Lcd ή Plasma έως 1600-2000 ευρώ

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
720
NeverLand
Όσοι διαβάσατε την περιπέτεια μου με την LG θα γνωρίζετε ότι η ιστορία τελείωσε και είμαι ένας ικανοποιημένος πελάτης.

Θα ήθελα προτάσεις για μία τηλεόραση ίση ή άνω των 42" η οποία θα αγοραστεί αναγκαστικά από την media markt.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι Plasma ή lcd. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι:

1) Να έχει πολύ καλή εικόνα.
2) Το μαύρο να είναι μαύρο.
3) Να είναι αξιόπιστη δίχως backlight bleeding (....)
4) δεν με πεθαίνει το 1080p αν και δεν θα ήταν κακό....

Ακούω τις προτάσεις σας (ώστε να έχω και εναλλακτικές όταν θα πάω εκεί σήμερα)

Σας ευχαριστώ πολύ

Στελιο, μπορεις να μας πεις τι θα παιζει η τηλεοραση? Τηλεοπτικο σημα, DVD, PS3,...?

έχετε δίκιο, άφησα ένα gap στο source.

Κατά 80% θα είναι dvd (1080p αν αυτό έχει σημασία...) και το υπόλοιπο 20% tv.

Παιχνίδια και λοιπά καθόλου.

• Panasonic Plasma 42PX70
  • Samsung LCD 40M86
  • Sony LCD 40D3000
  • Sony LCD 40W2000
  • Sharp Aquos LCD 42XD1E

Πιστευω οτι οποια απο τις παραπανω κι αν παρεις θα εισαι ικανοποιημενος. Προσωπικα, εαν δεν εχεις σκοπο να το συνδεσεις με PC, θα πηγαινα για την Panasonic 42PX70 και με τη διαφορα των χρηματων θα εδινα και κατι παραπανω και θα επαιρνα και το PS3 για να απολαμβανω ταινιες υψηλης ευκρινειας!
-bye-

Όσοι διαβάσατε την περιπέτεια μου με την LG θα γνωρίζετε ότι η ιστορία τελείωσε και είμαι ένας ικανοποιημένος πελάτης.

Θα ήθελα προτάσεις για μία τηλεόραση ίση ή άνω των 42" η οποία θα αγοραστεί αναγκαστικά από την media markt.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι Plasma ή lcd. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι:

1) Να έχει πολύ καλή εικόνα.
2) Το μαύρο να είναι μαύρο.
3) Να είναι αξιόπιστη δίχως backlight bleeding (....)
4) δεν με πεθαίνει το 1080p αν και δεν θα ήταν κακό....

Ακούω τις προτάσεις σας (ώστε να έχω και εναλλακτικές όταν θα πάω εκεί σήμερα)

Σας ευχαριστώ πολύ

τι επιλογες εχεις απο media markt?

υ.γ θα προτεινα οτι λεει και ο πανος

Last edited:
δεν νομίζω πως υπάρχει περιορισμός. Η υπεύθυνη με ενημέρωσε ότι, επιλέγω οποιαδήποτε τηλεόραση οποιουδήποτε κατασκευαστή. Ως εκ τούτου θεωρώ πως μπορώ να επιλέξω οποιοδήποτε μοντέλο και αν δεν υπάρχει να το παραγγείλω.

Re: Απάντηση: Lcd ή Plasma έως 1600-2000 ευρώ

• Samsung LCD 40M86
  • Sony LCD 40D3000
  • Sony LCD 40W2000
  • Sharp Aquos LCD 42XD1E
Πιστευω οτι οποια απο τις παραπανω κι αν παρεις θα εισαι ικανοποιημενος. Προσωπικα, εαν δεν εχεις σκοπο να το συνδεσεις με PC, θα πηγαινα για την Panasonic 42PX70 και με τη διαφορα των χρηματων θα εδινα και κατι παραπανω και θα επαιρνα και το PS3 για να απολαμβανω ταινιες υψηλης ευκρινειας!
-bye-

+1 και από εμένα για την λύση της Panasonic

τόσο καλή είναι η panasonic ??? Απλά με φοβίζει λίγο το φαινόμενο burn in. αν δηλαδή βλέπω ειδήσεις θα έχω άγχος το σηματάκι του mega?

Στελιο, δεν υπαρχει κανενας λογο να φοβασαι απο τετοια φαινομενα. Εξαλλου πολλοι χρησιμοποιουν καποια ειδικα δισκακια στην αρχη που τα αφηνουν να παιξουν για καποιο διαστημα, ωστε να στρωσει το πανελ και να εξαλειφθει τελειως ο φοβος του burn-in. Για δες και μια εικονα απο το αντιστοιχο αμερικανικο φορα για να καταλαβεις την ποιοτητα της εικονας, οσον αυτο φυσικα ειναι αφικτο μεσα απο μια φωτογραφια...

Υ.Γ. Δεν θελω σχολια για το περιεχομενο της τηλεορασης! :SFGSF8:

Attachments

• bikini.jpg
    bikini.jpg
    86.6 KB · Views: 42
Πάντως η αυτήν ή την Sony 40V3000 η οπία θα κοστίζει 1950Ε και θα ρθει σε ένα μήνα.Θα χεις πρόβλημα με το mediamarkt να την πάρεις σε ένα μήνα το πολύ?

να σας πω την αλήθεια, δίχως να θέλω να σας κουράσω, αποκλείω την Plasma καθώς με φοβίζει το burn in και έχω ένα θέμα με την κατανάλωση του ρεύματος (ηθικά και Pocketικά). Αποκλείεται να μπω σε διαδικασία στρωσίματος και όντας αγνώδες ον, θα βλέπω τηλεόραση με μισό μάτι.

Έκανα ένα μικρό research για τις τηλεοράσεις που αναφέρατε και γέρνω περισσότερο στην sony 40D3000 καθώς οι υπόλοιπες (ειδικά η W2000) φημίζονται για προβλήματα backlight bleeding, clouding κτλ.

Όσο περισσότερο το ψάχνω, τόσο αφήνω πιο πίσω την ποιότητα της εικόνας για μια "worry free" lcd tv. Η Sharp έχει μπλεγμένα reviews, η W2000 το ίδιο.... Τι άλλες εναλλακτικές έχω?

Έκανα ένα μικρό research για τις τηλεοράσεις που αναφέρατε και γέρνω περισσότερο στην sony 40D3000 καθώς οι υπόλοιπες (ειδικά η W2000) φημίζονται για προβλήματα backlight bleeding, clouding κτλ.

Wellcome to the club
Κρίμα που δεν μπορείς να συμμετέχεις στο power buy.

Τοτε θα ελεγα οτι εισαι μεταξυ της Sony KDL-40D3000 & Samsung LE40M86BDX. Το μονο πια που εχεις να αποφασισεις ειναι εαν θελεις πανελ FULL HD ή οχι και να διαλεξεις. Βεβαια και οι 2 τηλεορασεις υποστηριζουν 1080p/24.
-bye-

Εξαλλου πολλοι χρησιμοποιουν καποια ειδικα δισκακια στην αρχη που τα αφηνουν να παιξουν για καποιο διαστημα, ωστε να στρωσει το πανελ και να εξαλειφθει τελειως ο φοβος του burn-in.

Sorry για το :offtopic: αλλα που τα βρισκεις αυτα τα δισκακια και ποσο χρονο πρεπει να παιξουν για να στρωσει το πανελ?

Re: Απάντηση: Lcd ή Plasma έως 1600-2000 ευρώ

• Samsung LCD 40M86
  • Sony LCD 40D3000
  • Sony LCD 40W2000
  • Sharp Aquos LCD 42XD1E

-bye-

Συμφωνώ απόλυτα με όλες εκτός από την Sony 40W2000 για την οποία έχουν κατά καιρούς επίσης ακουστεί προβλήματα με backlight bleeding...

Εγώ θα έπαιρνα την Samsung πάντως...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Lcd ή Plasma έως 1600-2000 ευρώ

Συμφωνώ απόλυτα με όλες εκτός από την Sony 40W2000 για την οποία έχουν κατά καιρούς επίσης ακουστεί προβλήματα με backlight bleeding...

Εγώ θα έπαιρνα την Samsung πάντως...

Πολυ σωστα Γιωργο, πανω στη βιασυνη μου το προσθεσα κι αυτο, ξεχνωντας οντως τα προβληματα που αναφερεις :grinning-smiley-043

-bye-