Κι εγώ σε αυτήν έχω καταλήξει, πλην όμως μιλώντας με LG Hellas, μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα, μετά τις 10 Απριλίου. Σε Κωτσόβολο, υπάρχουν ετοιμοπαράδοτες ή σε γράφουν σε λίστα;
Απλά να ενημερώσω πως στο πρώτο μήνυμα προστέθηκαν οι φετινές LG με τον αντίστοιχο δέκτη. Αναμένουμε και τα επίσημα χαρακτηριστικά των Samsung και Panasonic ώστε να δούμε ποιες φετινές σειρές θα τον έχουν.
+ le40b650
Το άρθρο από το Παρόν είναι ελλειπές ,εξάλλου μόνο αυτό το έχει γράψει και αναδημοσιεύτηκε από διάφορους,και σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει μυστικότητα καθως αν είχαν γίνει δοκιμές θα είχαν μαθευτεί καί από αλλού,και δεν θα γίνονταν μια και έξω αλλά με συνεχείς διεργασίες,κινητικότητα στο θέμα κλπ και όχι σιγή .....
Αλλες δημοσιεύσεις αναφέρουν ότι η Eλλάδα έχει πάρει (ή έχει ζητήσει) παράταση μέχρι το 2015 μαζί με τη Πολωνία (και ίσως και άλλες χώρες) όπως και Μpeg4 μόνο για συνδρομητικές υπηρεσίες εφαρμόζεται στην ΕΕ ως τώρα, και Μpeg2 για τις ελεύθερες μεταδώσεις.Κάτι ανάλογο αν γίνει,θα γίνει και δω, γιατί με τις υπάρχουσες άδειες και μερίδια αγοράς τα κανάλια είναι ήδη μετρημένα πόσα και που θα εκπέμψουν.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει απο μερικους εδω στο fortum τετοια εμμονη οτι σε ολες τις χωρες το MPEG4 θα χρησιμοποιοηθει αποκλειστικα απο τα συνδομητικα καναλια και για τα Freeview καναλια μονο MPEG2.
Πολύ δε, περισσότερο όταν αρκεί ένα τηλεφώνημα στο τεχνικό τμήμα κάποιων καναλιών για να διαπιστώσει κανείς ότι στον ΑΝΤΕΝΝΑ για παράδειγμα, διαβεβαιώνουν ότι θα γίνει χρήση του mpeg4, ενώ από τον ALPHA ενημερώνουν ότι κατά 99% θα χρησιμοποιηθεί το mpeg4. Από άλλα κανάλια (ALTER, STAR, SKAI) επί του παρόντος δηλώνουν άγνοια, αυτοί τουλάχιστον που απάντησαν στο τηλεφώνημά μου.
Την ενημέρωση αυτή ζήτησα (για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα) προ δεκαημέρου περίπου.
Επίσης αναφέρω ότι από ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ALPHA δήλωσαν ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν ψηφιακή εκπομπή (πιλοτικό στάδιο) και βέβαια η αναλογική εκπομπή θα συνεχιστεί παράλληλα για κάποια χρόνια (ουδείς ξέρει πόσα, παρά τα όρια της Ε.Ε. για 2012, γιατί ακουγονται πολλά για παράταση).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.