα την Sony KDL-32U2000 , sta 612e. Είναι ακριβώς στο όριο του budget μου. Ίσως την αγοράσω... εαν έχετε καμμία άλλη πρόταση είμαι ανοιχτός! :)

Επίσης εαν γνωρίζει κάποιος τπτ για την ερώτηση που έκανα πιο πάνω, παρακαλώ να απαντήσει.

Πάρε την Sony 26S2030 με 600Ε από το mediamarkt!!!(είναι καλύτερη από την 32U2000)

Αναζητώ μια LCD tv απο 26 ίντσες εως και 32. Έχω δει κάποιες αλλα δεν είμαι σίγουρος ακόμα....και θέλω και την δική σας γνωμη.

Αυτές οι δύο μου άρεσαν πιο πολύ...

Samsung LE32S62B
LG 27LC2R

Yπάρχει σε κάποια απο αυτές τις τηλεοράσεις επιλογή για 1:1 εμφάνιση του σήματος; Θα ήθελα π.χ το 720p απο κάποια συσκευή , να το δώ κεντραρισμένο στην TV έχωντας κενό πάνω και κάτω.

μακρια απο την σειρα U της sony.

Γιαννη, καλησπερα κι απο εμενα. Η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτερες εταιριες, για να μην πω ολες, δινουν περισσοτερο εμφαση σε διαστασεις μοντελων τους που εχουν και την μεγαλυτερη καταναλωση. Και μεταξυ των 26" κ 32", οι δευτερες ειναι αυτες που πουλανε. Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο που ιδια μοντελα τηλεορασεων της ιδιας εταιριας πολλες φορες φορανε αλλο πανελ στις 26 ιντσες κι αλλο καλυτερο φυσικα στις 32".
Επομενως εαν ανεβαινες περιπου 100-150 πανω σιγουρα κατα τη γνωμη μου θα μπορουσες να παρεις κατι καλυτερο. Και θα εχεις και μεγαλυτερη τηλεοραση στην τελικη, πραγμα πολυ σημαντικο...

καλα ολα αυτα αλλα εαν ανεβει στις 32" παλι θα ψαχνει να βρει κατι καλο οποτε ξεφευγει πολυ.
κατα την δικη μου αποψη να ανεβει λιγο στην τιμη και να παει στην samsung.

Last edited:
Αν θα ανεβει σε χρηματα, εξαρταται απο τον ιδιο και μονο. Αυτος που πληρωνει αυτος αποφασιζει και στην τελικη παντα. Παντως καποια καλες ευκαιριες στις 32" ειναι η Toshiba και η Sony, απο μια γρηγορη ματια που προλαβα κι εριξα.