LCD για φοιτητικό δωμάτιο

Κλασσικός δέκτης IPTV είναι. Κανονικά το scart θα έπρεπε να δουλέψει από μόνο του, με το που θα το συνδέσεις πάνω στην tv, η σύνδεση μέσω scart είναι αναλογική.
Έχεις δοκιμάσει το scart της τηλεόρασης με άλλο πχ dvdplayer? παίζει σωστά? όπως επίσης και το καλώδιο scart αν είναι οκ.
Τέλος μπορείς να πειραματιστείς με το να δώσεις σήμα dvi μέσω του pc στην tv (λογικά πρέπει να έχει είσοδο η tv)...

Παίδες έχω πελαγώσει. Δεν μπορώ να το συνδέσω αλλιώς, παρά μόνο με scart. Με το που ανοίγω το iptv, μπλε οθόνη και μήνυμα "Χωρίς σήμα"
Δεν είναι δυνατόν στο μπρίκι την crt να έπαιζε μια χαρά και να μην παίζει στο τούμπανο. Έχω τσεκάρει τις επαφές και τις καλωδιώσεις εκατό φορές, σε σημείο που θα τα σπάσω όλα από τα νεύρα μου. Υπάρχει περίπτωση μη συμβατότητας; Χρειάζεται να κάνω κάποιο είδους update στην τηλεόραση μήπως; :bigcry:

Δοκιμασες και στις δυο εισοδους scart? Δοκιμασε να συνδεσεις και κανα DVD player ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι προβλημα της εισοδου scart της τηλεορασης.

Βαλε κάτι άλλο, ένα dvd ,κονσόλα κτλ να βεβαιωθείς οτι δεν φταίει η τηλεόραση και μετά βλέπουμε για ασυμβατότητες.

Παράλειψή μου να αναφέρω ότι δοκίμασα από την πρώτη στιγμή ένα video παλιό που είχα και το διάβασε μια χαρά.
Οπότε μάγκες, υπάρχει ασυμβατότητα. Αδυνατώ να το πιστέψω πως δούλευε στο μπρίκι την crt και πρέπει να τρέχω με αυτή.... ΗΗΗΜΑΡΤΟΝ που λέει και ο Γεωργίου.:slapface:

Εντύπωση μου κάνει πάντως...ειδικά για την θύρα scart.
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι αν έχει καμιά ρύθμιση το μπλιμπλίκι αυτό για rgb ή κάτι παρόμοιο που να το έχεις ενεργοποιήσει από την crt σου ή να ήταν default ρυθμισμένο κ αν το 'γυρίσεις' σε κάτι άλλο να το δει η lcd σου...

ΟΚ παίδες!!! Έπεσα στην περίπτωση χαλασμένου scart... Αυτό που μου έδωσε η otenet άντεξε μόνο στην crt φαίνεται 5 μέρες. Έβαλα ένα παλιό που είχα μπας και... ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Τώρα πρέπει να βρω διάταξη για το που πρέπει να μπει το μωρό, το pc και τα κουτιά... Δίκτυο ολόκληρο θα στήσω, αλλά προσωρινά βλέπω κομπλέ.
Να 'στε και πάλι καλά.:BDGBGDB55:

Last edited: