LE46A656 ή 46W4500 ?

rouvasi

New member
3 December 2008
15
Γέρακας Αττικής
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,

Έχω καταλήξει σε δύο μοντέλα και συγκεκριμένα στην Samsung LE46A656A1F ή στην Sony KDL-46W4500

Η χρήση που θα έχει θα είναι:

60% TV
40% HD (Egreat, BR)

Δεν έχω κάποια άλλη ιδιαίτερη προτίμηση αν και μου έκανε εντύπωση το Picture Frame της Sony αλλά αξίζει τα 300 διαφορά ?

Ευχαριστώ

το picture frame ειναι το λιγοτερο....θα επερνα την sony για την ποιοτητα,τα πιο φυσικά χρώματα και το χαμηλοτερο input lag

Προσωπικα πιστευω οτι και η 46W4000 ειναι καλυτερη απο την 656. Μπορει να μην εχει 100 Hz αλλα εχει πολυ καλη κινηση ετσι και αλλιως και πιο ρεαλιστικα χρωματα.

Η 46W4500 προσθετει και 100 Hz στην ηδη πολυ καλη W4000 οποτε πιστευω οτι αξιζει τα 300 ευρω διαφορα.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα,

Έχω καταλήξει σε δύο μοντέλα και συγκεκριμένα στην Samsung LE46A656A1F ή στην Sony KDL-46W4500

Η χρήση που θα έχει θα είναι:

60% TV
40% HD (Egreat, BR)

Δεν έχω κάποια άλλη ιδιαίτερη προτίμηση αν και μου έκανε εντύπωση το Picture Frame της Sony αλλά αξίζει τα 300 διαφορά ?

Ευχαριστώ

SONY-bye-

και εγώ σε ανάλογο δίλημμα είμαι, αλλά διάβασα πολλά αρνητικά για το clouding σε τηλεοράσεις sony που μάλλον πάω για samsung. Γιατί δεν κοιτάς και την samsung 756, έχει 150 ευρώ πάνω από την 656.

Re: Απάντηση: LE46A656 ή 46W4500 ?

και εγώ σε ανάλογο δίλημμα είμαι, αλλά διάβασα πολλά αρνητικά για το clouding σε τηλεοράσεις sony που μάλλον πάω για samsung. Γιατί δεν κοιτάς και την samsung 756, έχει 150 ευρώ πάνω από την 656.

το clouding δεν ειναι φαινομενο της sony αλλα όλων των lcd(εκτος των LED με local dimming)

Απάντηση: Re: Απάντηση: LE46A656 ή 46W4500 ?

το clouding δεν ειναι φαινομενο της sony αλλα όλων των lcd(εκτος των LED με local dimming)

μπορεί όλες οι LCD να έχουν αυτό το πρόβλημα αλλά σε πολλά forums μόνο όσοι αγόρασαν sony παραπονιούνται και είναι κάτι που εμφανίζεται όχι σε όλα τις τηλεοράσεις, ίδια μοντέλα από το ίδιο εργοστάσιο έχουν διαφορετική συμπεριφορά !!!

μα αυτο λεω μπορει να υπαρχουν διαφορες απο κομματι σε κομματι,στην ουσια ομως οι πιθανοτητες ειναι ιδιες

Εχω την 40α656 κοντά ενα μήνα. Με τις σωστές ρυθμίσεις η τηλεόραση είναι φανταστική σε όλα τα σήματα (εκτός από pc που δεν δοκίμασα)
Για τα λεφτά της είναι οχι απλός καταπληκτική αλλά κάτι παραπάνω....
Φίλος μου πίρε την 40α856 και μπορώ να σου πώ οτι είναι ισάξιες σε κίνηση και σε μαύρο.