led or lcd

πηγα το μεσημερι στον κωτσοβολο και ειδα απο κοντα την
Samsung UE40B6000 40''.

μου αρεσε αρκετα μπορω να πω αλλα αυτη που μου εκλεψε την καρδια ητανε η
Samsung UE40B8000 40".αυτη εχει back panel led?

την β750 δεν την ειχανε οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.

H B8000 ειναι ιδια με την B7000 και την Β6000 (side LED) απλως εχει ανανεωση 200 Hz εναντι 100 Ηz που εχουν οι δυο τελευταιες...

Σαν αγορα απο τις τρεις συμφερει η B6000 μετα η Β7000 και τελευταια η Β8000 λογω του οτι οι διαφορες στην εικονα μεταξυ 100 και 200 Ηz ειναι δυσδιακριτες......

Καμια απο τις παραπανω δεν εχει local dimming...

Last edited:
yperion εισαι αψογος!οποτε δεν πιστευεις οτι αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για την 8000 αφου δεν διαφερει στην εικονα.ευχαριστω

Μεταξύ LCD με φωτισμό φθορίου και LCD με φωτισμό LED να προτιμήσεις τις πρώτες. Η Samsung 40Β650/750 είναι η καλύτερη επιλογή για την περίπτωσή σου. Έχω την 40Β650 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Οι "LED" αξίζουν περισσότερο σαν εμφάνιση (slim design) παρά σαν καλύτερη εικόνα. Αν δεν θες ή δεν μπορείς να περιμένεις τη νέα "φουρνιά" τότε σπεύσε για Β650/750!

μαλλον για την β750 την κοβω την δουλεια.να σαι καλα κι εσυ για την βοηθεια.απλα στη θεσσαλονικη την βρισκω μονο στο technixx και δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση γιατι τις κανουν εισαγωγη κι εχουν ξενα manual και τετοια.

Απάντηση: Re: led or lcd

μαλλον για την β750 την κοβω την δουλεια.να σαι καλα κι εσυ για την βοηθεια.απλα στη θεσσαλονικη την βρισκω μονο στο technixx και δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση γιατι τις κανουν εισαγωγη κι εχουν ξενα manual και τετοια.

η 750 ειναι καλη επιλογη

και φυσικα δεν αξιζει οπως ειπε ο yperion για την 8000

αλλα για μια πιο προσωπικη σου αποψη καλο θα ηταν να δεις και της 2 τηλεορασεις διπλα διπλα αν εχεις την δυνατοτητα ωστε να βγαλεις και εσυ τα δικα σου συμπερασματα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: led or lcd

πολυ καλη τηλ. η 9704 αλλα εχει και 2200 ευρω
ειναι τσιμπημενη η ατιμουλα

1680 ευρώ η 40αρα 9704, κι αν την βρεις..... Πονεμένη ιστορία η 9704,δυστυχώς. Μετά,τα λίγα,ούτως ή άλλως, κομάτια που κυκλοφόρησαν παρουσίασαν και halo και φωτοστέφανα..... I want to believe, but......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: led or lcd

1680 ευρώ η 40αρα 9704, κι αν την βρεις..... Πονεμένη ιστορία η 9704,δυστυχώς. Μετά,τα λίγα,ούτως ή άλλως, κομάτια που κυκλοφόρησαν παρουσίασαν και halo και φωτοστέφανα..... I want to believe, but......

τοσο ασχημα? κριμα και ειχα καλη αποψη οταν την ειδα σε εναν φιλο μου δεν την κοιταξα με πολυ προσοχη η αληθεια ειναι
αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο ασχημα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: led or lcd

Κατα την γνωμη μου πανω απο 800-1000 ευρω για μολις 40" ειναι υπερβολικο ποσο...

Αλλωστε η "σουπερ ντουπερ" 40αρα δεν ξεχωριζει τοσο πολυ σε σχεση με μια φθηνοτερη λογω μικρου μεγεθους...