LED TV 55''

Η 8000 ειναι χειροτερη απο την σονυ σειρα 9 οσον αφορα την εικοναΤην 8000 την εχω δει αλλατην σονυ μονο σε καταστημα.Απο την αλλη η 8000 δεν συγκρινετε με την σειρα 6 και κανενας δεν μπορει να πει αν η χρηματικη διαφορα τους ειναι αξια η οχι της εικονας που βγαζουν

Σε μαύρο/αντίθεση παρόμοιες είναι οι μετρήσεις Πάνο , σε scaling καλύτερη είναι η σειρά 8 αλλά έτσι και αλλιώς έχω OTE TV οπότε scaling κάνει ο δέκτης. Εσύ τι θα μου πρότεινες? 55F8000 στα 2000 ευρώ ή 55F6500 στα 1260 ευρώ?

Γιαννη τα χρηματα ειναι αρκετα παραπανω.Μακαρι να σου να κοντα να δεις την es8000 για ωρες ωστε να αποφασιζες .Η σειρα 6 χωρις ultra clear πανελ ειναι μουντη ειδικα αν την γυρισεις σε κινηματογραφικη ταινια σε θεαση με φως η επεξεργασια της η αισθηση της εικονας ακομα και σε hd που σου δινουν και οι δυο ειναι καλυτερη στην 8000.Τα χρωματα στην εξι σειρα εχουν αισθητες αποκλεισεις σε σχεση με 8 αν τα αφησεις στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλιως καλιμπραρισμα.Προσωπικα η σειρα εξι για μενα ειναι κουμπαραδες και οχι tv.Την 7000 γιατι δεν την κοιτας ειναι πανεμορφη και ιδια με την 8;

Πήρε ένας γνωστός την 50F6800 και είναι πολύ καλή , ειδικά σε HD πλησιάζει την F8000 πολύ. Θα βγάλω και φωτογραφίες την επόμενη φορά που θα πάω να την δω.

Εχεις αλαξει αρκετες tv και για να μην ξενερωσεις τα γραφω.Αν το ψαξεις και σου αρεσει οκ.Παντως δεσ τες και τις δυο σε σκοταδι αν ειναι εφικτο και σε φως ημερας.Το 50αρι μεγεθος τι πανελ εχει;

55 ιντσες για 3 μετρα ειναι το καταλληλο...να δουμε αν θα παρεις led ποσο θα σε ξενισει η μεταφορα απο πλασμα

Εγώ πάντως ξεκίνησα με μια Panasonic 50G30 και μετά είπα να δοκιμάσω led.Αγόρασα την Sony 55HX850.Ξενέρωσα τόσο πολύ και ήθελα να την επιστρέψω.Είχα κάνει όμως την μ......α και είχα πετάξει την κούτα της.
Ευτυχώς μπόρεσα και την πούλησα σε ένα παιδί.Από τότε είπα ότι led δεν ξαναπαίρνω....Εκτός και αν αποκτήσουν την ομοιομορφία των plasma...

Εγώ πάντως ξεκίνησα με μια Panasonic 50G30 και μετά είπα να δοκιμάσω led.Αγόρασα την Sony 55HX850.Ξενέρωσα τόσο πολύ και ήθελα να την επιστρέψω.Είχα κάνει όμως την μ......α και είχα πετάξει την κούτα της.
Ευτυχώς μπόρεσα και την πούλησα σε ένα παιδί.Από τότε είπα ότι led δεν ξαναπαίρνω....Εκτός και αν αποκτήσουν την ομοιομορφία των plasma...
τοσο πολυ?και να φανταστεις οτι η 850 ειναι απο τις καλες τηλεορασεις...

τοσο πολυ?και να φανταστεις οτι η 850 ειναι απο τις καλες τηλεορασεις...

Για led από τις καλύτερες του 2012...Απλά συνήθισα να έχω πλήρη ομοιομορφία από την panasonic και το παραμικρό ελάττωμα μου κακοφαινόταν.
Πάντως ο καθένας κάνει τις επιλογές του.Προσωπικά είμαι fan των ταινιών,αθλητικών,μπορώ να ρυθμίσω την φωτεινότητα του χώρου μου και μπορώ να την προσέξω λίγο παραπάνω(προς αποφυγή burn in) οπότε προτιμώ plasma...

Πήρε ένας γνωστός την 50F6800 και είναι πολύ καλή , ειδικά σε HD πλησιάζει την F8000 πολύ. Θα βγάλω και φωτογραφίες την επόμενη φορά που θα πάω να την δω.

Τις τράβηξα σήμερα το πρωί με κινητό και σε κινούμενη εικόνα οπότε δεν είναι ότι καλυτερο, η εικόνα της τηλεόρασης στην πραγματικότητα είναι πολύ καλή έως άριστη...

CAM00034-1.jpg

CAM00035.jpg

CAM00038.jpg

Ναι, οι εικονες δεν κολακευουν. και το skin tone ειναι αλλου.
Μαλλον λογω κινητου θα βγηκαν ετσι. Μες στο λαμπτηρα φθορισμου ουτε φωτογραφικη δε λειτουργει σωστα.

Δύο φωτογραφίες στα πεταχτά πήρα με το κινητό γιατί δεν είχα χρόνο , το γράφω και παραπάνω. Όποιος θέλει ας βγάλει φωτογραφίες με κινητό χωρίς pause από την τηλεόραση του να έχουμε να λέμε.

Η τηλεόραση πάντως είναι πολύ καλή.

Καλησπέρα.
έχω μια ερώτηση να κάνω, θα παίρνατε αυτή την περίοδο μια τηλεόραση HD (πχ. Samsung 55F800) ή θα περιμένατε λίγο καιρό να πάρετε μια 4Κ τηλεόραση
ας πούμε την αντίστοιχη της Samsung UE55F9000S αφού μειωθεί και άλλο η τιμή της.

εγω δεν ξερω με την κινηση τι λενε οι 4k.Ειναι στα 50hz αν δεν κανω λαθος.Για 55αρα παντως δεν θα περιμενα 4κ