Λοιπόν, προσπαθώ εδώ και κάμποσο καιρό να διαβάσω σχόλια για να καταλήξω και εγώ σε μια τηλεόραση. Δυστυχώς όμως μένω στους αναποφάσιστους.
Ψάχνω για μια τηλεόραση για χρήση
- Κυρίως αναλογικών προγραμμάτων,
- Δορυφορικά για ποδόσφαιρο,
- σύνδεση με HTPC για ταινίες
- πιο σπάνια DVD ή κανένα παιχνίδι.
Η απόσταση θέασης είναι περίπου στα 2.5-2.80μ.
Το budget max 1200-1400 έουρος.
Αρχικά είδα σαν πολύ καλή λύση την PHILIPS 32PFL9632D μιας και τα 100Hz με το ambilight αλλά και το HDReady θεώρησα ότι κάλυπταν τις απαιτήσεις μου. Αλλά είδα αρκετούς να λένε...μακρυά πλέον από τις 32" κλπ κλπ.
Έτσι έψαξα λίγο παραπάνω και έκανα μια στροφή προς τις plasma. PANASONIC TH-42PX70E το μοντέλο που ακούγεται από πολλούς, value for money. ΑΛΛΑ...το μείον με τα ίχνη που μπορεί να αφήσει η χρήση PC κλπ κλπ.
Και ερωτώ λοιπόν:
α) Είναι σωστές οι σκέψεις μου πιο πάνω και καλώς απέκλεισα αυτές τις 2?
β) Υπάρχει τελικά κάποια που να με καλύπτει με τα κριτήρια που έδωσα στην αγορά τώρα?
γ) Τι περιμένουμε στα επόμενα μοντέλα το οποίο θα πρέπει να με κάνει να περιμένω? Γιατί φαντάζομαι οι TRUE HD εμένα που ψάχνομαι για SD δεν θα μου πούνε και πολλά.
Έχω καταμπερδευτεί...help:behead:
Υ.Γ Επειδή ανοίγει το mediamarkt στην Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα και μυρίζομαι μια καλή κίνηση για να γίνει το μπαμ, πείτε μου ίσως και κάποιο ακριβότερο μοντέλο μήπως βρεθεί με καλή έκπτωση.
Ψάχνω για μια τηλεόραση για χρήση
- Κυρίως αναλογικών προγραμμάτων,
- Δορυφορικά για ποδόσφαιρο,
- σύνδεση με HTPC για ταινίες
- πιο σπάνια DVD ή κανένα παιχνίδι.
Η απόσταση θέασης είναι περίπου στα 2.5-2.80μ.
Το budget max 1200-1400 έουρος.
Αρχικά είδα σαν πολύ καλή λύση την PHILIPS 32PFL9632D μιας και τα 100Hz με το ambilight αλλά και το HDReady θεώρησα ότι κάλυπταν τις απαιτήσεις μου. Αλλά είδα αρκετούς να λένε...μακρυά πλέον από τις 32" κλπ κλπ.
Έτσι έψαξα λίγο παραπάνω και έκανα μια στροφή προς τις plasma. PANASONIC TH-42PX70E το μοντέλο που ακούγεται από πολλούς, value for money. ΑΛΛΑ...το μείον με τα ίχνη που μπορεί να αφήσει η χρήση PC κλπ κλπ.
Και ερωτώ λοιπόν:
α) Είναι σωστές οι σκέψεις μου πιο πάνω και καλώς απέκλεισα αυτές τις 2?
β) Υπάρχει τελικά κάποια που να με καλύπτει με τα κριτήρια που έδωσα στην αγορά τώρα?
γ) Τι περιμένουμε στα επόμενα μοντέλα το οποίο θα πρέπει να με κάνει να περιμένω? Γιατί φαντάζομαι οι TRUE HD εμένα που ψάχνομαι για SD δεν θα μου πούνε και πολλά.
Έχω καταμπερδευτεί...help:behead:
Υ.Γ Επειδή ανοίγει το mediamarkt στην Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα και μυρίζομαι μια καλή κίνηση για να γίνει το μπαμ, πείτε μου ίσως και κάποιο ακριβότερο μοντέλο μήπως βρεθεί με καλή έκπτωση.