LCD LG 47LG6000 ή Sony 46W4000

KDL-46X2000

Στο πατρικό μου παίζει άπαιχτα αναλογικό σήμα γιατί έχει καλή κεραία η πολυκατοικία

KDL-46X3500

Στο σπίτι μου παίζει χάλια γιατί απλά δεν έχω κεραία

42PFL9632

Στο πατρικό μου παίζει τέλεια λόγω κεραίας και λόγω philips (pixel plus κτλ)
Στο σπίτι μου έπαιζε δραματικά χάλια λόγω κεραίας!!!

PDP-6090H

ΔΡΑΜΑ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ3500..

Συμπέρασμα!!!

Μην αγοράζεται τηλεόραση για αναλογικό, αλλάξτε κεραία !!!!!!

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΟΥΝΑΝΑ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! Η ΚΕΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ!!!!

ΑΑΑΑ... με HTPC στην KURO....7 ωρες σταθερη προβολή επιφάνειας εργασίας και ούτε ενα ψεγάδι!!!!

τρίχες είναι αυτά με τα HTPC όσον αφορά τα νέα plasmata

Οουκέικ

θα περάσω άλλη μία από το ΜΜ στον Άλιμο να φρεσκάρω τις απόψεις μου γιατί τα έχω κάνει π****να στο κεφάλι μου με τόση υπερπληροφόρηση!!!

¨οταν βρεις αυτή που σου αρέσει θα το καταλάβεις, θα σου κάνει αυτό το ¨κλικ" ρε παιδί μου....... Πάντως επαναλαμβάνω ότι σε όποια κι από τις δύο κι αν καταλήξεις, σίγουρα θα μείνεις ευχαριστημένος. Και για τις δύο υπάρχουν άτομα που πίνουν νερό στο όνομά τους!!!! Απλά, αν και όταν καταλήξεις μην σκεφτείς "τι βλακεία έκανα, μήπως έπρεπε να πάρω την τάδε καλύτερα....???"

Κοίταξε να χαρείς την επιλογή σου, να την σετάρεις καλά (ρυθμίσεις και για τις δύο θα σε βοηθήσουν να βρεις μέλη του φόρουμ που είναι κάτοχοι αυτών ή ασχολούνται περισσότερο με το θέμα) και καλές θεάσεις. Άντε βουρ να αρπάξεις μία από τις δύο και να μας πεις τις εντυπώσεις σου!!!!!!!!!!!