LCD 42-47" μέχρι 1300Ε

queensryche

Established Member
17 July 2007
263
Φίλος με παρακάλεσε να του βρω μια αξιοπρεπή τηλεόραση.
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μου δώσεται μία μικρή βοήθεια να επίλεξω.
Την θέλει για θέαση DVD αρκετό Playstation και λίγο τηλεοπτικό. Έτσι κατέληξα ότι θα του ταίριαζε μία LCD.
Η απόσταση θέασης θα είναι περί τα 3,5m και διαθέτει μέχρι 1300Ε.
Αν κάτι είναι αρκετά καλό ανεβαίνει στα 1400Ε.
Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Ευχαριστώ Γιώργο.
Απλά η Sony ξεφεύγει λίγο στα χρήματα. Την βρίσκω στο πλαίσιο με 1450Ε.
Η LG είναι στα όρια τιμής που μου έβαλε. Να την προτείνω ανεπιφύλακτα;

Στα 3.5 μετρα ειναι πολυ λιγες οι 42" οποτε καλυτερα να ξεχασει την συγκεκριμενη διασταση , θα ελεγα μαλιστα οτι οριακες ειναι και οι 46-47"...-bye-

Κατα τ'αλλα συμφωνω με τον Γιωργο.-bye-

Στα 3.5 μετρα ειναι πολυ λιγες οι 42" οποτε καλυτερα να ξεχασει την συγκεκριμενη διασταση , θα ελεγα μαλιστα οτι οριακες ειναι και οι 46-47"...-bye-

Κατα τ'αλλα συμφωνω με τον Γιωργο.-bye-

σόρυ για το σπαμ, αλλά χαίρομαι που επιτέλους βρήκα ανθρώπους σαν εμένα...με την ίδια κατανόηση των πραγμάτων όλοι μου λέγαν ότι είναι μια χαρά η 32ρα μου στα 3 μέτρα που καθόμαστε στο σπίτι, δεν τους άκουσα και πήρα 40ρα και άκουγα υστερίες πολύ μεγάλη και βλακείες. Ε και τι έκανα? χεχε, πούλησα την 40ρα και συμμετέχω στο power buy για την 47ρα LG! το πολύ πολύ να πάω τον καναπέ από το 3,20 στο 3,50 αλλά θα χορταίνει το μάτι μου! Ίσως με κακόμαθε ο pj μου με τις 100'. -bye-

σόρυ για το σπαμ, αλλά χαίρομαι που επιτέλους βρήκα ανθρώπους σαν εμένα...με την ίδια κατανόηση των πραγμάτων όλοι μου λέγαν ότι είναι μια χαρά η 32ρα μου στα 3 μέτρα που καθόμαστε στο σπίτι, δεν τους άκουσα και πήρα 40ρα και άκουγα υστερίες πολύ μεγάλη και βλακείες. Ε και τι έκανα? χεχε, πούλησα την 40ρα και συμμετέχω στο power buy για την 47ρα LG! το πολύ πολύ να πάω τον καναπέ από το 3,20 στο 3,50 αλλά θα χορταίνει το μάτι μου! Ίσως με κακόμαθε ο pj μου με τις 100'. -bye-

Αν παρετε την LG θα πρεπει να γνωριζετε πως τα 100ΗΖ θα ταχετε OFF για να μεινετε ικανοποιημενοι ,επισης το 55000 προς 1 δεν σημαινει πως τα μαυρα ειναι καλα ,εχει μελος του φορουμ 47αρα7000 και το εχει ψαξει παααααρα πολυ
κατα τα αλλα τα χρωματα ειναι πολυ καλα,και για τα λεφτα της δινει και το bluetooth μια χαρα ,αλλα το μεγαλυτερο συν ειναι η υποστηριξη της LG στα προιοντα της ,καλοριζικη αν την παρεις

Και εγω ακουσα τους πωλητες πριν 3 χρονια και πηρα 32" στα 3+ μετρα αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι εχω πλεον καταλληξει με 46αρα στα 2.8 μετρα (λογω αλλαγης διαρρυθμισης για να καθομαι πιο κοντα)...αν δεν παθει καποιος δεν μαθαινει...-bye-

Budda αναφέρεσαι για όλους τους τύπους θέασης ότι θέλουν τα 100hz απενεργοποιημένα ή σε συγκεκριμένους? Αν μπορείς γράψε καμιά λεπτομέρεια ακόμη...πχ όταν λες δεν σημαίνει ότι τα μαύρα της είναι καλά εννοείς και ότι είναι χάλια? ευχαριστώ προκαταβολικά φίλος

Budda αναφέρεσαι για όλους τους τύπους θέασης ότι θέλουν τα 100hz απενεργοποιημένα ή σε συγκεκριμένους? Αν μπορείς γράψε καμιά λεπτομέρεια ακόμη...πχ όταν λες δεν σημαίνει ότι τα μαύρα της είναι καλά εννοείς και ότι είναι χάλια? ευχαριστώ προκαταβολικά φίλος

Την εχει ενας φιλος και μελος του φορουμ ο L0sT2 το μαυρο της ειναι σκουρο γκρι, και το truemotion-OFF και στο LOW ακομα κανει σπασιματα αν ψαξεις θα βρεις μια απαντηση του L0sT2 που τα εξηγει η κανε του ενα pm να σου πει ακριβως-bye-

τελος παντων ειμαι σε περιοδο αγορας οποτε πρεπει να αποφασισω τελικα ποια θα παρω ειμαι κανα εξαμηνο εδω περα ψαχνοντας αλλα τωρα τελευταια τα εχω παρατησει οποτε θελω συμβουλες!

Το καλυτερο θαναι να τις δεις να παιζουν ,καλα τα reviews αλλο ομως το LIVE και εγω προσφατα πηρα αφου και εγω εξαντλησα (παρεα με τον φιλο τον L0sT2) ολα τα σχετικα τεστ,πηρα Σονυ 46w4000 και ειμαι ευχαριστημενος και σε τηλεοπτικο σημα και σε DVD (no BD yet) ο φιλος πηρε LG47 7000 και ειναι και αυτος ευχαριστημενος (ζει με τα παραπανω γραφομενα και ειναι οκ)
Και τελικα πιστευω οτι οτι και αν παρεις δεν θα κανεις λαθος,ολα τα μοντελα ειναι πολυ καλα (δες και την Samsung 656A1F)

Καθολου μαπα το καρπουζι απλα ο buhda εχει καποια ψυχολογικα...χεχε
Το σιγουρο ειναι οτι η LG δεν εχει τα καλυτερα επιπεδα σε μαυρα, κρινοντας παντα πολυ αυστηρα. Δεν θα σε χαλασει παντως. Αντιθετα αυτο που θα σε χαλασει ειναι το truemotion. Ε, δεν δουλευει σωστα τι να κανουμε τωρα, κανει "σπασιματα".
Για να το κλισουμε το θεμα σε αυτα τα επιπεδα ολα τα προιοντα ειναι εκπληκτικα, απλα εμεις ψειριζουμε τη μαιμου.

ΚΑΝΑΠΕΣ------>ΤV LG47 7000= 1,9m:BDGBDGB53:

πηγα φιλε μου carrefour πρωτα και μετα στα media markt που χε εναν οροφο μονο τηλεορασεις σχεδον ,αλλα τα splitters που χρησιμοποιουν ευνοουν "καποια" μοντελα

Το αστειο ειναι πως οι πωλητες στα Media markt βγαζουν πρωτα τις sharp μετα τις phillips και την σονυ την εχουν τελευταια.. :flipout:

Παντως απο αυτα που ειδα η καλυτερη εικονα ηταν απο μια παλια Phillips που δεν ηταν καν 100hz οποτε εχει σχεση το πως εχουν συνδεσει την καθε τηλεοραση...

καλη εντυπωση μου καναν οι Phillips και η w4500 βασικα η W4500 ειχε δικο της ραφι στα carrefour ενω στα media markt δεν την ειχαν σε επιδειξη καν!

Ενω εχει πεσει η τιμη στην 786 ,επειδη θα παιζω ps3 online οταν παρω τηλεοραση και με το καλο μπει και το ιντερνετ και δεν μ'αρεσει το Input lag στα 30-60ms επειδη ειναι αρκετα μεγαλο για Online... σκεφτομαι ακομα αν αξιζει αλλα επειδη αν δεν την δω απο κοντα δεν θα μαθω θα παω να δω ποιο μαγαζι την εχει συνδεδεμενη με κονσολα!

Σε σχεση με την Lg την ειδα και δεν με εξεπληξε νομιζω πως αν θελεις πολλες ιντσες ειναι σιγουρα MUST BUY αλλα εγω με την αποσταση που εχω τωρα μου περισσευει η σαρανταρα οποτε σκεφτομαι να παρω κατι καλυτερο απο την Lg

Last edited: