LCD 32" για το υπνοδωμάτιο. Μήπως υπερβάλλω?

papako

AVClub Addicted Member
16 February 2008
1,539
Αθήνα
Xάλασε η παλιά CRT 21" που έχω στο υπνοδωμάτιο. Η απόσταση θέασης είναι με τα βίας 2,5 μετρα.
Έχω αποφασίσει να πάρω την samsung 32R86 στα 700 (με εγγύηση αντιπροσωπείας).
Αλλα μήπως τελικά οι 32" είναι υπερβολή για το υπνοδωμάτιο?
Γίνετε αρκετή χρήση κυρίως από NOVA, DVD και divx

Στις 26" σκέφτομαι την LG 26LC55 στα 500

A και κάτι ακόμα. H samsung θα παίξει σήμα 1080/24?

Ευχαριστώ.

Απο τη μια σκεφτεσε αν υπερβαλεις για τις 32.......... απ την αλλη θες και 1080 με 24p στο μπεντρουμιον !!!!!
Ημαρτον .

Παρε την R ειναι και 32 και σε καλη τιμη και τελεια για τα λεφτα της .

Απο τη μια σκεφτεσε αν υπερβαλεις για τις 32.......... απ την αλλη θες και 1080 με 24p στο μπεντρουμιον !!!!!
Ημαρτον .

Παρε την R ειναι και 32 και σε καλη τιμη και τελεια για τα λεφτα της .

όχι δεν με νοιάζει. απλή ερώτηση είναι.
ευχαριστω.

Φϊλε papako, καλώς ήρθες στην παρέα μας :ernaehrung004:

32" για τα 2.5μ είναι μια χαρά. Εξάλλου σε όλα τα νέα σπίτια τώρα πια 32αρες βάζουν στις κρεβατοκάμαρες. Οσο για το θέμα που αναφέρεις των 1080/24p, δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό, αφού δεν πιστεύω να θέλεις και home cinema στην κρεβατοκάμαρα και με 32"!!!! :grinning-smiley-043

Περιορισμό στα χρήματα έχεις; Γιατί αν η απάντηση είναι όχι, πάρε 37, δε θα το μετανοιώσεις. Με 700 ευρά (μπορεί και λιγότερο) θα είσαι καλυμένος.

εγω παλι θα σου ελεγα να κοιταξεις κατι σε 37''

Για να μη το κουραζουμε το θεμα γιατι οπως παει εκει θα καταληξει.............παρε ενα προβολεα καλυτερα για να γλυτωσεις και τα λεφτα απο την KURO LX 608.

ΥΣ
Ενταξει ρε παιδια μην τρελαθουμε και τελειως με τις κολωτηλεορασεις , δεν ζουμε για το γυαλι , 37 ιντσες στην κρεβατοκαμαρα ?
Τι το περασαμε ?
Το καλυτερο πραγμα ειναι...............ενα ζαπινγκ πριν και ενα μετα ?:flipout::flipout::flipout::flipout:

Βάλε μια 26άρα. Η 32άρα αν σε παίρνει ο ύπνος κάνει πολύ φώς και θα σε ξυπνάει.

Έχω την 32r86 της Samsung στην κρεβατοκάμαρα,στην ίδια περίπου απόσταση θέασης. Τις πρώτες μέρες πίστευα ότι είχα κάνει λάθος επιλογή ως προς το μέγεθος, καθώς μετά τις 21'' της προηγούμενης crt φαινόταν υπερβολικά μεγάλη. Τελικά την συνήθισα. Άλλωστε βοηθά και το γεγονός οτι τα περισσότερα κανάλια τα βλέπω 4/3. Για τις 37'' πιστεύω οτι μάλλον είναι πολλές για αυτή την απόσταση θέασης.
Όσο για την ίδια την συσκευή δεν έχω κάποιο πρόβλημα ή αρνητικό να παρατηρήσω στούς τρείς μήνες που την έχω στην κατοχή μου.

Για να μη το κουραζουμε το θεμα γιατι οπως παει εκει θα καταληξει.............παρε ενα προβολεα καλυτερα για να γλυτωσεις και τα λεφτα απο την KURO LX 608.

ΥΣ
Ενταξει ρε παιδια μην τρελαθουμε και τελειως με τις κολωτηλεορασεις , δεν ζουμε για το γυαλι , 37 ιντσες στην κρεβατοκαμαρα ?
Τι το περασαμε ?
Το καλυτερο πραγμα ειναι...............ενα ζαπινγκ πριν και ενα μετα ?:flipout::flipout::flipout::flipout:

ελα ρε που θα τρελαθεις κιολας! μια χαρα ειναι οι 37! :smile:
αμα ελεγα παραπανω τοτε ok!;)

Προσεξε μονο να βαλεις το καλο το πανι .........το αδιαβροχο και marine ηχεια για τις υγρασιες:flipout::flipout::flipout:

Paidia prosfata agorasa enan probolea gia to mpanio..Efxaristimenos eimai entaxei...

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω κι εγώ για να συνδέω το laptop και να surfάρω κάθε πρωί. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου (ξαλαφρώνεις και ενημερώνεσαι ταυτόχρονα όχι εν έτη 2008 να είμαστε με περιοδικά, εξάλλου βαρέθηκα πια τα asterix).

Ακριβώς αυτό θέλω να κάνω κι εγώ για να συνδέω το laptop και να surfάρω κάθε πρωί. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου (ξαλαφρώνεις και ενημερώνεσαι ταυτόχρονα όχι εν έτη 2008 να είμαστε με περιοδικά, εξάλλου βαρέθηκα πια τα asterix).

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ρε σεις, δεν πατε καθολου καλα....
Απο ετσι εγω λεω να βαλω τον Dila στο μπανιο και να παρω κανενα τριτσιπο DLP για το σαλονι....

Τι λετε?? Θα ειμαι καλυμενος για κανα χρονο τουλαχιστον? Μπα.... :smash::smash:

οι ιντσες ποτε δεν ειναι αρκετες
οποτε μη σκας
32 ιντσες ειχα χρονια τωρα στο υπνοδωματιο
για προβολεα μη μιλησουμε οι 100'' τωρα μου φαινονται τιποτα

Πάρε την plasma 37px7 με 680 ευρά αλλά να θυμάσαι να βάζεις παντα χρονοδιακόπτη. Μην κάνεις το λάθος και την ξεχάσεις αναμμένη!!!

:2thumb22sup: