LCD για τον αδερφο στα 1000

thor

AVClub Enthusiast
30 December 2006
722
Αθηνα
Καλησπερα σε ολους, λοιπον οπως καταλαβαινετε βρισκομαι στην φαση αναζητησης tv για τον μεγαλο αδερφο.
αποσταση θεασης γυρω στα 2,5 μετρα (37'-40' νομιζω ειναι οτι πρεπει) και μονο lcd γιατι πανω της θα μπει pc.
το budget περιορισμενο λογω της αναμονης ελευσης διαδοχου οποτε καταλαβαινετε...
περιμενω προτασεις και σας ευχαριστω ολους

Κάτσε τώρα γιατί θα τρελλαθούμε.
"Θα μπει επάνω της pc"
Για να κάνει τι;
Και άντε να μου πεις ότι θέλει να δει τα 40 HD κλιπάκια που έχει μαζέψει.
Μόλις τα δει,τι θα κάνει μετά;
Η τηλεόραση καλώς ή κακώς είναι για να βλέπεις τηλεοπτικά προγράμματα και τελικά όλοι γι´αυτό την χρησιμοποιούν.
Με την 40άρα lcd του χιλιάρικου θα σε βρίζει μετά για την πρότασή σου "ξεχνώντας" ότι σου είχε πει "τι θέλω για pc" και αυτό θα συμβεί σίγουρα όταν θα κάτσει να δει Ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Πες του να πάει να πάρει την 42άρα plasma της PANASONIC,την PX7 στα 850-900 και θα σ´ευγνωμονεί για την πρότασή σου.

@Σωκρατης
Φιλε μου δεν συμφωνω καθολου, εγω πλεον δεν παρακολουθω καθολου τηλεοπτικα προγραμματα (εκτος απο μπαλα) και οτι βλεπω ειναι οτι κατεβαζω απο το νετ (ταινιες, σειρες κτλ, ντοκυμαντερ).
Ακομα και καποιες εκπομπες της ελληνικης τηλεορασης που με ενδιαφερουν τις "κατεβαζω" και τις βλεπω μετα οποτε θελω κ το κυριοτερο χωρις διαφημισεις.

Ακομη ο φιλος μπορει να την θελει για παιχνιδια με το pc

Re: Απάντηση: LCD για τον αδερφο στα 1000

Κάτσε τώρα γιατί θα τρελλαθούμε.
"Θα μπει επάνω της pc"
Για να κάνει τι;
Και άντε να μου πεις ότι θέλει να δει τα 40 HD κλιπάκια που έχει μαζέψει.
Μόλις τα δει,τι θα κάνει μετά;
Η τηλεόραση καλώς ή κακώς είναι για να βλέπεις τηλεοπτικά προγράμματα και τελικά όλοι γι´αυτό την χρησιμοποιούν.
Με την 40άρα lcd του χιλιάρικου θα σε βρίζει μετά για την πρότασή σου "ξεχνώντας" ότι σου είχε πει "τι θέλω για pc" και αυτό θα συμβεί σίγουρα όταν θα κάτσει να δει Ελληνικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Πες του να πάει να πάρει την 42άρα plasma της PANASONIC,την PX7 στα 850-900 και θα σ´ευγνωμονεί για την πρότασή σου.

Συμφωνώ, και για τα 2.5 μέτρα εγω θα έλεγα καλύτερα 37άρα.

η αληθεια ειναι οτι τηλεοπτικα προγραμματα δεν βλεπει σχεδον καθολου. αντιθετως το προγραμμα περιλαμβανει τανιες, παιχνιδια στο pc κ στο xbox360. γι'αυτο και επιμενω στην LCD

Τι γνωμη εχετε για την LG 42LY95? την ειδε σημερα στα 1095 και του αρεσε αρκετα

Last edited: