οχι ρε φιλε το περιεργω δεν ειναι που χασαμαιΝα φταίει το "τάληρο" του Μέσι,άραγε ?? :nounder:
παντως εχεται εμονη με της 3ντη ταινιες
δηλαδη τα 3ντη παιχνιδια που θα βγενουν πλεον σε μεγαλο αρηθμο δεν μετρανε?
εγω βλεπω τν απο αποσταση 3 μετρων δεν νομιζω να χανω κατη απο τη ταινια
σαφως μια μεγαλη τν εχει τα καλατης δε λεω απλα αν εχεις πλεη3 η σηγκεκρημενη 40'' κανη τη διαφωρα
ερχεται το GT5 και θα ειναι 3D και η 46''δεν θα του προσφερη αυτην την απολαψη
οσο για το 3ντη οτι ειναι ακομα στην αρχη αφτο δεν μου λεει τιποτα γιατη ειναι πολη καλητερο απο αφτο που περημενα στα 3ντη παιχνιδια
εχω δη εως και 56''Απλά συμβιβάζεσαι με μια κατάσταση...και αυτό γίνεται απλά επειδή δεν έχεις δεί σε 50άρα...και θεωρείς τις 40 ίντσες πολλές...
εχω δη εως και 56''
δεν μπορης να φανταστης πωσα μοντελα τν
εχω στο σπιτη μγαλητερες τν αλα ακομα δεν μπορης να με πηστεψης οτι η σηγκεκριμενη LE40C750 εχει τρομερη πιοτητα εικονας σε ευκρινια και χρωματα
μονω οταν δης να παιζη σε θα καταλαβης τη σου λεω :guitarist:
Με τι όργανο την έχεις μετρήσει;
Δεν μας ανεβάζεις μετρήσεις να δούμε και εμείς;
δεν την εχω μετριση
ρε παιδια καντε εσης που εχεται τον εξοπλησμο της μετρισης
νομιζω θα ενδιαφερη πολους
εγω παντος θα ηθελα και τη πρωσοπικη σας απωψη για την τν
για μενα πρεπη να δειται και αφτη τη τν
δεν την εχω μετριση
ρε παιδια καντε εσης που εχεται τον εξοπλησμο της μετρισης
νομιζω θα ενδιαφερη πολους
εγω παντος θα ηθελα και τη πρωσοπικη σας απωψη για την τν
για μενα πρεπη να δειται και αφτη τη τν
βγενη και σε 46'':a0210:Την έχουμε δεί...και σε πολλές διαφορετικές συνθήκες φωτισμού...αλλά δεν μπορείς να πείς σε κάποιον πάρε 40 ίντσες και ας είσαι στα 3 μέτρα...εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει το ότι χρειάζεται να βγάλεις τα μάτια σου για να δείς HD υλικό...
βγενη και σε 46'':a0210:
παντως στο σηγκεκρημενο τοπικ μας ζηταει ο φιλος τη γνωμη μας για 40''
LE40C750 vs UE40C6510
καλα ας παρη την 650Το budget του δεν του επιτρέπει να πάρει την 46άρα,οπότε μετά πάει η 650 χωρίς το 3D και τα 200hz.Κατά τα άλλα δεν υπάρχει απολύτως καμιά διαφορά στην εικόνα.
καλα ας παρη την 650
αν και επημενω το 3ντη ειναι πολη καλη φαση
εδω βλεπουν 3ντη σε 22'' οθωνη υπολογιστη
εγω θα επερνα τη τη 3ντη τν
Απορώ πώς μπορείτε και διαβάζετε για να του απαντήσετε ?
οχι φηλε μου πηγα σε ελληνικο σχολειο και εμαθα αυτα που βλεπηςμπορει ρε παιδια να μην εχει παει σε ελληνικο σχολειο σιγα..
οχι φηλε μου πηγα σε ελληνικο σχολειο και εμαθα αυτα που βλεπης
ειμουν απλα ο χειρωτερος μαθιτης του σχολειου
2 πραγματα θα μπορουσαν να σημβουν η να ειμαι ο καλύτερος μαθητής η ο χειροτηρος επελεξα το δευτερω και ασχωληθικα με πιο ενδιαφερωντα πραγματα για μενα αλα ακομα και ετση εφτασα ως το τελος
εχω ολα τα απολητιρια δημοτηκο-νηχτερινο γημνασιο-τεχνικο λυκιο :firstprize:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.