led zeppelin 10/12/2007

Νικο δεν ειμαι και μουσικος εδω που τα λεμα για να κρινω μουσικους ,και ειδικα της εμβελειας του Πλαντ,αλλα νομιζω οτι απο το 2,50 λεπτο μεχρι το 4,45 περιπου δεν κυλαει καλα το κομματι.
Βεβαια σε ενα λαϊβ οι μουσικοι παιζουν διαφορετικα τα κομματια και μαλλον αυτο συμβαινει εδω.
Εξαλλου ειναι τοσο εντονα τα αλλα συναισθηματα που αυτο περναει σε δευτερη μοιρα.
Το αναφερω απλα γιατι οταν ,πιτσιρικαδες οντες,ειχαμε δει στο Αττικον αν δεν κανω λαθος την ταινια, ειχαμε μεινει αφωνοι απο το ποσο καλυτερα μας φαινοντουσαν οι εκτελεσεις στο λαϊβ.

Απάντηση: Re: led zeppelin 10/12/2007

Νικο δεν ειμαι και μουσικος εδω που τα λεμα για να κρινω μουσικους ,και ειδικα της εμβελειας του Πλαντ,αλλα νομιζω οτι απο το 2,50 λεπτο μεχρι το 4,45 περιπου δεν κυλαει καλα το κομματι.
Βεβαια σε ενα λαϊβ οι μουσικοι παιζουν διαφορετικα τα κομματια και μαλλον αυτο συμβαινει εδω.
Εξαλλου ειναι τοσο εντονα τα αλλα συναισθηματα που αυτο περναει σε δευτερη μοιρα.
Το αναφερω απλα γιατι οταν ,πιτσιρικαδες οντες,ειχαμε δει στο Αττικον αν δεν κανω λαθος την ταινια, ειχαμε μεινει αφωνοι απο το ποσο καλυτερα μας φαινοντουσαν οι εκτελεσεις στο λαϊβ.

Προσωπικά τήν είχα δεί από τόν εξώστη τής ´Ελλης´στήν Οδό Ακαδημίας.

Τελικα την ειχαμε δει στο ΑΤΤΙΚΟ (μου το επιβεβαιωσε και αυτος που ειχαμε παει μαζι τοτε να την δουμε),Νομιζω οτι ηταν οτι καλυτερο τοτε απο ηχο....τουλαχιστον ηταν καλυτερος απο τα τοτε ταπεινα στερεοφωνικα μας
Αυτο ομως που επιβεβαιωσα ομως και με στεναχώρησε, ηταν αλλο!!!!
Απλα εβαλα να παιξει το Stairway..απο το bbc session που απεκτησα κατοπιν συστασης του Στελλιου, αν δεν κανω λαθος,και η εκτελεση η τοτε με την τωρα βγαζει ματια (ή μηπως τρυπαει αυτια καλυτερα??!!)

Θα μου πειτε βεβαια οτι γινομαι κουραστικος και επαναλαμβανομενος..... αλλα για σκεφτειτε........

Καθομαστε και μιλαμε σημερα ποια εκτελεση ηταν καλυτερη για ενα κομματι που εχει γραφτει πριν απο καμμια τριανταρια χρονια:grinning-smiley-043.....δεν ειναι ΜΕΓΑΛΕΙΟ????:SFGSFGSF::SFGSFGSF:

mdvq Τετάρτη επιστρέφω στη δουλειά.
Μου αλλάξαν τα Windows 2000 σε XP και μου σβήσαν 40gb μουσικής που είχα φορτώσει...

Πάλι καλά την συναυλία των Zeppelin την έχω σώσει αλλού...

Θα το τσεκάρω...

Τελικα την ειχαμε δει στο ΑΤΤΙΚΟ..
καθιστοί οκλαδόν στο διάδρομο αριστερά, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα :drummer:
Μαγεία..
Ο δίσκος αντίθετα, δεν μπόρεσε να αναπαράξει ποτέ, έστω και το ελάχιστο συντελεσθέν στην σκοτεινή αίθουσα. Για μένα πάντα.. Παράξενο.

Θυμάμαι ακόμα τον ελληνικό τίτλο : "Ενα Ζέππελιν γεμάτο τραγούδια" !

Οπως και το σχεδόν ομόχρονο "Abba : The Movie" που ο ελληνικός τίτλος ήταν : "Ξεφάντωμα με τους Αμπα" !! (στο ΠΑΛΛΑΣ)
Αν είναι δυνατόν...:smash::twoguns::ADFAD2:

Re: Απάντηση: Re: led zeppelin 10/12/2007

.
Ο δίσκος αντίθετα, δεν μπόρεσε να αναπαράξει ποτέ, έστω και το ελάχιστο συντελεσθέν στην σκοτεινή αίθουσα. Για μένα πάντα.. Παράξενο.

Και για μενα.....αρα λιγοτερο παραξενο:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: led zeppelin 10/12/2007

Αμάν ρέ σύ παραπονιάρη.:BDGBDGB53::bigcry::bigcry:
Ο Νίκος έβαλε τά φιλμάκια του και τά σχολίασε μέ τον τρόπο του...
Σχολίασε το και εσύ αφού το θεωρείς μέγα γεγονός.
Γιατί θά πρέπει να το κάνω και εγώ ή ο δείνα ??
Και διαφωνώ ότι τίς τελευταίες μέρες δέν συμβαίνουν πράγματα στό μουσικό φόρουμ...
Ρίξε μιά ματιά ολούθε και θά δείς πολλά,από νέες παρουσιάσεις μέχρις αξιολογήσεις αγορών και επιλογές τού 07.

Αμάν ρε γκρινιάρη,

άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί μην και δεν παινέψεις το σπίτι σου-bye-

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!-bye-

Re: Απάντηση: led zeppelin 10/12/2007

Θυμάμαι ακόμα τον ελληνικό τίτλο : "Ενα Ζέππελιν γεμάτο τραγούδια" !

Οπως και το σχεδόν ομόχρονο "Abba : The Movie" που ο ελληνικός τίτλος ήταν : "Ξεφάντωμα με τους Αμπα" !! (στο ΠΑΛΛΑΣ)
Αν είναι δυνατόν...:smash::twoguns::ADFAD2:

...ρε Μήτσο, αμάν με το κόλλημα με τους Abba, μιλάμε για τους Ζέππελιν:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: led zeppelin 10/12/2007

...ρε Μήτσο, αμάν με το κόλλημα με τους Abba, μιλάμε για τους Ζέππελιν:grandpa:

Το πρόβλημά σου ποιό είναι,για να καταλάβω ?

Εσύ δεν έχεις κολλήματα ?

απαγορεύεται η αναφορά αλλου είδους μουσικής πλην της ροκ σ αυτό το φόρουμ ?
Ε , δεν είμαστε όλοι ροκάδες τί να κάνουμε.

Αντε να σας αδειάζουμε την γωνιά σιγά-σιγά μου φαίνεται...

Υ.Γ. Η αναφορά μου (για τους βραδύνοες) ήταν καθαρά χρονολογική και ηλικιακή.

καθιστοί οκλαδόν στο διάδρομο αριστερά, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα :drummer:
Μαγεία..

Kαλά ρε σείς εγώ πώς θυμάμαι τόν εξώστη τής ´Ελλης´??
Θυμάμαι και τήν παρέα μέ την οποιά ήμουν..
Λές να μήν παίχτηκε στήν Ελλη και νάχει αρχίσει τό Alzheimer???:eek:

Λοιπόν δεν σχολίασα γιατί δεν μπορώ να σχολιάσω μία μπάντα που μεγάλωσα ακούγοντας την.
Παλιότερα (πριν από καμιά 15 χρόνια) ήξερα όλους τους στίχους από τo IV.
Και μόνο που τους ξαναείδα μετά από τόσα χρόνια μου αρκεί.

Στέλιο ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ας περιμένουμε το dvd ;)

Όλων οι γνώμες είναι σεβαστές...

Χάρη στο χρωστούσα....

http://www.youtube.com/watch?v=V_hxCJYbUXo&feature=related

το παρακάτω ξέρει κανείς είναι πράγματι απο Ζep?

http://www.youtube.com/watch?v=Yi_wvbC58dk&feature=related

:party: