lcd tv στις 26''

hamurabi

New member
28 March 2007
51
Καλησπερα παιδια καλως σας βρηκα.
Ενδιαφερομαι για μια lcd τηλεοραση 26-27'' για να βλεπω DVD ταινιες και ισως στο μελλον αγορασω x-box.
θελω να εχει πολυ ζωντανα χρωματα!
Το οριο μου ειναι γυρω στα 700 ευρω.

Ακουω προτασεις!!!

Last edited:
μα αυτη εχει τραγικα μικρη αντιθεση. 1200:1 !!!
Ενω βλεπω κατι αλλες samsung στα ιδια λεφτα πανω κατω με 3000:1 αντιθεση.

Τιποτα αλλοι να μας πουνε αποψεις;

αν μπορεις να ανεβεις στις 32 και λιγα λεφτα 700 + κατι παραπανω χτυπα μια toshiba Wl 66Z η P , Αποκλειετε να κανεις λαθος
http://www.trustedreviews.com/tvs/re...32in-LCD-TV/p1
στα λεφτα που θες να δωσεις ,ειδικα σε σχεση με κατι sony U type.
Εγω μολις σημερα παραγγειλα μια με 9 ατοκες των 89 ευρω και εγγυηση αντιπροσωπειας και σε κανα 2-3 χρονια εαν και εφοσον βλεπουμε. Κοινος παρανομαστης στα τεστ αυτου του μοντελου ειναι η καλη εικονα με αναλογικο σημα .Ακομα και στο περσινο Hitech ειχε ποιο ηψηλη βαθμολογια σε εικονα απο την sony την 32V2000 που εκανε σχεδον τα διπλασια λεφτα + οτι θα εχεις και μια ακομη HDMI για ενα DVD π.χ.
Sony KDL-32V2000

μα αυτη εχει τραγικα μικρη αντιθεση. 1200:1 !!!
Ενω βλεπω κατι αλλες samsung στα ιδια λεφτα πανω κατω με 3000:1 αντιθεση.

Υπαρχουν δυο ειδη αντιθεσης. Στατικη και δυναμικη (dynamic). To 1200:1 ειναι η κανονικη αντιθεση και το 3000:1 δυναμικη , δεν εχει νοημα να συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια.

Διαβασε και εδω για να δεις την διαφορα:

http://en.wikipedia.org/wiki/Contrast_ratio

Η SOny LCD 26'' Bravia KDL-26P2530 θα με ικανοποιησει λετε σε αυτα που θελω;
εχει 450 brightness ειναι μεγαλο μειον σε σχεση με τις περισσοτερες πουχουν 500;

Φιλε hamurabi μην κολας στα νουμερα. Πχ. επειδη το KIA Ceed εχει (υποτειθεται) 109 ιππους σημαινει οτι ειναι το καλυτερο αυτοκινητο στα 1400 κυβικα?
Ψαξε να βρεις τις τηλεορασεις σε καποιο καταστημα με καλο σημα και δες μονος σου ποια σου αρεσει.

εσυ φιλε Rivers το ξερεις το μοντελο που λεω; εχεις αποψη; αν ναι ειναι ευπροσδεκτη.
Ναι βεβαια θα παω να το δω απο κοντα κιολας.

Την P δεν την εχω δει γιατι ειναι αρκετα καινουργια. Αν μενεις Αθηνα σου συστηνω να πας σε καποιο Media markt γιατι εκει εχουν σχεδον ολα τα μοντελα να δεις (αν και σε τιμες υπαρχουν πιο φτηνα μαγαζια).