lcd tv για υπνοδωμάτιο...ή pc monitor με tuner

galanta

New member
9 September 2007
66
Γεια χαρά σε όλους Αναμένοντας την ευκαιρία για μια Sony 40D3000 για το σαλόνι, θέλω να αγοράσω και μια πολύ φτηνότερη για το υπνοδωμάτιο. Θα ήθελα κάποιες προτάσεις για αυτό το θέμα, με μέγιστο budget, τα 350 ευρώ (400 μόνο για πολύ σπέσιαλ περίπτωση) και τουλάχιστον 19". (όχι 15") Αναρωτιόμουν αν θα συνέφερε η αγορά ενός monitor με ενσωματωμένο tuner, καθώς είδα ότι είναι φτηνότερη λύση. Απαιτήσεις δεν έχω από αυτή την τηλεόραση, αλλά θα βλέπω αρκετά, ειδικά καμιά ταινία, πριν κοιμηθούμε... Περιμένω ιδέες, ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: lcd tv για υπνοδωμάτιο...ή pc monitor με tuner

Samsung LW-20M25 350E από τον κωτσόβολο σε προσφορά!!

Με προλαβες! :ernaehrung004: Την ιδια ακριβως θα προτεινα, γιατι ειδα κι εγω την προσφορα.

Σας ευχαριστώ παιδιά...θα πάω να ρίξω μια ματιά, αν και με χαλάει αυτό το 640χ480... με 350 ευρώ βέβαια πού πας... αλλά είπαμε να τα ρίξουμε στην TV του σαλονιού...

Λοιπόν, με 251 ευρώ μπορείς να έχεις LG 20" με ενσωματωμένο tuner και ηχεία, ανάλυση 1680 x 1050, διπλή είσοδο vga + dvi-d, ενώ υποστηρίζει κ hdcp για σύνδεση με dvd κτλ...

978825.gif

ΕΔΩ

Συμφωνω με Μιχαλη Κορ. (ειναι και 4/3)

Υπ' οψιν λιγες ιντζες σε 16/9 για TV, θα παραειναι μικρη.

ΙΜΗΟ παντα

Ντινο, δεν μου φαινεται για 4:3. Απο την αναλυση της μου φαινεται για 16:10 τηλεοραση. Παντως θα συμφωνησω κι εγω με την προταση του Μιχαλη, αφου ειναι σαφως πολυ καλυτερη απο αυτην που ειχαμε προτεινει αρχικα.

Κ εγώ δεν νομίζω ότι είναι 4:3. Κάτι για 16:10 μοιάζει πράγματι ή 16:9.
Εγώ πάντως έχω βάλει στην κρεβατοκάμαρα με βραχίονα τοίχου κοντά στο κρεβάτι μια 16:9 19" acer με ενσωματωμένα ηχεία κ βλέπω μια χαρά.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, η βοήθεια σας πολύτιμη...

Γι' αυτό έθεσα και το θέμα εξαρχής, επειδή είδα ότι τα monitors με tuner είναι πιο φτηνά. Από την άποψη της τηλεόρασης, μειονεκτούν σε σχέση με μια "σκέτη" τηλεόραση;

Διότι αλλιώς δε βλέπω το λόγο να πάρω "σκέτη"...

Απάντηση: Re: lcd tv για υπνοδωμάτιο...ή pc monitor με tuner

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, η βοήθεια σας πολύτιμη...

Γι' αυτό έθεσα και το θέμα εξαρχής, επειδή είδα ότι τα monitors με tuner είναι πιο φτηνά. Από την άποψη της τηλεόρασης, μειονεκτούν σε σχέση με μια "σκέτη" τηλεόραση;

Διότι αλλιώς δε βλέπω το λόγο να πάρω "σκέτη"...
Προσωπικά, όπως έγραψα κ παραπάνω, προτιμώ σε τέτοιες διαστάσεις τις οθόνες υπολογιστή γιατί είναι στην ουσία φθηνότερες κ παίζουν όχι απλά το ίδιο, πιθανότατα κ καλύτερα... Συν ότι κάνουν ανά πάσα στιγμή κ για οθόνη. :BDGBDGB53:

Καλές προτάσεις παιδιά, σας ευχαριστώ όλους. Τελικά κατέληξα στην πρόταση του πόντιου, μόνο που την βρήκα πολύ φτηνότερη στο megamarket, sta 311 euro.

Να είστε καλά, τώρα πάμε και για τη 40D3000. Αν μου κάτσει...