LCD για gaming

santaface

New member
2 July 2008
8
Καλησπερα παιδια! Ειμαι εδω και καιρο στο ψαξιμο για να βρω την ιδανικη τηλεοραση για το δωματιο μου, με σκοπο να παρω αργοτερα και το playstation 3 και θα ηθελα να με βοηθησετε. Εχω περιπου 3μισι μετρα αποσταση θεασης και ψαχνω μονο full HD. Σκεφτομαι να δωσω εως και 1400 . Με την ερευνα που εκανα εχω τσεκαρει τη Samsung LE40F86B LCD TV 40" Full HD (που ειναι και 100Ηz καθως θελω να παρακολουθω και τα κλασσικα καναλια με καλη εικονα) αλλα θελω να μου πειτε εσεις τη γνωμη σας γιατι σαφως ξερετε καλυτερα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

για 46αρα στα λεφτα που εχω θεσει βρηκα απο το πλαισιο τη Toshiba Regza 46XF355DG LCD TV 46" Full HD και τη Sony Bravia KDL-46D3500E LCD TV 46" Full HD. Τι λετε?

Επισης σε ενα φιλο μ που εχει μια bravia εκανε πολλα νερα στην εικονα οταν εβλεπε για παραδειγμα αντ1. Ξερετε ποιος ειναι ο λογος?

Συγγνωμη για το spamming αλλα θελω να σημειωσω οτι βλεπω full αθλητικα γεγονοτα στη tv :P

Απάντηση: Re: LCD για gaming

για 46αρα στα λεφτα που εχω θεσει βρηκα απο το πλαισιο τη Toshiba Regza 46XF355DG LCD TV 46" Full HD και τη Sony Bravia KDL-46D3500E LCD TV 46" Full HD. Τι λετε?

Επισης σε ενα φιλο μ που εχει μια bravia εκανε πολλα νερα στην εικονα οταν εβλεπε για παραδειγμα αντ1. Ξερετε ποιος ειναι ο λογος?

Συμφωνω για την ΧF355

Καλο ειναι οταν αγοραζουμε τηλεοραση με 1,500 ευρω να δινουμε και 30-50 ευρω για μια καινουργια κεραια και καλωδιο ωστε να μην βλεπουμε "νερα" , "παρασιτα" , "ζωύφια" και αλλα εντομα...-bye-

σε 46 τοτε την 46XF355.Αμα θελεις δες και την 46V4000 που ειναι μικρη αδεφη της 46W4000 με καποιες μικρες διαφορες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LCD για gaming

Μαλλον ειναι καιρος να παρει μια LCD.

Mας εχει ζαλισει με τις Sony LCD τοσο καιρο και ειναι ακομα με το μπαουλο...-bye-