LCD 32" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

etien

AVClub Addicted Member
9 November 2007
1,565
Παιδια χρειαζομαι μια μικρη βοηθεια, ο εφοπλιστης στον οποιο εργαζομαι θελει να αγορασει για το γραφειο του μια 32αρα (οχι μεγαλυτερη) μονο για τηλεοπτικο. Οπως καταλαβαινετε το budget ειναι απεριοριστο. Ποια ειναι η καλυτερη σε αυτο τον τομεα που να συνδυαζει και ομορφη εμφανιση?

Ευχαριστω.

Και το προηγούμενο μοντέλο μια χαρά είναι και έχει και 100Hz που λείπουν από την καινούρια. Αναφέρομαι στην 32PFL9632 η οποία έχει επίσης πολύ όμορφη σχεδίαση

Μηπως αυτη που προτεινει ο φιλος akren λογω 1080π δεν ειναι και τοσο καταληλη για τηλεοπτικο, ενω του φιλου Γιωργου (32PFL9632) ειναι πιο προσαρμοσμενη στις απαιτησεις? Απο την αλλη η 9603 ειναι πολυ ομορφοτερη. Αυτη η LG 32LG6000 λεει τιποτα στο τηλεοπτικο, διοτι απο εμφανιση νομιζω οτι ταιριαζει με τον χωρο στα χρωματα. Επισης η "φινιρισμένη" πλατη της ειναι στα προσοντα καθως θα ειναι εκτεθιμενη καπου στη μεση του δωματιου/γραφειου.

Last edited:
Απάντηση: Re: LCD 32" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

Μηπως αυτη που προτεινει ο φιλος akren λογω 1080π δεν ειναι και τοσο καταληλη για τηλεοπτικο, ενω του φιλου Γιωργου (32PFL9632) ειναι πιο προσαρμοσμενη στις απαιτησεις? Απο την αλλη η 9603 ειναι πολυ ομορφοτερη. Αυτη η LG 32LG6000 λεει τιποτα στο τηλεοπτικο, διοτι απο εμφανιση νομιζω οτι ταιριαζει με τον χωρο στα χρωματα. Επισης η "φινιρισμένη" πλατη της ειναι στα προσοντα καθως θα ειναι εκτεθιμενη καπου στη μεση του δωματιου/γραφειου.

παρτε και τις τρεις,δειτε ποια ταιριαζει με τα επιπλα και,κρατηστε την μια που σας αρεσει.
εγω ετσι εκανα με τον υπαλληλο μου:flipout::fahne90:

Re: Απάντηση: Re: LCD 32" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

παρτε και τις τρεις,δειτε ποια ταιριαζει με τα επιπλα και,κρατηστε την μια που σας αρεσει.
εγω ετσι εκανα με τον υπαλληλο μου:flipout::fahne90:

Eπρεπε να δεις παρελαση αντιπροσωπων (οι ιδιοκτητες) μαζι με το "εμπορευμα" τους που ειχε γινει στα γραφεια μας οταν ο Μεγαλος ειχε αποφασισει να αλλαξει αυτοκινητο.

Πες στον συναδελφο εφοπλιστη να παρει την 9603.

Πλεον και οι καλες Full HD εχουν βελτιωθει πολυ στο τηλεοπτικο σημα.

Πες στο αφεντικό σου οτι ολοι οι Ελληνες Κροίσοι αγοράζουν μονο KURO..

Οταν ρέει το παραδάκι δεν υπάρχουν αλλες επιλογές άσε που αμέσως το γραφείο θα αποκτήσει άλλο αερα :grinning-smiley-043

Τι 32 τι 42 -bye--bye-

Last edited:

Αυτη η LG 32LG6000 λεει τιποτα στο τηλεοπτικο, διοτι απο εμφανιση νομιζω οτι ταιριαζει με τον χωρο στα χρωματα. Επισης η "φινιρισμένη" πλατη της ειναι στα προσοντα καθως θα ειναι εκτεθιμενη καπου στη μεση του δωματιου/γραφειου.

ποια πλατη και χρωματα μου λες!!
9603 ειπαμε αλλα...ασε θα τον παρω τηλεφωνο οταν μπορεσω καποια στιγμη γιατι με τους υπαλληλους δεν βγαζεις ακρη

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: LCD 32" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ

Πες στον συναδελφο εφοπλιστη να παρει την 9603.

Πλεον και οι καλες Full HD εχουν βελτιωθει πολυ στο τηλεοπτικο σημα.

Φανταζομαι οτι λογω ονοματος ασχολεισαι με ποταμοπλοια ετσι?:BDGBGDB55:

Λοιπον θα του προτεινω την 9603 και ο θεος βοηθος. Προκειτε για την αυξηση μου βλεπετε. :shot:

Πες στο αφεντικό σου οτι ολοι οι Ελληνες Κροίσοι αγοράζουν μονο KURO..

Οταν ρέει το παραδάκι δεν υπάρχουν αλλες επιλογές άσε που αμέσως το γραφείο θα αποκτήσει άλλο αερα :grinning-smiley-043

Τι 32 τι 42 -bye--bye-

Συμφωνώ και εγώ :2thumb22sup: κοτζάμ εφοπλιστής στις 10 ίντσες κολλάει

Λοιπόν, άστα αυτά και πες τον ΜΕΓΑΛΟ να κάνει εγγραφή στο forum για να του αποδείξουμε ότι οι 32" είναι λίγες και αυτό που του χρειάζεται για το γραφείο είναι απλά μια KURO LX608!!! :D

Λοιπόν, άστα αυτά και πες τον ΜΕΓΑΛΟ να κάνει εγγραφή στο forum για να του αποδείξουμε ότι οι 32" είναι λίγες και αυτό που του χρειάζεται για το γραφείο είναι απλά μια KURO LX608!!! :D

Στα 2 μετρα αποσταση θεασης και εγω νομιζω οτι μια 60αρα θα ειναι καλη.:flipout:

Ευχαριστω ολους για "τις ευχες" σας. Αυτο που θα κανω τελικα ειναι να του χρεωσω την Κουρο και να του παρουσιασω την σαμμυ μου. Σιγα μην καταλαβει την διαφορα. Ενω εγω..... θα την απολαμβανω σπιτι μου.

Ευχαριστω ολους για "τις ευχες" σας. Αυτο που θα κανω τελικα ειναι να του χρεωσω την Κουρο και να του παρουσιασω την σαμμυ μου. Σιγα μην καταλαβει την διαφορα. Ενω εγω..... θα την απολαμβανω σπιτι μου.

:hahaha:
................... :captain:

:worshippy:

τωρα που τον πηρα τηλεφωνο...δεν γινεται:flipout:-bye-