LCD η Plasma και σε τι ίντσες?

karalioman

New member
14 March 2008
13
Ποια tv προτείνετε? LCD η Plasma [FONT=&quot]και σε τι ίντσες?[/FONT]
[FONT=&quot]Σαν καινούριος ζητώ την γνώμη σας και την συμβουλή σας. [/FONT]
απόσταση 2.5-3 μέτρα.
Αν μπορεί ας μου πρωτινη κόπιας μερικά μοντέλα για να ξέρω τι περίπου να ψάξω.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Με βάση την απόσταση που λες νομίζω πως ξεκινάς από 40'' και πας μέχρι και 46''.

Πες μας το ποσό που είσαι διατεθειμένος να δώσεις και τι είδους χρήση θα κάνεις, ώστε να πάρεις πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

Έχεις σκοπό να την συνδέσεις με PC ή να χρησιμοποιείς παιχνιδομηχανές για πάρα πολλές ώρες καθημερινά ? Θα βλέπεις κυρίως τηλεοπτικό πρόγραμμα και που και που κάνα DVD ?

Ποια tv προτείνετε? LCD η Plasma [FONT=&quot]και σε τι ίντσες?[/FONT]
[FONT=&quot]Σαν καινούριος ζητώ την γνώμη σας και την συμβουλή σας. [/FONT]
απόσταση 2.5-3 μέτρα.
Αν μπορεί ας μου πρωτινη κόπιας μερικά μοντέλα για να ξέρω τι περίπου να ψάξω.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Αν και εισαι περιορισμενων στοιχειων κατι θα βρεθει και για σενα.
Λειπουν ομως στοιχεια , οπως μπατζετ , τι θες να βλεπεις ? παιζουν παιδια στο σπιτι ? η γυναικα την ανοιγει το πρωι και την κλεινη το βραδυ ? θα ξεσκιστεις στο playstation η Xbox μεχρι να σου βγαινουν τα ματια εξω ?

Αν προσεξες καλα τα τοπικ παιζει μια plasma σε τιμη γυρω στο χιλιαρικο που εχει πιενες τωρα τελευταια και παει για τον πρωτο χρυσο δισκο σιγα- σιγα , η panasonic TH 42PX80E.
Απ οτι λενε και τα παιδια που την πηραν μεχρι τωρα, εχει καλη παρουσια στη πιστα , πλουσιο ρεπερτοριο και δεν χρειαζετε να δειχνη τα βυζι@ της στην πιστα για να γεμισει το μαγαζι και να την βρει ο πελατης :beatnik2:

Ευχαριστώ για την πολύ γρήγορη απάντηση.
Θα προτιμούσα 40αρα
Η TV βασικά θα παίζει 5-6 ώρες την ημέρα. Παιδεία δεν έχω προς το παρών και εγώ με την γυναίκα μου είμαστε όλη μέρα στο μαγαζί. Θα παίζει τηλεοπτικό πρόγραμμα –dvd και λίγο playstation. Όχι ατελείωτες ώρες . και αν μπορέσω να συνδέσω και το pc ακόμα καλύτερα .

Μερικές πιθανές επιλογές σε LCD από την ακριβότερη προς την φθηνότερη. Αν σκοπεύεις να συνδέσεις PC ξέχνα τις πλάσμα:

Sony 40X3500
Toshiba 40ZF355
Philips 42PFL9632
Sony 40W3000

Απάντηση: Re: LCD η Plasma και σε τι ίντσες?

Μερικές πιθανές επιλογές σε LCD από την ακριβότερη προς την φθηνότερη. Αν σκοπεύεις να συνδέσεις PC ξέχνα τις πλάσμα:

Sony 40X3500
Toshiba 40ZF355
Philips 42PFL9632
Sony 40W3000

Δλδ αν δεν συνδέσουμε pc είναι καλύτερα να κοιτάξω για πλάσμα?

Δε μπιγκ ανασερντ κουεστιον ιζ........... where is the money ?:grandpa:
Ποσα εχεις σκοπο να ξοδεψεις δηλαδης .

Re: Απάντηση: LCD η Plasma και σε τι ίντσες?

Πιστεύω 1.500-2.000 αν πάρω 40αρα
Αν πάρω 32-37 εννοείτε λιγότερα
Aν το παρακατω σχημα σου θυμιζει το W
a114.gif
............... δεν χρειαζετε να πας μακρυτερα και ψηλοτερα .
Το " εννοείτε λιγότερα " ισχυει αν θα παρεις πλασμα και μονον τοτε αλλοιως θα πρεπει να αποτανθεις στο τμημα με τα παιδικα -bye-

Sorry, αλλά γιατί αυτό? Με τον φόβο του burn in?

Προσωπικά, από ότι διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό που σας παρακολουθώ,καθώς και σε ξένα forums, ο κίνδυνος αυτός απλά δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Εκτός αν δεν έχεις άλλο pc στο σπίτι σου και μετατρέψεις το htpc σε "τα κάνω όλα" και κάθομαι from dusk to dawn... :p

Εκτός αν δεν έχεις άλλο pc στο σπίτι σου και μετατρέψεις το htpc σε "τα κάνω όλα" και κάθομαι from dusk to dawn... :p

Για χρήση σαν PC monitor εννοούσα. Με το να βάλεις να δεις μια ταινία από HTPC δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικά.

Την σύνδεση με το pc την χιάζομαι βασικά για να βλέπω καμιά ταινιούλα.
Άρα μου προτείνετε μια από τις 3 ( αυτές που είναι παραπάνω? )

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Επιτέλους φτάνουν η μέρες που θα κλείσω την tv , μπορείτε να μου πίτε αν κατάλαβα καλά.
Θα προτιμήσω μια από τις τρείς που ανάφερε ο g10rg0s ?

Φίλε karalioman, όποια και να πάρεις από αυτές που πρότεινε ο Γιώργος, θα είσαι ευχαριστημένος, αφού σου πρότεινε τα καλά κομμάτια της αγοράς. Ομως η τελική επιλογή πρέπει να γίνει από τα δικά σου μάτια και τι δικές σου προτιμήσεις στην εικόνα.
-bye-

Ευχαριστώ.
Κλείνω περισσότερο προς την Sony 40W3000.

Για να μην ανοίξω καινούριο ποστ μπορώ να κάνω την εξής ερώτηση εδώ?
Από 32αρα πια προτείνετε. Δλδ σε αυτές τις ίντσες πια έχει την καλύτερη ποιότητα? Θα την χρησιμοποιεί ποιο πολύ για ταινίες dvd και λιγότερο σαν δέκτη tv

Re: Απάντηση: LCD η Plasma και σε τι ίντσες?

Από 32αρα πια προτείνετε. Δλδ σε αυτές τις ίντσες πια έχει την καλύτερη ποιότητα? Θα την χρησιμοποιεί ποιο πολύ για ταινίες dvd και λιγότερο σαν δέκτη tv

Η κοινή άποψη των περισσοτέρων είναι πως οι καλύτερες 32άρες της αγοράς είναι οι Philips 32PFL9632 και Sony 32D3000.