LED 55' για PC monitor

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Giorgos78

New member
14 June 2012
48
Eχω 4 χρονια την Sony KDL-40W4500 μονιμα συνδεδεμενη με το PC, ουσιαστικα δηλαδη τη χρησιμοποιω ως PC monitor.
Η χρηση ειναι κυριως gaming και ταινιες.

Σκεφτομαι να παω στις 55' ιντσες και διαβαζω εδω αλλα και αλλου, οτι πολυ καλη επιλογη ειναι η Sony KDL-55W805A λογω του πολυ χαμηλου input lag.

Για τη χρηση που κανω ποιες αλλες θα μου προτεινατε;
Τα πολλα Hz, 3D και Smart features δεν με ενδιαφερουν.

Καλή λύση στις 50" είναι η Sony W656. Η W805 είναι επίσης καλή επιλογή, αλλά νομίζω είναι ακριβή για χρήση ως monitor, έστω και για ταινίες. Κοίτα και την Panasonic ET60.

Re: Απάντηση: LED 55' για PC monitor

Καλή λύση στις 50" είναι η Sony W656. Η W805 είναι επίσης καλή επιλογή, αλλά νομίζω είναι ακριβή για χρήση ως monitor, έστω και για ταινίες. Κοίτα και την Panasonic ET60.

Η W656 ειναι πολυ καλη προταση ομως χανω 5 ιντσες. Η ΕΤ60 ειναι 55` υστερει πολυ ομως σε input lag (34ms).

H Samsung, LG δεν εχουν κατι αντιστοιχο της W656 σε 55`;

Το lag της ET60 είναι μια χαρά, εκτός αν παίζεις αρκετά online και δη FPS ή κανά fighting που εκεί χρειάζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο lag. Οι Samung σε 55" έχουν μεγαλύτερο lag από την ET60, το ίδιο και οι LG.

Re: Απάντηση: LED 55' για PC monitor

Το lag της ET60 είναι μια χαρά, εκτός αν παίζεις αρκετά online και δη FPS ή κανά fighting που εκεί χρειάζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο lag. Οι Samung σε 55" έχουν μεγαλύτερο lag από την ET60, το ίδιο και οι LG.

Ευχαριστω ησουν κατατοπιστικοτατος.