LCD για φοιτητικό δωμάτιο

toubaliban

New member
4 December 2006
25
Καλησπέρα παίδες. Θέλω την πολύτιμη συμβουλή σας.
Πρόσφατα έβαλα ένα πακετάκι της otenet και έχω μέσα στο πακέτο και ταινιούλες. Ευκαρία λοιπόν να βάλω στο δωμάτιο τηλεόραση, γιατί η πατέντα θέλω να γίνει ενσύρματα και άμεσα. Το budget μου κυμαίνεται γύρω στα 500-600 ευρώ.
Θα κρεμαστεί σε τοίχο κατά πάσσα πιθανότητα. Είδα σε ένα thread που προτείνατε την LE26R86, αλλά θέλω να ακούσω και άλλες προτάσεις.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους ασχοληθούν με το θεματάκι μου. :grandpa:

καλα ρε γιγαντα.....εγινες φοιτητης και θα την περασεις μεσα στο δωματιο βλεποντας τηλεοραση?????

Βρε αντε οξω !!!!!!!

Οξω να δεις χαρα βρε.......

( που περασες btw) ?

Όπα παρεξήγηση...:flipout: 3 έτος είμαι!!! Πληροφορική στο ΕΚΠΑ σπουδάζω (λέμε τώρα):violent-smiley-030:
Απλά τώρα έβαλα γαμηστερό πακέτο και θέλω το δωμάτιό μου να γίνει τελείως ανεξάρτητο. Έξω είμαι όλη μέρα, πίστεψέ με. Σε σημείο που θα σπουδάζω για άλλα 5 χρόνια μες στο νερό.:BDBDG54:

Last edited:
Εγώ θέλω να καλοσωρίσω το νέο φίλο μας στην μεγάλη παρέα μας και να του ευχηθώ νάναι πάντα καλά..

Τώρα...από τι απόσταση θα βλέπεις???...θέλεις νάναι 26άρα η τηλεόραση???

για πέσμας.....

Πρόταση: να φροντίσεις να παίρνει και υπολογιστή για να μη χρειαστείς χωριστό μόνιτορ.

Καλημέρα.Από οτι βλέπω είσαι και παοκτζής!(είμαι το ίδιο και εγώ)
Λοιπόν σε 26" δύο είναι οι επιλογές.Η μία είναι η Samsung LE-26R86 και η δέυτερη η Sony KDL-26P2530.Αν και η πιο καλή επιλογή είναι η Panasonic TX-26LX70 που δυστυχώς όμως ξευέυγει σε τιμή

Re: Απάντηση: LCD για φοιτητικό δωμάτιο

Εγώ θέλω να καλοσωρίσω το νέο φίλο μας στην μεγάλη παρέα μας και να του ευχηθώ νάναι πάντα καλά..

Τώρα...από τι απόσταση θα βλέπεις???...θέλεις νάναι 26άρα η τηλεόραση???

για πέσμας.....

Καλώς σας βρήκα παίδες! :guitarist:
Από 2,5 μέτρα απόσταση το πολύ, θα βλέπω. Για 26αρα λέω, αλλά αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό σε 32αρα που να μην υπερβαίνει το budget μου, δεν θα πω και όχι.:antlers:
Βιάζομαι όμως δυστυχώς αν και θα ήθελα να το ψάξω και άλλο...:AFADF0:
Όσο για προβολέα που μου πρότεινε ένας φίλος πιο πάνω, δεν παίζει στο δωμάτιο τέτοια πατέντα. Είναι και σχετικά μικρό.
GEOGEOGEO είμαι άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι και Αθηναίος με καταγωγή από Χαλκιδική. Βλέπω όμως ότι είσαι κόκκινος στην f1 και με ξενερώνεις, γιατί είμαι Mac Laren από κούνια. Δεν πειράζει, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. ΠΑΟΚ πάνω από όλα.:ernaehrung004:

Αυτη εδω σε 32 και 588 ? LCD TV TOSHIBA 32W300PSG 32"" ισως να κανει για την δουλεια που την θες ....εφοσον δεν υπαρχουν και ιδιαιτερες απαιτησεις βεβαια.

Παιδιά βρήκα την Philips 26PF 3302/10 στα 499 ευρώ. Τι λέτε; Είναι must buy; Επείγομαι ρε γαμώτο και μου φαίνεται ελκυστική τιμή. Δεν με αφήνει να βάλω link να την δείτε καλύτερα.:argue:

Τελικά μάγκες ξέφυγα σε τιμή και χτύπησα την Samsung LE-26R86!!!
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Την περιμένω από Τετάρτη να σας στείλω και εντυπώσεις. :afro:

Η εικόνα είναι άπαιχτη για lcd, μόνο που έχω ένα πρόβημα. Δεν μπορώ να συνδέσω τον αποκωδικοποιητή που δίνει ψηφιακό σήμα (κάτι σαν nova). Συνδέεεται με scart και όταν βάζω το av, μου λέει όχι σήμα. Είναι δυνατόν να μην είναι συμβατή μια τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας και είναι μια crt 14'' που είχα πριν; Τι κάνω λάθος ρε παίδες; Έψαξα και στον γούγλη αλλά δεν βρήκα τίποτα...:rifle:

Καταρχήν καλορίζικη.

Κατα δεύτερον, ο αποκωδικοποιητής δεν συνδέεται μόνο με scart. Πρέπει να βάλεις και το καλώδιο της κεραίας και να φύγει από τον αποκωδικοποιητή η κεραία και να πάει σατην τηλεόραση.
Δοκίμασε και άλλο καλώδιο scart (που δεν πιστεύω να φταίει το καλώδιο).

Να σαι καλά. Είμαι σίγουρος ότι συνδέεται μόνο έτσι. Δεν είναι σαν της nova. Συνδέεται με ethernet με το pc, και με scart με την tv. ΔΕΝ έχει υποδοχή για κεραία κεντρική. Οπότε κάτι παίζει με συμβατότητα.

Τελικά μάγκες ξέφυγα σε τιμή και χτύπησα την Samsung LE-26R86!!!
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις. Την περιμένω από Τετάρτη να σας στείλω και εντυπώσεις. :afro:

Αντε καλορίζικη κι από μένα:SFGSFGSF:

Μπαρντόν; δεν έχει υποδοχή για κεραία; συγνώμη για τι αποδικώποιητή μιλάμε; εγώ λέω γι´αυτόν τον ψηφιακό DVB-T για να πιάσεις τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ.