LCD 32",90% θεαση ελληνικα καναλια

margian

New member
26 August 2007
53
Γεια σας και απο μενα.Παρακολουθω πολυ καιρο το forum,γεγονος που με εχει βοηθησει αφανταστα.Ημουν μελος και στο παλιο avforum αλλα με την αλλαγη δεν μπορουσα να κανω login.Τωρα εκανα νεα εγγραφη.

Ζητω λοιπον την αποψη σας στην ερευνα που κανω.

Με ενδιαφερει λοιπον LCD TV στις 32 ιντσες αποκλειστικα(λογω χωρου,δεν μπαινει τιποτα μεγαλυτερο),η οποια να ειναι ποιοτικη (οσο γινεται) στο αναλογικο σημα που εκπεμπουν τα ελληνικα καναλια.Δεν ειμαι και τοσο σινεφιλ να πω την αληθεια.Αντε να δω μια ταινια την εβδομαδα στο dvd.Ισως μπει και δορυφορικη στο μελλον.NOVA με την συνδρομη που εχει,αν δεν φτιαξει θεματικα πακετα δεν με απασχολει προς το παρον.Οποτε η τηλεοραση θα παιζει σχεδον αποκλειστικα ελληνικα καναλια μεσω κεραιας και καμια 10 dvd το μηνα.
Θελω ομως οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα σε αυτο που θα βλεπω.(ισαξια με crt...)

Απο αυτα που διαβασα εδω αλλα και σε αλλα περιοδικα,internet sites,εχω ψιλοκαταληξει ....που αλλου,στην D3000 της Sony.Σε ενα test γνωστου site λεει πως ειναι οτι καλυτερο στις 32 για τηλεοπτικο σημα.

Τι λετε?Ειναι οντως ετσι τα πραγματα?Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?(plasma απορριπτω γιατι φοβηθηκα με οσα διαβασα περι burn in κτλ.)Χρηματα διαθετω μεχρι 1300 Ε.

Επισης η αγορα θα γινει τωρα,γιατι μπαινω στο σπιτι και δυσκολα να ειμαι χωρις tv.Ειμαι της αποψης οτι κατι το αγοραζεις οταν το χρειαζεσαι.Με την λογικη θα πεσουν οι τιμες,θα ωριμασει η τεχνολογια ,δεν θα αγορασεις ποτε.Αν εχεις tv,ενταξει μπορεις να περιμενεις 2-3 μηνες για κατι καλο.Αλλιως παιρνεις αυτο που χρειαζεσαι.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Μια χαρά αγορά είναι η D3000. Σε κάτι πιο φτηνό παίζει η Samsung 32R86B που είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Άλλη μια επιλογή περίπου στο όριο της τιμής που ανέφερες είναι η Philips 32PFL9632 (διάβασε το σχετικό thread για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ένα πρόβλημα που έχουν κάποια κομμάτια).

Re: LCD 32",90% τηλεοπτικο σημα

Σε τηλεοπτικο σημα πως ειναι,την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?Καλυτερα ή χειροτερα απο μια καλη crt?

Ευχαριστω

Re: LCD 32",90% τηλεοπτικο σημα

Σε τηλεοπτικο σημα πως ειναι,την εχει κανεις να μας πει εντυπωσεις?Καλυτερα ή χειροτερα απο μια καλη crt?

Εχω την 40D3000 και με καλο σημα εχει πολυ καλη εικονα. Με DVD εχει κορυφαια εικονα σε σημειο που νομιζεις οτι βλεπεις Blu Ray!

Λογω μικροτερου μεγεθους (που κρυβει τις ατελειες στο σημα) η 32D3000 σιγουρα θα εχει ακομη καλυτερη εικονα με τηλεοπτικο σημα.

Απάντηση: Re: LCD 32",90% τηλεοπτικο σημα

Με DVD εχει κορυφαια εικονα σε σημειο που νομιζεις οτι βλεπεις Blu Ray!

Γιάννη μου κάνει εντύπωση αυτό που λες.
Έχεις δει bluray με τη νέα σου tv ?

Re: Απάντηση: Re: LCD 32",90% τηλεοπτικο σημα

Εχω δει μονο το XXX με δανεικο PS3. Παντως θα παρω και δικο μου συντομα.:Banane0:

Ισως υπερβαλλω λιγο αλλα η εικονα ειναι πραγματικα αψογη.

Όλα τα XXX;) σε όλες τις τηλεόρασης φαίνονται ωραία!

:silly::silly::silly:

Last edited:

Εχω δει μονο το XXX με δανεικο PS3. Παντως θα παρω και δικο μου συντομα.:Banane0:

Ισως υπερβαλλω λιγο αλλα η εικονα ειναι πραγματικα αψογη.

σε τι αποσταση θα βαλεις τον καναπε για να παιρνω σειρα?:flipout:

Γεια σας και απο μενα.Παρακολουθω πολυ καιρο το forum,γεγονος που με εχει βοηθησει αφανταστα.Ημουν μελος και στο παλιο avforum αλλα με την αλλαγη δεν μπορουσα να κανω login.Τωρα εκανα νεα εγγραφη.

Με ενδιαφερει λοιπον LCD TV στις 32 ιντσες αποκλειστικα(λογω χωρου,δεν μπαινει τιποτα μεγαλυτερο),η οποια να ειναι ποιοτικη (οσο γινεται) στο αναλογικο σημα που εκπεμπουν τα ελληνικα καναλια.Δεν ειμαι και τοσο σινεφιλ να πω την αληθεια.Αντε να δω μια ταινια την εβδομαδα στο dvd.Ισως μπει και δορυφορικη στο μελλον.NOVA με την συνδρομη που εχει,αν δεν φτιαξει θεματικα πακετα δεν με απασχολει προς το παρον.Οποτε η τηλεοραση θα παιζει σχεδον αποκλειστικα ελληνικα καναλια μεσω κεραιας και καμια 10 dvd το μηνα.

Θελω ομως οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα σε αυτο που θα βλεπω.(ισαξια με crt...)

Απο αυτα που διαβασα εδω αλλα και σε αλλα περιοδικα,internet sites,εχω ψιλοκαταληξει ....που αλλου,στην D3000 της Sony.Σε ενα test γνωστου site λεει πως ειναι οτι καλυτερο στις 32 για τηλεοπτικο σημα.

Τι λετε?Ειναι οντως ετσι τα πραγματα?Εχετε να προτεινετε κατι αλλο?(plasma απορριπτω γιατι φοβηθηκα με οσα διαβασα περι burn in κτλ.)Χρηματα διαθετω μεχρι 1300 Ε.

Επισης η αγορα θα γινει τωρα,γιατι μπαινω στο σπιτι και δυσκολα να ειμαι χωρις tv.Ειμαι της αποψης οτι κατι το αγοραζεις οταν το χρειαζεσαι.Με την λογικη θα πεσουν οι τιμες,θα ωριμασει η τεχνολογια ,δεν θα αγορασεις ποτε.Αν εχεις tv,ενταξει μπορεις να περιμενεις 2-3 μηνες για κατι καλο.Αλλιως παιρνεις αυτο που χρειαζεσαι.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

πλασματα στις 32" δεν βγαινουν.
μακαρι να ανεβαινες σε ιντσες.

Όλα τα XXX;) σε όλες τις τηλεόρασης φαίνονται ωραία!

Χα , χα καλο.:Banane0:

Εγω βεβαια λεω γι'αυτην...

515NBFSS7BL._AA240_.jpg

Αν σου αρέσει η κομψότητα η αισθητική και το Amblight και εφόσον δέχεσαι να διαθέσεις τόσα χρήματα για 32'' ασυζητητί Philips 32PFL9632 (προσπάθησε να την ανοίξεις στο κατάστημα όμως και βάλτην σε standby να δεις μήπως εκτός από ambilight έχει και τεχνολογία ambibuzz)

Αν όλα τα παραπάνω σου είναι αδιάφορα και δεν σε πειράζει να δώσεις και κάτι λιγότερο βρε αδερφέ ασυζητητί Sony 32D3000.

Last edited:
Ευχαριστω για τις απαντησεις,μαλλον αυριο την παραγγελνω,οπως εγραψα και στο αντιστοιχο τοπικ της 32d3000.

Ελπιζω να αξιζει τα 1300.(τιμη απο Expert,λογω λιστας γαμου με συμφερει να την παρω απο εκει)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD 32",90% τηλεοπτικο σημα

εχεις δει BR στην panny?

Ένα φιλαράκι θα μου δανείσει ένα ps3, αυτές τις μέρες.

Θα γράψω εντυπώσεις, ίσως και photos.

Χθες το πρωι την παρελαβα. :firstprize:

Χωρις να εχω κανει καποιες ρυθμισεις ακομα,εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
Παρακολουθησα και τα 2 ματς το απογευμα και η εικονα ηταν φανταστικη.Ισως παιζουν ρολο τελικα τα 100 Hz(αν και καποιοι λενε οτι στις LCD δεν παιζει ρολο).
Σημαντικο ρολο παιζει και το πολυ καλο τηλεοπτικο σημα που εχω απο την κεραια.

Σε λιγο καιρο περισσοτερες εντυπωσεις.

PER.162007.jpg

SHARP LC-32AD5E BLACK 32'' LCD

# Ανάλυση Οθόνης: 1366 x 768.
# Μέγεθος Οθόνης: Διαγώνιος 32''.
# Επιλογές Εμφάνισης Οθόνης: 16:9.
# Χρόνος Απόκρισης: 6ms.
# Φωτεινότητα: 500cd/m2.
# Αντίθεση: 1200:1.
# Γωνίες Θέασης: Οριζόντια: 176 μοίρες. Κάθετα: 176 μοίρες.
# Τύπος Δέκτη: Ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης DVB-T με δυνατότητα λειτουργίας σε PAL/SECAM.
# Ήχος: Ενσωματωμένα ηχεία 2x10W και υποστήριξη τεχνολογίας NICAM/A2.
# Συνδεσιμότητα: Είσοδοι: 2 x scart, 2 x HDMI, 1 x AV-in (V/S Video), 1 x Component in, 1 x RS232C, 1 x CI Slot, 1 x D-sub 15pin. Έξοδοι: 1 x Audio out, ακουστικών.
# Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Wall mountable, λειτουργία παράθεσης εικόνας και Teletext, Energy Saving, αυτόματη ρύθμιση έντασης ήχου.
# Διαστάσεις: 792 x 583 x 243mm. (W x H x D).
# Βάρος: 19kg.

Την βρήκα στα 740 Ευρώ, είναι για 50% TV και 50% Games. Τι λέει?

Aκυρο δεν κάνει για τοίχο.

Last edited:
Κάνε φίλε μια βόλτα στα μαγαζιά και ζήτα από τους πωλητές να σου βάλουν τις υποψήφιες τηλεοράσεις να παίξουν τηλεοπτικό σήμα της αρεσκείας σου (MEGA, ΣΚΑΙ κλπ).
Τότε κάτσε στην απόσταση που θα βλέπεις και πολύ ψύχραιμα σύγκρινε.
Να εμπιστευτείς τα μάτια σου μόνο.

Επειδή μόλις αγόρασα συσκευή, κατά την άποψή μου βέβαια και μετά από πάρα πολύ ψάξιμο και θεάσεις στα μαγαζιά, νομίζω ότι η 9632 δεν παίζει τόσο καλά τηλεοπτικό σήμα παρά τις προδιαγραφές της. Ομοίως και η D3000. Οι παραπάνω σε καλό υλικό (HD & DVD) είναι άπαιχτες, όχι όμως σε κανάλια.

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται οι φθηνότερες PHILIPS όπως οι 9541 και 9631 που έχουν τιμή στο χιλιάρικο παίζουν καλύτερα τηλεοπτικά.
Συγκρινε και θα καταλάβεις.

Επειδή μόλις αγόρασα συσκευή, κατά την άποψή μου βέβαια και μετά από πάρα πολύ ψάξιμο και θεάσεις στα μαγαζιά, νομίζω ότι η 9632 δεν παίζει τόσο καλά τηλεοπτικό σήμα παρά τις προδιαγραφές της. Ομοίως και η D3000. Οι παραπάνω σε καλό υλικό (HD & DVD) είναι άπαιχτες, όχι όμως σε κανάλια.

Ειναι και θεμα ρυθμισεων και σηματος ομως.

Η 40D3000 εχει κορυφαια εικονα σε SD , ειδικα σε DVD "γραφει" , οποτε με δεδομενο το μικροτερο μεγεθος της D3000 δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα.