Να σαι καλά.Θα τις κοιτάξω!
Για να μην ανοίγω καινούριο thread μιας και εμένα με ενδιαφέρει η Panasonic και συγκεκριμένα η 50ST60, θέλω να μου λύσετε ορισμένες απορείες μιας και ποτέ δεν είχα plasma μέχρι τώρα...
Πρόσφτα πήρα μια Samsung 32άρα της σειράς F5000 για άλλο χώρο του σπιτιού και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από το μαύρο της αν και LED.Με την Panasonic θα δω αισθητή διαφορά όσον αφορά το μαύρο της;
Για να μην ανοίγω καινούριο thread μιας και εμένα με ενδιαφέρει η Panasonic και συγκεκριμένα η 50ST60, θέλω να μου λύσετε ορισμένες απορείες μιας και ποτέ δεν είχα plasma μέχρι τώρα...
Καταρχήν η χρήση της τηλεόρασης θα είναι σε υπνοδωμάτιο και η 1η μου απορεία είναι εαν αυτή η διάσταση που θέλω (50 ίντες) είναι υπερβολή για απόσταση θέασης από τον τοίχο μέχρι το προσκέφαλο του κρεβατιού στα 2,80m.
Επίσης η τηλεόραση θα παίζει αποκλειστικά και μόνο ταινίες και ντοκυμανταίρ είτε σε 720p είτε σε 1080p καθώς και κάποιες φορές ντοκυμανταίρ από Σκαι.Κυρίως βραδυνές προβολές χωρίς καθόλου φωτισμό.
Ένα άλλο που με απασχολεί είναι ο θόρυβος που ίσως να κάνουν τα ανεμηστήρια και εαν γίνεται αντιληπτός σε ενοχλητικό βαθμό πχ σε σκηνές με απόλυτη ησυχία, και επίσης εαν θα έχω θέματα το καλοκαίρι με τις θερμοκρασίες που θα ανεβάζει.
Πρόσφτα πήρα μια Samsung 32άρα της σειράς F5000 για άλλο χώρο του σπιτιού και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από το μαύρο της αν και LED.Με την Panasonic θα δω αισθητή διαφορά όσον αφορά το μαύρο της;
Δεν ξέρω αλλά μου έχει κολήσει ντε και καλά να πάρω μια plasma έχοντας ακούσει όλα αυτά περί μαύρου...Αφού έμεινες ευχαριστημένος με την F5000 και δεν είχες πότε πλάσμα θα σου έλεγα να δεις είτε την Samsung 46F6500 ή την 50F6400.
Και 46" να πάρεις για υπνοδωμάτιο οκ είναι.
Δεν ξέρω αλλά μου έχει κολήσει ντε και καλά να πάρω μια plasma έχοντας ακούσει όλα αυτά περί μαύρου...
Και όντως και οι 46 μια χαρά είναι.Το σκεφτόμουν για τέτοια διάσταση αλλά η σειρά ST60 που λιγουρεύω σε πάει από τις 42 κατευθείαν στις 50.
Και κάτι άλλο....
Τα φουρφούρια που έχει η plasma για ψύξη, γίνονται αισθητά σε τανίες που έχουν σκηνές με διαλόγους και γενικότερα σε ήσυχες σκηνές;
Δεν ξέρω αλλά μου έχει κολήσει ντε και καλά να πάρω μια plasma έχοντας ακούσει όλα αυτά περί μαύρου...
Και όντως και οι 46 μια χαρά είναι.Το σκεφτόμουν για τέτοια διάσταση αλλά η σειρά ST60 που λιγουρεύω σε πάει από τις 42 κατευθείαν στις 50.
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ , ειδικά για άτομα με ευαισθησία στα μάτια ή αστιγματισμό/υπερμετρωπία κτλ. η μικρότερη φωτεινότητα είναι πλεονέκτημα.
Υπερίωνα είσαι σίγουρος γι αυτό με τη φωτεινότητα; Εχω πάρα πολύ αστιγματισμό και με ενδιαφέρει το ζήτημα! (έχω πράγματι παρατηρήσει ότι με ενοχλεί πχ σε LG η επιλογή normal ή έντονο και με βολεύει μόνο η cinema ή κάποια που θα φτιάχνω εγώ με πολύ χαμηλή φωτεινότητα. Δεν το είχα συνδυάσει με τον αστιγματισμό! ) Γι αυτό ίσως μια ST60 που είδα μου φάνηκε όαση σε σχέση με τις άλλες.
Ένα γνωστό με υπερμετρωπία που έχω προτιμάει πλάσμα λόγω χαμηλότερης φωτεινότητας.
Αν θέλει μπορεί να κάνει και παρέμβαση ο JL? που το κατέχει το θέμα πολύ καλύτερα από εμάς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.