LCD έως 1300 .

Θωμάς1

AVClub Addicted Member
26 June 2006
1,760
Θεσσαλία
Πρόκειται για ένα συνάδελφο. Θέλει να αγοράσει TV και σε καθημερινή βάση σχεδόν συζητάμε ποια να πάρει.
Η απόσταση θέασης είναι 3,5-3,8μ και από ότι κατάλαβα δεν θέλει να δώσει περισσότερα χρήματα από 1300 .
Έχει κολλήσει στις Philips 42" υποστηρίζει οτι αυτές έχουν καλύτερη εικόνα.
Βέβαια από το ποσό καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για τα μοντέλα 7603 ή 7403.(έχει ένα δίλημμα εδώ)
Εγώ ως λάτρης της μεγάλης εικόνας του λέω να πάει σε μεγαλύτερη αλλά δεν....
Εσείς τι θα του προτείνατε;
Για πείτε και του τα μεταφέρω. Δεν ασχολείται με internet.
Η χρήση θα είναι κυρίως για τηλεοπτικό σήμα.

Έτσι φαίνεται οτι μάλλον έχει πάρει την απόφασή του αλλά με ζαλίζει κάθε μέρα να του πω τη γνώμη μου.
Κι εγώ ρίχνω το μπαλάκι εδώ!-bye-

Μην είσαι κορόιδο, πες του ότι η επιλογή του είναι η καλύτερη και όταν με το καλό την παραλάβει....να σου κάνει το τραπέζι για τα καλορίζικα..:a0210:

Υ.Γ.: Αφού στο τέλος αυτή που θέλει θα πάρει, από το να σκας για να τον πείσεις...καλύτερα να σκάσεις από τη μάσα για τα συχαρίκια..:flipout:

:flipout::flipout::flipout:

Ωραίος Χρήστο!
Έτσι πρέπει να κάνω!
Αλλά δεν υποφέρεται. Αύριο μου ζήτησε να του πάω ένα hitech που έχω σπίτι με τεστ για πολλές τηλεοράσεις μεταξύ αυτών οι philips αλλά και η W4000 που παίρνει καλύτερη βαθμολογία.
Αυτό είναι που τον μπερδεύει λίγο και αναρωτιέται.
Βρε λες;

Πάντως η 7603 είναι εξαιρετική. Και επειδή από ότι κατάλαβα δεν σκοπεύει ούτε 1 στο 1.000.000 να την συνδέσει με PC, τότε βρίσκω αρκετά καλή την επιλογή του.

Και με τα συγκριτικά κτλ δεν βγάζεις σχεδόν ποτέ άκρη, γιατι συνήθως για έναν απλό καταναλωτή η επιλογή είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Ας τις δει και τις δυο από κοντά και ας επιλέξει ο ίδιος.

Last edited:
Το γεγονος ειναι οτι 42" στα 3.5 μετρα ειναι μικρη.

Συμφωνα με τις αποψεις καποιων ειδικων η αποσταση θεασης πρεπει να ειναι 3 φορες την διαγωνιο της οθονης δηλαδη για 42" = 106 cm , μιλαμε για 3,18 μετρα το πολυ.

Βασικά με τις ίντσες ποτέ δεν χορταίνεις. Εγώ κάθομαι σε απόσταση 2.3μ από την 42αρα και μέσα σε 1μήνα έχω αρχίσει και νιώθω οτι είναι "λίγες". Εξαρτάται και τι απαιτήσεις έχεις πάντως. Ο πατέρας μου που βλέπει κυρίως ειδήσεις και καμια εκπομπή στην TV, έχει βολευτεί μια χαρά με τις 32" σε απόσταση >2.5μ, ενώ εγώ που θέλω να απολαμβάνω τις ταινιούλες μου, ακόμα και με την 42αρα ανικανοποίητος μένω.