LCD 32".Καιρός είναι

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
898
Η πρώτη μου επαφή με το forum ήταν πρίν απο 2 χρόνια κατά την διάρκεια επιλογής νέας 29" CRT.Έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες συζητήσεις για το ίδιο θέμα έφτασε η στιγμή για αγορά LCD που θα αντικαταστήσει το 29αρι μπαουλάκι :grinning-smiley-043

Λόγο απόσταση θέασης (2μ) δέν μπορώ σε κάτι παραπάνω απο 32".Η TV προορίζεται κατά 70% για θέαση DVD και το υπόλοιπο για τηλεοπτικό σήμα.Έχω καταλήξη στις εξής:

1)Sony 32'', KDL-32V3000 (άν και το budget είναι στα 1000 Ευρώ,πείτε μου για το άν αξίζει τα 300+ και τί επιπλέον προσφέρει?)
2)Sony 32'', KDL-32V2500
3)Samsung 32'', LE32R86W

Ευπρόσδεκτη κάθε άλλη πρόταση (σε 32") :operator:

Η πρώτη μου επαφή με το forum ήταν πρίν απο 2 χρόνια κατά την διάρκεια επιλογής νέας 29" CRT.Έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες συζητήσεις για το ίδιο θέμα έφτασε η στιγμή για αγορά LCD που θα αντικαταστήσει το 29αρι μπαουλάκι :grinning-smiley-043

Λόγο απόσταση θέασης (2μ) δέν μπορώ σε κάτι παραπάνω απο 32".Η TV προορίζεται κατά 70% για θέαση DVD και το υπόλοιπο για τηλεοπτικό σήμα.Έχω καταλήξη στις εξής:

1)Sony 32'', KDL-32V3000 (άν και το budget είναι στα 1000 Ευρώ,πείτε μου για το άν αξίζει τα 300+ και τί επιπλέον προσφέρει?)
2)Sony 32'', KDL-32V2500
3)Samsung 32'', LE32R86W

Ευπρόσδεκτη κάθε άλλη πρόταση (σε 32") :operator:

Εννοείς 32D3000.Λοιπόν προσφέρει αρκετά παραπάνω λόγω του 100Hz.Αυτό σημαίνει καλύτερη εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα και dvd.Εγώ προσωπικά πιστεύω πως αξίζει τα επιπλέον χρήματα.Δεν νομίζω επίσης να κάνει 1300.Αυτή η τιμή θα είναι στα καταστήματα!Σε ηλεκτρονικά καταστήματα θα είναι σίγουρα φθηνότερη.Και οι δύο άλλες είναι αρκετά καλές προτάσεις!

Το κακο με την 32R86 ειναι οτι δεν εχει πανελ Samsung αλλα Chi Mei Optoelectronics (κατασκευη στην Κινα) οποτε η γωνια θεασης και τα χρωματα δεν ειναι οσο καλα ειναι στα μεγαλυτερα μοντελα (πχ. 40Μ86ΒD) και στις δυο Sony.

Για το λογο αυτο σου συστηνω καλυτερα μια απο τις αλλες δυο (κυριως την D3000).

Πολυ καλες ειναι και η Panasonic 32PX70 και η Sharp 32RD2E παντως. Διαβασε και το τεστ στο νεο τευχος του Hi Tech.

Τι του προτείνεις του ανθρώπου Hitech?Να καταστραφεί?????

Ενταξει για μια πρωτη ματια καλο ειναι. Βεβαια υπαρχουν και καλυτερα περιοδικα αλλα προς το παρον δεν υπαρχει αλλου συγκριτικο με ολες τις 32".

Βεβαια μπορει να ριξει και μια ματια εδω:

http://www.hdtvorg.co.uk/

Λιγο συνοπτικα τα τεστ και προχειρα γραμμενα αλλα τελικα τα εχω τσεκαρει να ειναι αρκετα αξιοπιστα.

Το καλυτερο site παραμενει βεβαια αυτο:

http://www.hdtvtest.co.uk/

Αλλα δεν εχει πολλα τεστ.

Edit. Παραπανω εγραψα PX70 αντι LX70 κατα λαθος.

To hdtvtest εκανε review στην sharp32RD2E (1η στο συγκριτικο του hitech)

Το συμπερασμα..

Like a crouching tiger, Sharp emerges from the shadows and strikes at the competition with their 100Hz Double Frame Drive enabled HDTV. It's been almost six months since its last outing with the XD1E series so, its never been a better time to update their TV range in this technologically driven sector.
Although the lack of RGB gain controls, non-D65 greyscale and red push ultimately prevents us from awarding it 'highly recommended' for the first time, it came very close with strong performances across the board on other critical aspects of picutre quality. Sharp will go head to head with Sony this summer on 100Hz TVs and so I am sure our readers will be interested in finding out who's the top dog after the dust settles.

Ολο το review εδω
http://www.hdtvtest.co.uk/Sharp-LC32RD2E/