LCD TV SAMSUNG ή PHILIPS, 37'' ή 42'', Media Player???

jose

Established Member
16 April 2008
178
Θεσσαλονίκη
είμαι σε διαδικασία αγοράς LCD ΤV
ψάχνω κύριος 37'' - 42''
βασικά θα ήθελα να έχω και ambilight αλλα βλέπω κάποιες που έχουν και ενσωματωμένο media player και λένε ότι παίζουν και video με υπότιτλους κτλ

λοιπόν η μια που μου άρεσε είναι : SAMSUNG LE40ΒΔ50 40'' LCD ΤV

η 2η που έχω δει είναι PHILIPS μιας και που θέλω ambilight
Philips 37PFL8404/Η LCD ΤV FullHD 100Hz Ambilight

υπάρχει κάποιος που έχει μια από τις 2? αυτό με το media player με ενδιαφέρει αρκετά. παίζει καλά? οι ελληνικοί υπότιτλοι παίζουν?
όπως επίσης με το DLNA Wireless τι μπορώ να κάνω?

thanks παιδιά

για την Β650 μπορείς να δεις εδώ μιας και ρωτάς αν την έχει παρει κανείς

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=42778

νομίζω οι περισσότεροι κάτοχοι είμαστε ικανοποιημένοι με την συγκεκριμένη την έχω περίπου 1 χρόνο - κανένα πρόβλημα και ο media player με έχει βολέψει τρομερά χωρίς να χρειάζεται ενδιάμεση συσκευή...

έχω φάει τρελό κώλυμα τώρα... ελπίζω να με βοηθήσετε...
έχω βρει την SAMSUNG LE-40Β650 στα 850 euro
η οποια έχει όλα όσα θα ήθελα σε μια Τηλεόραση (lan, ενσωματωμένο media player, να μπορώ να συνδέω τo router και να βλέπω ότι video έχω στο pc μου, HD, SD, divx greek subs κτλ)

αλλα από την άλλην έχω βρει και την SAMSUNG UE-40B6000 LED
στα 1100 η οποια απότι είδα δεν έχει ούτε το lan...
δεν μπορώ να αποφασίσω όμως τι να πάρω!!!
από την μια θέλω να παίζω ότι video έχω στο pc μου εύκολα k γρήγορα και από την άλλη υπάχει η led νέας τεχνολογίας και μάλλον πολύ καλύτερη ποιοτικά..

πείτε μου τι θα κάνατε??
thax

Οι side LED (πχ. Β7000) προσφερουν πιο λεπτο σχεδιασμο , σε εικονα δεν υπαρχει σχεδον καμια διαφορα παροτι οι εταιρειες ισχυριζονται το αντιθετο (αυξημενη τιμη=μεγαλυτερο κερδος οπως καταλαβαινεις)....

Διαβασε και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1024291

δηλαδή εσύ προτείνεις την απλή την LCD που έχει όσα ζητάω? τo θέμα είναι ότι έχει 250 ευρ διαφορα στην τιμή....