Legent HD Tuner Max

Έκανα και γω την αναβάθμιση και όλα πήγαν καλά. Έβγαλε μπάρα προόδου κανονικά κατά την διάρκεια και από ότι παρατήρησα ανέβηκαν τα ποσοστά έντασης σήματος από 85% στο 92% ενώ η ποιότητα ήταν πριν και μετά στο 100%.
Μάλλον κάτι δεν πήγε καλά με την αναβάθμιση που έκανες. Δοκίμασε με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά την αναβάθμιση όπως σου είπε ο @tolias
Οκ, αυτό θα κάνω :-)

Παιδιά έχω τον εν λόγω αποκωδικοποιητή είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση του ως δέκτης και είναι σίγουρα καλύτερος από τον SD της ίδιας εταιρείας που είχα παλιότερα. Να ρωτήσω όμως κάτι γιατί ετοιμάζομαι να τον κάνω ένα update... Πώς βλέπω την ισχύ του σήματος και την ποιότητα σήματος που διαβασα σε αυτό το τόπικ;

Εψαξα στο μενού και δεν το βρήκα...

Σε ευχαριστώ φίλε μου μόλις το έκανα.

Βασικά το είχα πατήσει το Info αλλά θέλει ακόμα μια φορά να το πατήσεις για να σου βγάλει τις μπαρες, οι οποίες ήταν φουλ. η μία στο 100% και η άλλη στο 97%...

Τα ίδια με την αναβάθμιση, άλλαξα στικακι, έκανα επαναφορά πριν και μετά, μπάρα αναβάθμισης δεν βγάζει, παρόλα αυτά το λογισμικό δείχνει να είναι το τελευταίο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα ίδια με την αναβάθμιση, άλλαξα στικακι, έκανα επαναφορά πριν και μετά, μπάρα αναβάθμισης δεν βγάζει, παρόλα αυτά το λογισμικό δείχνει να είναι το τελευταίο
Ισχύς σήματος.....Σε όλα εκτός από τα κρατικά από 69 η 1ή μπάρα έως 78 η 2η

Μόλις έκανα και εγώ αναβάθμιση. Μια χαρά την έκανε, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων όντως περάστηκε η ημερομηνία του update αλλά πήγα μετά να δω ποιότητα σήματος κλπ και η μία μπαρα που λέει ποιότητα παίζει στο 65-69 % (πέφτει μέχρι και 55%) και η άλλη στο 92%, ενω πριν την αναβαθμιση ηταν φουλ και οι δύο όπως έγραψα νωρίτερα... Τι συμβαίνει;

Τα κανάλια πάντως απ όσο είδα τα πιάνει όλα.

Εκανα την τελευταια αναβαθμηση 25-07-2014 και το προβλημα που εχει ειναι οτι σαν media player και μονο στα βιντεο δεν μπορεις να πας φακελο προς τα πισω. Πρεπει να πατησεις Exit και ξανα απο την αρχη... :smash:

akiz, η εταιρία ίσως μας δώσει αναβάθμιση στο μέλλον. Θέλεις να ρίξεις μια ματιά στην λίστα της υπογραφής μου για το τι ισχύει για τον Legent ώστε να τους πούμε και για αυτά;

Re: Απάντηση: Legent HD Tuner Max

Καλημέρα, αν και χρόνια μέλος, το πρώτο μήνυμα είναι μια ίσως κουτή ερώτηση, αλλά δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει η ένδειξη -4 ή -5 σε κάποια κανάλια!

Re: Απάντηση: Legent HD Tuner Max

Ναι στην infobar είναι , σε ένα τετραγωνάκι με μπλέ φόντο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτό.

legent.jpg
μάλλον τα κατάφερα να ανεβάσω φωτό!:BDGBGDB55:

η τιμή αυτή δεν είναι σταθερή κατά τη διάρκεια που εμφανίζεται αλλά αλλάζει π.χ. από -4 σε -5 ή απλά δεν εμφανίζεται καθόλου.

Νέα αναβάθμιση με ημερομηνία. 5_9

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νέα αναβάθμιση με ημερομηνία. 5_9
Και πάλι δεν μου έβγαλε μπάρα προόδου......
Στις οδηγίες αναφέρει κουμπί Standby ,ποιο είναι αυτό ;το power εννοεί;
Και σε μένα πλέον βγάζει το μπλε κουτάκι με την ένδειξη -4 ή -5

Αγόρασε ένας συγγενής το συγκεκριμένο δέκτη. Ξαφνικά μαύρισε και δεν δείχνει τίποτα. Άλλαξα scart, TV αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όχι εικόνα, μόνο ήχος. Μπορώ να κάνω κάποιο reset και να αρχίσει από την αρχή το setup;

Καλησπερα παιδες.... Εγκατεστησα μολις το δεκτακι , του εκανα και το τελευταιο update αλλα.... Δν πιανω τα ΝΕΡΙΤ!! Υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει;;

Αγόρασε ένας συγγενής το συγκεκριμένο δέκτη. Ξαφνικά μαύρισε και δεν δείχνει τίποτα. Άλλαξα scart, TV αλλά το πρόβλημα παραμένει. Όχι εικόνα, μόνο ήχος. Μπορώ να κάνω κάποιο reset και να αρχίσει από την αρχή το setup;
Μάλλον για το service σε βλέπω, αν υπάρχει αντιπρόσωπος. Δεν έχουν reset οι δέκτες. Ίσως αν ξαναπέρναγες το λογισμικό (που δεν ξέρω αν φταίει αυτό), αλλά χωρίς εικόνα δεν ξέρω αν θα τα καταφέρεις.

Καλησπερα παιδες.... Εγκατεστησα μολις το δεκτακι , του εκανα και το τελευταιο update αλλα.... Δν πιανω τα ΝΕΡΙΤ!! Υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει;;
Είναι πρόβλημα λήψης. Το σήμα της Νέριτ είναι φαίνεται εκτός του πλαισίου σήματος που χρειάζεται ο δέκτης για να κατεβάσει τα κανάλια. Αν το σήμα είναι πιο δυνατό η πιο αδύνατο από ότι πρέπει, δεν κατεβαίνουν κανάλια. Δεν είναι δηλαδή όπως το αναλογικό σήμα που και με κακό σήμα έχεις εικόνα, έστω και με χιόνια. Στα ψηφιακά σε αυτή την περίπτωση δεν κατεβαίνουν κανάλια.
Τώρα δεν ξέρω αν θέλεις αύξηση ή μείωση του σήματος, πάντως είναι θέμα λήψης. Δεν έχει κάποια βλάβη ο δέκτης δηλαδή.