- 9 November 2011
- 63
OK !! ΜΕ το burn in τι γινεται ?? πως το αποφευγω ? τοσο ευκολα το παθαινει? ποση ωρα πρεπει να μεινει σε σταθερη εικονα για να παθει ζημια?? ευχαριστω
OK !! ΜΕ το burn in τι γινεται ?? πως το αποφευγω ? τοσο ευκολα το παθαινει? ποση ωρα πρεπει να μεινει σε σταθερη εικονα για να παθει ζημια?? ευχαριστω
φιλε δεν ειναι θεμα το budget αλλα η τεχνολογια panasonic vs lg οπως ειπες ανωτερη ειναι η panasonic!!! ετσι δεν ειπες ???Σωστός! Φίλε ασταμάτητε θα πρότεινα πάντως να το ξανασκεφτείς για 50άρα αφού έστω και οριακά είναι στο budget σου. Μη σε τρομάζει το μέγεθος. Σε μια εβδομάδα θα το'χεις συνηθίσει, μόνο τη πρώτη μέρα θα πάθεις ένα ψιλοσόκ.
καλησπερα ειμαι σε αναζητηση νεας τηλεορασης!! δεν ξερω τι να διαλεξω !! help me ! led h plasma ? υπαρχει επισημη διαρκεια ζωης πλασμα η λεντ ?? τι μου προτεινετε ? 500 ευρω διαθετω και αυτα λεω με δοσεις! αποσταση θεασησ 2,5 μετρα μεχρι τωρα ειχα μια crt 26 ! usb για ταινιες avi 2 kai πανω hdmi kai scart και οτι αλλο εχει καλοδεχουμενο αλλα να μην ειναι πολυπλοκο !! ευχαριστω
βασικα προοριζεται για αρκετα χρονια !! και αρκετες μετακομισεις ! η τηλεοραση θα ειναι για ταινιες και αγωνες και σειρες τηλεορασης !!
ενοειται mpeg 2 και mpeg 4
http://www.birdphone.gr/gr/prdid/94344030c2c54c8aa10924210e34cb08/productinfo.aspx διαβαζοντας το σαιτ ειδα αυτην που εχει καλο media player απο usb ! kati se ayto ?
μηπως η ιδεα ενος εξωτερικου player ειναι καλυτερη ??
αρα συμφωνεις για την πανασονικ tx-p42u30 σε σχεση με την lg pv350 ?? e??Γεια σου φίλε
σε αυτό το φόρουμ το έχουμε πει δεκάδες φορές. Η τεχνολογία πλάσμα είναι πολύ πιο ώριμη από την LCD. Στην ίδια κατηγορία τιμής οι πλάσμα υπερτερούν. Γι' αυτό επιλέγεις πλάσμα. Και όταν λέμε πλάσμα εννοούμε Panasonic τώρα πια, αφου η Pioneer έχει σταματήσει την παραγωγή τηλεοράσεων.
Η διάρκεια ζωής των νέων πάνελ πλάσματος είναι 100.000 ώρες, όχι για να σβήσει αλλά για να μειωθεί η ένταση φωτισμού της στο μισό. Ως εκ τούτου αν βλέπεις 10 ώρες την ημερα= 3650 ώρες το χρόνο, σε 27,3! χρόνια η ένταση του φωτισμού θα πέσει στο μισό.
Τώρα όσον αφορά το μέγεθος: Στα 2,5 μέτρα οπωσδήποτε από 42" και πάνω. Επίσης είμαι υπέρ της άποψης να μην πέρνεις το πιο φτηνό μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη, αλλά το ακριβότερο που μπορείς ακόμα και με λίγο μικρότερη οθόνη. Θα έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας.
εχω καταληξει σε πλασμα ! απλα ζηταω απλες οδηγιες για να αποφυγω τα προβλημτα !! ευχαριστωασταμάτητε επειδή το θέμα του ir και burnin είναι δύσκολο να ξεπεραστεί ψυχολογικά και καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις σου έχω να σου προτείνω να διαβάσεις τα νήματα κατόχων πλάσμα. ξεκίνα με τις πανασονικ u30, s30 δές και την g30 πήγαινε στην lg 50pv350 - πήγαινε μετά στην s20, g20 κλπ. μπορείς να δείς και τις 3d πανασονικ vt30-gt30 - st30. από τη συζήτηση που γίνεται μεταξύ των μελών θα καταλάβεις αν είναι σημαντικό θέμα ή όχι. αφιέρωσε λίγο χρόνο και ανέφερε τις εντυπώσεις σου.
Επίσης είμαι υπέρ της άποψης να μην πέρνεις το πιο φτηνό μοντέλο με μεγαλύτερη οθόνη, αλλά το ακριβότερο που μπορείς ακόμα και με λίγο μικρότερη οθόνη. Θα έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας.
Ας ΑΚΟΥΣουμε και την δικια σου προταση !! θυσιαζεις την ποιοτητα για την ποσοτητα??Σε αυτο διαφωνω. Ποιοτητα εικονας θα πει και σωστο μεγεθος.
Φανταζεσαι να πηγαινες στο village και να εβλεπες σε μολις 100"? Οσο καλη και να ηταν η εικονα η μαγεια του σινεμα θα ειχε παει περιπατο.
εχω καταληξει σε πλασμα ! απλα ζηταω απλες οδηγιες για να αποφυγω τα προβλημτα !! ευχαριστω
καλησπερα ενδιαφερομαι για την εν λογω τηλεοραση!! εαν την εχει καποιος φιλος ας μας πει εντυπωσεις και μειονεκτηματα!! ευχαριστω
Ας ΑΚΟΥΣουμε και την δικια σου προταση !! θυσιαζεις την ποιοτητα για την ποσοτητα??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.