LCD μέχρι 23"

Re: Απάντηση: LCD μέχρι 23"

Και μερικές ερωτήσεις που ξέχασα να κάνω...

5. Τα παραπάνω nit στην φωτεινότητα παίζουν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο;
6. Το Backlight βοηθά στο να βλέπουμε πιο "ζωντανή" την εικόνα (όπως το λέει και στη διαφήμιση);
7. Η "κατανάλωση στην αναμονή" είναι <1W. Μήπως είναι αρκετούτσικο; υπάρχει κάποια λύση για μικρότερη κατανάλωση, π.χ. κλείσιμο της τηλεόρασης; επηρεάζει αυτό τη σωστή λειτουργία της;

(5) Οχι

(6) Χωρις backlight δεν λειτουργει μια τηλεοραση LCD

(7) Το 1 W σου φαινεται πολυ !!! Εδω ενας λαμπτηρας πυρακτωσεως καιει απο 45-120 W (αναλογα τον τυπο).

Να πω την αλήθεια, διαβάζοντας το thread "αγορα τηλεορασης lcd", μπερδεύτηκα με την επιλογή μου να βγάλω από τα συγκριτικά τις philips και κάποιες άλλες εταιρίες.
Σε μια αναζήτηση που έκανα σχετικά με τις pioneer, πιστεύω ότι είναι αρκετά απόμακρες από θέμα τιμής.

Είμαι λιγάκι :confused: !!! Θα ζητήσω γι' ακόμη μία φορά τη βοήθειά σας για να μπορέσω να φτάσω πιο κοντά στην τελική απόφαση. Να σας υπενθυμίσω μόνο ότι ήμουν ανάμεσα σε τέσσερις:

Δύο Sony - KDL-32D3000 ή KDL-32V2500 - και δύο Samsung - LE32R86BDX ή LE32S86BD

Η D3000 έχει μια μικρή διαφορά από τις υπόλοιπες στη τιμή και είναι ένα αρνητικό για μένα σημείο, μιας και έθεσα το όριο των 1000 ευρώ.

Ειδα σε ενα φυλλαδιο του Expert σημερα την Philips 32PF9541 (ουσιαστικα η ιδια με την 9631 με καποιες μικροδιαφορες) στα 1,000 ευρω προσφορα και νομιζω οτι πρεπει να ριξεις μια ματια γιατι ειναι πολυ καλη τηλεοραση.

Αλλιως απο τις υπολοιπες παρε την 32V2500.

Φίλε rivers, υπήρχε η εντύπωση ότι είχα δει ένα αρνητικό post σου σχετικά με την συγκεκριμένη τηλεόραση και δεν έπεσα έξω...

από thread "αγορα τηλεορασης lcd", 3η σελίδα

ΥΓ. Μια μερα ειχα παει στο media markt και ενας πελατης που ηταν διπλα μου κοιτουσε την Philips 32PF9541 και την Samsung 32M71B. Μετα απο λιγο ρωταει εναν πωλητη ποια απο τις δυο του συστηνει και ο πωλητης του ειπε να παρει την Samsung γιατι οι Philips "βγαζουν πολλα προβληματα".

Κάτι τέτοια γράφετε και μας μπερδεύετε... Τι να πω... Μάλλον θα πάω να δω από κοντά τις KDL-32D3000, KDL-32V2500 και Samsung - LE32R86BDX και όποια μ' αρέσει θα την αγοράσω. Για να σταματήσω να σας παιδεύω και 'σας...

Απο 23" ξεκινησες σε 32" κατεληξες , αυτα παθαινει οποιος μπλεκει με το AVforum...:flipout:

H 9541 ειναι πολυ καλη (την εχω δει με τηλεοπτικο σημα) , ανεξαρτητα αν η Philips δεν τα παει πολυ καλα στην αξιοπιστια τελευταια , γι 'αυτο και στην αναφερω.

Πολύ καλά το είπες... την πάτησα!!! :cool4:

Αλλά σίγουρα έβγαλα κάποια συμπεράσματα και έχω καταλήξει στο ποιες θα πάω να δω αύριο. Ελπίζω αυτή που θα αγοράσω να μη βγάλει προβλήματα και να κάνει τη δουλειά της.

Σας ευχαριστώ όλους για την συμβολή...

Καλημέρα....

το "αύριο" είναι "σήμερα".....

περιμένουμε να μας πεις τις εντυπώσεις σου από αυτές που θα δεις....

ποτέ δεν ξέρεις τι ιδέα μπορεί να "πέσει" στην κουβέντα μας....

Samsung LE32R86BDX

Αυτή τελικά αγόρασα και θα 'λεγα ότι είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο που χρειάζομαι τώρα είναι να με πει κάποιος ποιες είναι οι ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω.

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ, ευχαριστώ!!! -bye-

Μήπως υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που να έχει ρυθμίσεις για όλες τις LCD τηλεοράσεις για να μη μπαίνει κάποιος στο κόπο να τα γράφει;

Αρχικά να ζητήσω συγνώμη για τις που και που απαντήσεις μου, αλλά έχει πέσει δουλειά και δε μπορώ να έχω συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο.

to takisds: Να σε ευχαριστήσω για το link, αλλά οι ρυθμίσεις που αναφέρονται στο συγκεκριμένο post, δε βοηθάνε και τόσο πολύ στην ποιότητα της εικόνας.

Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο link που θα μπορούσε να βοηθήσει, ή θα πρέπει να μπω στη διαδικασία των προσωπικών επιλογών;

Ευχαριστώ!