Lcd ή Plasma έως 1600-2000 ευρώ

H πηγή είναι ένα dvd player το οποίο κάνει upscale σε 1080p SD dvd's.

Η απόσταση θέασης είναι περίπου 3.5μέτρα

Το απόγευμα που θα πάω θα ρωτήσω πάλι για την 46άρα. Μπας και ο πωλητής έκανε κάποιο λάθος. Σε περίπτωση που δεν έκανε όμως και δεδομένου ότι με υποχρεώνουν να αγοράσω από εκεί, σκέφτομαι και ψάχνω για ουσιαστικές διαφορές μεταξύ της sony & samsung ώστε να δικαιολογούνται τα 550 ευρώ διαφοράς.
Upscale και 3,5 μέτρα πας καρφί για την 46άρα που λένε τα παιδιά (πες τους για την τιμή ότι είναι λάθος και ότι στην αγορά έχει 2300 μέσο όρο) αλλιώς την 40άρα Sony χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός αν βιάζεσαι τόσο πολύ και την θες γρήγορα.
Αν θέλεις πάντως απλή επιβεβαίωση της τιμής μην τρέχεις τζάμπα. Μπες www.mediamarkt.gr βρες το τηλέφωνο του καταστήματος και πάρε τηλέφωνο. Θα σου δώσουν την τιμή έστω και ενδεικτικά γι να σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται για λάθος και μετά αν είναι πας και για τα παζάρια από εκεί. Αν πάντως πας για την 46άρα (που και για μένα γι´αυτήν πρέπει να πας με 3,5 μέτρα απόσταση) προσπάθησε να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν η τιμή είναι αυτή.

Last edited:
όχι δεν βιάζομαι, σε καμία περίπτωση.

Οπότε θα τους ρωτήσω για την 46άρα ειδάλλως 40άρα.

Την 40άρα την έχετε δει και έχετε τόσο θετικές απόψεις ?? (ή υπάρχει κάποιο Online review?)

ΕΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ SAMSUNG LE40M86B
KAI NA ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ

μην σας ταλαιπωρώ άλλο. Κάλεσα το Media markt και ανέφερα ότι τα 2900 είναι πολλά. Το κοίταξαν και περίμενα 10 λεπτά στο τηλέφωνο. Τελικά επιβεβαίωσαν ότι δεν είναι σωστή η τιμή αλλά δεν υπάρχει availability από την sony καθώς το μοντέλο θα αντικατασταθεί.

Anyway, ζήτησα τα χρήματα πίσω (πίστωση) για να την πάρω από αλλού εφόσον υπάρχει stock.

Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή σας και για την βοήθεια σας.

Άρα είναι σωστή η σκέψη ότι η 46άρα είναι καταργημένη!!!!Γρήγορα να προλάβεις τα τελευταία κομμάτια!!

Πριν δυο χρόνια πιθανόν να το είχες το άγχος...

Οι σημερινές οθόνες ενσωματώνουν τεχνολογίες όπου η φυσιολογική χρήση δεν επιφέρει πλέον image retention...

Πριν δυο χρόνια πιθανόν να το είχες το άγχος...

Οι σημερινές οθόνες ενσωματώνουν τεχνολογίες όπου η φυσιολογική χρήση δεν επιφέρει πλέον image retention...

To Hi Tech παντως στην δοκιμη μιας LG (καινουργιο μοντελο) πριν δυο τευχη ελεγε οτι το φαινομενο ειναι ορατο.

Τελικά επιβεβαίωσαν ότι δεν είναι σωστή η τιμή αλλά δεν υπάρχει availability από την sony καθώς το μοντέλο θα αντικατασταθεί.

Μην είσαι απόλυτα σίγουρος ότι ισχύει γιατί τα ίδια μου είπαν και εμένα στον Κωτσόβολο για την 40άρα, κάτι που είναι εντελώς λαλακία.
απλά έχουν κάτι κωδικούς αποθήκης και δίνουν ότι ερμηνεία γουστάρουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Lcd ή Plasma έως 1600-2000 ευρώ

( Παρεπιπτώντος και sorry για το off topic στο MEDIA του Φαλήρου έχετε δεί την Panasonic 42PX70? H εικόνα εκεί είναι χάλια..... WHY?)

Νίκο έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο στο συγκεκριμένο κατάστημα πριν από κανένα 2μηνο. Δίπλα δίπλα οι 2 pany (42" & 50") με την εικόνα της "μικρής" να είναι λαλακία μπροστά στη "μεγάλη" παίζοντας το ίδιο σήμα. Σκέτη απογοήτευση. Βούτηξα το RC και παίζοντας λίγο με τις ρυθμίσεις δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Τελικά εμπιστεύτηκα τα "μαστόρια" του forum και όχι τα ματάκια μου και δικαιώθηκα. Βρίσκεται αραχτή στο σαλόνι μου & δεμένη γιατί "πετάει!!!" :worshippy:

ΥΓ: Sorry και απο εμένα για το off-topic