LED 55' για PC monitor

Giorgos78

New member
14 June 2012
48
Eχω 4 χρονια την Sony KDL-40W4500 μονιμα συνδεδεμενη με το PC, ουσιαστικα δηλαδη τη χρησιμοποιω ως PC monitor.
Η χρηση ειναι κυριως gaming και ταινιες.

Σκεφτομαι να παω στις 55' ιντσες και διαβαζω εδω αλλα και αλλου, οτι πολυ καλη επιλογη ειναι η Sony KDL-55W805A λογω του πολυ χαμηλου input lag.

Για τη χρηση που κανω ποιες αλλες θα μου προτεινατε;
Τα πολλα Hz, 3D και Smart features δεν με ενδιαφερουν.

Καλή λύση στις 50" είναι η Sony W656. Η W805 είναι επίσης καλή επιλογή, αλλά νομίζω είναι ακριβή για χρήση ως monitor, έστω και για ταινίες. Κοίτα και την Panasonic ET60.

Re: Απάντηση: LED 55' για PC monitor

Καλή λύση στις 50" είναι η Sony W656. Η W805 είναι επίσης καλή επιλογή, αλλά νομίζω είναι ακριβή για χρήση ως monitor, έστω και για ταινίες. Κοίτα και την Panasonic ET60.

Η W656 ειναι πολυ καλη προταση ομως χανω 5 ιντσες. Η ΕΤ60 ειναι 55` υστερει πολυ ομως σε input lag (34ms).

H Samsung, LG δεν εχουν κατι αντιστοιχο της W656 σε 55`;

Το lag της ET60 είναι μια χαρά, εκτός αν παίζεις αρκετά online και δη FPS ή κανά fighting που εκεί χρειάζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο lag. Οι Samung σε 55" έχουν μεγαλύτερο lag από την ET60, το ίδιο και οι LG.

Re: Απάντηση: LED 55' για PC monitor

Το lag της ET60 είναι μια χαρά, εκτός αν παίζεις αρκετά online και δη FPS ή κανά fighting που εκεί χρειάζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο lag. Οι Samung σε 55" έχουν μεγαλύτερο lag από την ET60, το ίδιο και οι LG.

Ευχαριστω ησουν κατατοπιστικοτατος.