LCD display ή LCD TV???

Κάτω από 2000 ευρώ σε τιμή λιανικής???
Η Scarlet δεν μου αρέσουν, αλλά για την 2ρη TV, μια φτηνή LG καλή θα είναι. Από 24Hz μέσω PC, οι άλλες εταιρίες (Panasonic, Pioneer, Toshiba, LG και Sharp) έχουν πρόβλημα ή άγνωστο???

Οι διαφορές μεταξύ 4500 και 4000 και 3500 αφορά μόνο το τηλεοπτικό σήμα???
Δλδ η PZ80 έχει 450-500 φωτεινότητα αντί για 1500??? Θα το τσεκάρω. Πάντως στο site δεν γράφει νούμερα, αλλά έχει 30.000 τυπική αντίθεση (1.000.000 δυναμική) και 0.0001ms response time!!! Όχι και άσχημα. :p

40X4500 ναι κατω απο 2000Ε λιανική.βασικα στο τηλεοπτικο σημα ειναι ναι και στα 100Hz,επίσης οι W4500/X4500 θα χουν καλυτερο μαυρο απο την W4000

Μα δεν έχω Plasma Samsung. Δεν μου άρεσε λόγω της φωτεινότητας και την γύρισα. Για αυτό λέω να μην έχει μεγάλη φωτεινότητα.

Είσαι περίπτωση :grinning-smiley-043Πρώτη φορά ακούω άνθρωπο να τον ενοχλεί η υπερβολική φωτεινότητα κάποιας πλάσμα.

Δηλαδή ακόμα και με cinema/movie mode σου φαινόταν υπερβολικά φωτεινή ? Θυμάσαι το μοντέλο ?

C96?. 42" από 2μ με 3μ. Και με χαμηλή φωτεινότητα, μου φαινόταν πάλι πολύ φωτεινό (σε σκοτεινό δωμάτιο πάντα).
Τα παλιά μοντέλα της Sony (D3500 και όχι P, γιατί τα P δεν υποστηρίζουν 24Hz) λένε??? Είναι καλά στα 24Hz??? Το BE λέει ή όχι???

Last edited:
η D3500 εχει 24p.Το BE καλο ειναι αλλα το 2 ειναι καλυτερο,τα χρωματα της V4000 καλυτερα,καλυτερο μαυρο

4. Μήπως να κοιτάξω και για Panasonic Plasma στα Full HD??? Ξέρετε αν έχει αντανακλάσεις και μεγάλη φωτεινότητα???

Aνακλασεις δεν εχει πολλες αλλα εχει μεγαλη καταναλωση ρευματος (2 φορες και βαλε οσο μια αντιστοιχη LCD) με αποτελεσμα να βγαζει πολυ ζεστη, ασε που εχει και 5 ανεμιστηρακια...

Ναι, αλλά η U νομίζω ότι είναι φτηνότερη από την V. Άρα αν δεν πάρω D, θα πάρω U. Φυσικά αν δω ότι δεν με ενοχλεί η ανάκλαση. ;)

Ναι. Διάβασα ότι κάνει θόρυβο και ακούγετε μέχρι γύρω στα 2 μέτρα (αλλά χωρίς ήχο από την TV). Εμένα η φωτεινότητα με φοβίζει. Ας δω ότι δεν είναι υπερβολικά φωτεινή και βλέπουμε για τα άλλα.

Γιατί??? Τι λιγότερο έχει??? Η S κάτι ενδιάμεσο δεν είναι?? Αυτή ίσως???

Edit: Με μια πρώτη ματιά η διαφορά U με V και S είναι 1 HDMI. Μάλλον έχουν extra προγράμματα. Σύγκριση μεταξύ 2 διαφορετικών προϊόντων δεν υπάρχει στο site της Sony???

Last edited:
Τώρα είδα πως έχει βγει 40U4000 και δεν φαίνεται να έχει διαφορές από τις S και V :chinscratch:

Χρήστο για δώσε τα φώτα σου. Προσωπικά αναφερόμουν στην U3000.

Απάντηση: Re: LCD display ή LCD TV???

Άστο όσοι κατάλαβαν ... κατάλαβαν (Ξανά-καλώς ήρθες Χρήστο ;))

Bingo...εεε...δεν μπορείς να πεις...

....κρίμα να μη μπορέσω να μη ποντάρω πριν το φράξει ο ΟΠΑΠ...:grandpa:

...καλά λέει ο Μάνος άντε να έρθει ο χειμώνας ...γιατί η ζέστη μου την έχει δώσει κατακέφαλα ....:marchmellow:

Τώρα είδα πως έχει βγει 40U4000 και δεν φαίνεται να έχει διαφορές από τις S και V :chinscratch:

Χρήστο για δώσε τα φώτα σου. Προσωπικά αναφερόμουν στην U3000.

ειναι ιδιες οι U4000,S4000,V4000 με σχεδιαστικές διαφορές μονο.Ομως η U4000 δεν ερχεται στην ελλάδα

Γύρισα απ' το Media Markt. Από ότι είδα το panel της Sony δεν κάνει μεγάλες ανακλάσεις. Δλδ δεν βλέπεις την φάτσα σου, αλλά μια θολούρα που λογικά σε ένα δωμάτιο με λίγο φως θα βλέπεις ακόμη λιγότερα πράγματα. Αλλά απ' την άλλη έχω την εντύπωση ότι το panel της Philips δείχνει λίγο λιγότερα πράγματα από ότι της Sony, με μια θολούρα πάλι. Η Panasonic έχει ανακλάσεις λες και έχεις καθρέφτη. Οπότε την ξεχνάμε.
Ακόμη και η X δείχνει τα κανάλια σκ@τ@. Άλλωστε για αυτό ήθελα την Philips 7403 (η 9603 δεν μου άρεσε καθόλου στην κίνηση. Ήταν περίεργη), που δείχνει πολύ καλύτερα τα τηλεοπτικά σήματα, αλλά αφού έχει πρόβλημα στα 24Hz, τότε μάλλον θα πάω για Sony. Η Χ3500 με τα 10bit panel και το BE Pro 2 είναι τρομερή έναντι της 8bit ΒΕ2 V, οπότε μάλλον για X4500 με βλέπω. Σίγουρα όμως κάνει 2000 ευρώ (τιμή λιανικής)??? Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι μόλις 300 ευρώ ακριβότερα από την W (1700 ευρώ).
Η U4000 είναι στο Ελληνικό site της Sony, μόνο που γράφει ότι θα έρθει Ιούλιο 2008. Δλδ έπρεπε να έχει έρθει! Ελπίζω να έρθει ή τουλάχιστον βρω κάτι φτηνό με BE2 τον Οκτώβριο-Νοέμβριο που θα αγοράσω τα νέα συστήματα.

Ευχαριστώ (αλφαβητικά ;)) g10rg0s, GeoGeoGeo και Rivers. Χωρίς εσάς θα ψαχνόμουνα ακόμα. :grandpa:

ΥΓ: Αν θέλετε να προσθέσετε κάτι, ελεύθερα.

Last edited:
Η X3500 δειχνει πολυ καλα τα τηλεοπτικα καναλια , αν την πετυχεις σε κανενα καταστημα να εχει καλο σημα θα δεις τι εννοω...

Βασικά αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Και ο φίλος μου που ήταν μαζί μου, σκ@τ@ την βρήκε σε σχέση με άλλες LCD. Και έχουμε δει και άλλες Sony σε σπίτια, όπου είχαν την ανάλογη εικόνα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος, ο ίδιος έχεις πει ότι η Philips έχει καλύτερη τηλεοπτική εικόνα.
Αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν ήταν έτσι και τα ψηφιακά.
Το καλό πάντως είναι ότι έχει αντιανακλαστική επιφάνεια. Γιατί για να φαίνετε θολούρα αυτό σημαίνει. Αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν είναι το ίδιο καλή με την Philips, επειδή δεν έκατσα να κοιτάξω προσεχτικά 1 Sony και 1 Philips. Έχω την εντύπωση ότι είναι ελαφρώς χειρότερη. Πάντως το ότι έχει αντιανακλαστική επιφάνεια είναι θετικό.