Ούτε την 40S βλέπω σε κάποιο κατάστημα. Μόνο σε 1, που φέρνει από εξωτερικό. Θα έρθει στην Ελλάδα???
Όχι. Βασικά τι να έβλεπα?? Εγώ για σύνδεση με το PC θέλω και όχι για τηλεοπτικό σήμα. Μόνο την X και την V στις 46" είχαν με σύνδεση HDMI σε blu ray player της Sony. H X είναι κλάσεις ανώτερη από την V. Πολύ καλύτερη εικόνα.
Την ίδια άποψη είχε και ο φίλος μου. Την W την είχε πιο μπροστά, αλλά έπαιζε εικόνα από video camera (ναι, στο Μαρούσι ήμουν). Δεν είχε σύνδεση με τηλεοπτικό σήμα και ούτε με blu ray player.
Αν η X4500 κάνει μόνο 2000 ευρώ, την παίρνω. Θα πάρω και με τα μισά λεφτά και μια 2ρη. Την 40S4000 ίσως??
Edit: Ούτε την 40S βλέπω σε κάποιο κατάστημα. Μόνο σε 1, που φέρνει από εξωτερικό. Θα έρθει στην Ελλάδα???
ποσο κοστολογειται η 46χ4500 αν πουμε οτι η 40 εχει 2000ε ?:ears::ears::ears:
Το απογευμα ημουν στο ΜΜ στο ποταμι, οντως εχει στημενη την 40S4000+PS3 στα 1399,την εδινε και μονη της στα 1000 ευρω.Σημερινό φυλλάδιο του ΜΜ διαφημίζει 40S4000+PS3 στα 1399 . Λογικά θα την πουλάνε και ξεχωριστά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.