LCD (όχι Plasma) μέχρι 900 ευρώ, 37 ιντσών

galanta

New member
9 September 2007
66
Θα ήθελα προτάσεις, ό,τι πιο τίμιο μπορείτε να σκεφτείτε, με τα χαρακτηριστικά που αναφέρω. Βλέπω κάτι LG να παίζουν σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται. Ευχαριστώ

philips 37PFL5322/12 LCD ... Το θέμα είναι ότι σε αυτές στις ίντσες στην κατηγορία τιμή που θες , εαν είσαι απαιτητικός με την εικόνα πάντα σε σύγκριση με CRT στα ελληνικά κανάλια , δεν θα ευχαριστηθείς ...

Το έχω υπόψιν μου αγαπητέ φίλε και σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Εγώ έχω την PX-70 αλλά θέλω μια δεύτερη, και ψάχνω LCD για διάφορους λόγους, το πολύ μέχρι 900 ευρώ.

Θα χαρώ να ακούσω και κάποια άλλη πρόταση.

Αμα δει το ποστ σου ο Σωκρατης .......... :flipout:
Αν οι διαφοροι λογοι = να την ξεσκιζεις στα παιχνιδια και αλλες ακολαστες θεασεις ......παω πασο.
Αν οχι , δεν νομιζω να αντεξεις την διαφορα μ αυτη που εχεις .

Συμφωνώ αλλά τι να κάνουμε?lcd ζητάει...ότι και να πάρει έτσι κι αλλιώς χειρότερο από την PX70 θα ναι....

Ναι βρε παιδιά, θέλω LCD γιατί θα χρησιμοποιηθεί και για υπολογιστή, αλλά και γιατί δε θέλω να βάλω το άτομο που θα τη χρησιμοποιεί κυρίως σε διαδικασίες προσεκτικής χρήσης κλπ (βλέπε στρώσιμο, burn in)

Την καλή την έχουμε, αυτή θα είναι για δεύτερη. Πολυτέλεια το βρίσκω, κι ας μην είναι σαν την PX70.

Χτυπα καμμια LG τοτε η αμα βρεις καμμια toshiba 37WLT68 σε σκοτωμενη τιμη.