Leema Xero - Προτασεις για ενισχυτη

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Τι ενισχυτη θα μου προτεινατε για ενα ζευγαρι Leema Xero?

Θα ηθελα κατι αξιολογο αλλα παρα πολυ οικονομικο (500 ευρω το πολυ, προτιμω και λιγοτερα, πρεπει να καλυθφει και το θεμα τις πηγης...)

Τα ηχεια θα ειναι σε δωματιο περιπου 12 τετραγωνικων, η θεση ακροασης περι τα 2,5 μετρα απο τα ηχεια.

Δεν αποκλειονται demo / 2ο χερι, αν εχετε κατι συγκεκριμενο επισης υπ' οψιν.

Ευχαριστω

Καλησπερα ντινο! Ετυχε και τα ειχα τα ηχεια αυτα και επιδη ειναι πολυ καλο και αξιολογο ηχειο "σηκωνει" καλα μηχανηματα και με φθηνα χανει πολυ! Καλυτερα σε αυτα τα λεφτα να βρεις μεταχειρισμενο κατι καλυτερο κατηγοριας χιλιαρικου ωστε να το παρεις κανα 500αρικο και να κανεις την δουλεια σου!δεν θες πολλα βατ οσο καλα ρευματα!Γενικως οσο καλυτερα του βαλεις τοσο καλυτερα θα παιξει! θα σου προτεινα και DIY προ και τελικο! Ενα πολυ καλο set προ και τελικου φτιαχνει ο Σακης Πετροπουλος (vintage service).πολυ αξιολογο σετ!!

Πάρε αυτόν και καλές ακροάσεις...

Φθηνός για να πάρεις και πηγή...Ζεστός,δυναμικός,σκοτεινοκαθαρός κι ολίγον τσιμπημένος χαμηλά...

http://nadelectronics.com/products/...E-Stereo-Integrated-Amplifier#heading-reviews

C-326BEE-front_C545BEE.jpg

Last edited:
Με 500 υπάρχουν επαγγελματικοί ενισχυτές που αποδίδουν αξιοπρεπέστατα και οδηγούν τα πάντα.
Το κατάστημα του Thomann συστήνεται ανεπιφύλακτα, Εκεί θα βρεις τα πιο top μηχανήματα της αγοράς. Από ένα ποσόν και πάνω τα στέλνει χωρίς πρόσθετη χρέωση στην Ελλάδα.

http://www.thomann.de

Δεν με ενδιαφερουν οι επαγγελματικοι, ευχαριστω παντως

Διονυση ενδιαφερων δειχνει ο nad, θα παω να τον δω.

Καλημέρα Φρανκγ,
Ο Luxman παίζει με sonus faber, τα leema μου περισσεύουν, γι αυτο λέω αντι να τα σκοτωσω να τα στησω σε ένα δωμάτιο γραφειο

Καλημέρα Φρανκγ,
Ο Luxman παίζει με sonus faber, τα leema μου περισσεύουν, γι αυτο λέω αντι να τα σκοτωσω να τα στησω σε ένα δωμάτιο γραφειο

Ετσι...

Καλημέρα Φρανκγ,

Ωραίος!!

Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο τον Αντώνη αν μπορούσε να μου βρεί ένα μικρό ολοκληρωμένο της Hegel 2ο χέρι. Πρόπερσι που τα είχα ακούσει στην έκθεση μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός τους....

Ωραίος!!

Στην θέση σου θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο τον Αντώνη αν μπορούσε να μου βρεί ένα μικρό ολοκληρωμένο της Hegel 2ο χέρι. Πρόπερσι που τα είχα ακούσει στην έκθεση μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός τους....

Πολύ καλή πρόταση!
Και εγώ έχω τα Xero και τα συνδύασα με έναν Hegel H1 MK4 που αγόρασα μεταχειρισμένο. Παίζουν εξαιρετικά σε ένα δωμάτιο γραφείο περίπου 15 τμ. με πηγή ένα Squeezebox Touch με Buffalo II DAC.

Ευχαριστω ολους για τον χρονο και τις προτασεις σας.

Το πιθανοτεροτερο σεναριο ομως ειναι τα τα πουλησω, δεν μπορω να στησω ακομη ενα συστημα στο σπιτι, το κοστος ειναι απαγορευτικο πλεον.

Ευχαριστω ολους για τον χρονο και τις προτασεις σας.

Το πιθανοτεροτερο σεναριο ομως ειναι τα τα πουλησω, δεν μπορω να στησω ακομη ενα συστημα στο σπιτι, το κοστος ειναι απαγορευτικο πλεον.

Μάλιστα..... Δεν μας λές τώρα και με ποια SF συνοδεύεις τον Luxman??? :idea:

Φραγκ., τα toy τα μικρά...

Άλλες δύο οικονομικές λύσεις, να στο γράψω και εδώ, για μουσική αρκούντως ικανοποιητική αλλά όχι απαιτήσεων (κάτι τέτοιο πιστεύω ότι θες) είναι
1) sonos amp να καλύψεις οικονομικά και την πηγή
2) ένα τρίπαθο πχ DΤ2050Α και το logitech SB...

Και τα δύο μπορείς να τα χειριστείς από smart phone ή tablet αν έχεις...

Και οι δύο λύσεις πιθανότατα δεν θα αναδείξουν τις πολλές και σπουδαίες αρετές των leema, οπότε θα χρειαστείς κάτι άλλο να γεμίσει το χώρο, αλλά με κάποιες ανεκτές υποχωρήσεις για αυτό που το θες νομίζω ότι θα σου έρθει μία η άλλη στην τράμπα... και ουσιαστικά δεν θα ξαναστήσεις ολόκληρο σύστημα...

:ernaehrung004:

Τα Leema Xero ειναι απιθανα ηχεια.
Με τον luxman L-550 AII επαιζαν καταπληκτικα (παραλογη ομως σχεση τιμης ενισχυτη-ηχειου)

Αν αντι "leema" εγραφαν κατι αλλο, θα τα ειχαν πολλοι...