LCD >50" ?

Δεν ξέρω σε τι τιμή την έχεις βρει αλλά κοίτα κι εδώ, ίσως συμφέρει... Εγώ λέω να την "χτυπήσω"...

ίδια τιμή έχουν τουλάχιστον άλλα 9 καταστήματα απο ότι είδα στον σκρουτζι...μόνο που είναι η 46" και εγώ ψάχνω για 55"!:afro:

Last edited:
Sorry, έχεις δίκιο, μάλλον μου έμεινε περισσότερο η αναφορά στην 46Χ3500 στην αρχή... Αν και σαφώς αναφέρεις ότι ψάχνεις για 55''.
Δικό μου το λάθος...

Sorry, έχεις δίκιο, μάλλον μου έμεινε περισσότερο η αναφορά στην 46Χ3500 στην αρχή... Αν και σαφώς αναφέρεις ότι ψάχνεις για 55''.
Δικό μου το λάθος...

κανένα πρόβλημα...:a0210:

Να προσθέσω και την LG 55LW5500 μαζί με τις άλλες 2 Samsung? Είδα πως υοθετεί τα καινούρια γυαλιά για το 3δ χωρις μπαταρίες και τα υπόλοιπα αρνητικά που δημιουργούν...απο κει και πέρα, στους άλλου τομείς πως τα πάει άραγε?? (δεν έχω και πολύ σε υπόληψη την Lg γενικά αλλά δεν λέω όχι αν το αξίζει!)

Βασικα εγω στην θεση σου θα ημουν μεταξυ EX720 και D6530 με πιο πιθανη την πρωτη.

έχω την εντύπωση πως εχω διαβάσει χειρότερες κριτικές για την Σόνι παρά για την Σάμσουνκ...
πέραν τούτου, πιστεύεις ότι δεν αξίζει τα 250 ευρώ περίπου επιπλέον η d7000?

κ ποια η αποψή σου για την LG που ανέφερα σε σχέση με τις παραπάνω?

Δυστυχως δεν εχω δει πουθενα την LG , εχω δει την ΕΧ720 και τις D7000/D8000.

Αν εχεις τα 250 τα δινεις , αλλιως και η EX720 μια χαρα δειχνει με βαση οτι ειδα στα καταστηματα.