The Leica SL3-S Is Set To Be Their Best Hybrid Camera
Hot on the heels of their amazing SL-3 model comes the all new Leica SL3-S camera with a new high-speed AF system and BSI sensor

Εμ, πως θα πληρώσουν τους γερμανικούς €€€€ μισθούς και θα μοιράσουν αντίστοιχο (και βάλε) μέρισμα? Αν μη τι άλλο οι Range finder style είναι ιδιαίτερες μηχανές, ετούτη?Μια κόπια της Panasonic S5IIX σε πιο στιβαρό κέλυφος , σπαστή οθόνη αντί πλήρως περιστρεφόμενη και ίσως μερικές βελτιώσεις ακόμη απο την Leica σε double dot τιμή...
Εχουν θετικούς ισολογισμούς γιατί τους τα έσκασε χοντρά η Xiaomi για να βάλει το Brand Name της σε κάποια κινητά της, γιατί νομίζεις καταδέχτηκε ολόκληρη Leica να κάνει συμφωνία και δώσει τεχνογνωσία κλπ. σε Κινέζικη εταιρία τηλεφωνίας?Δεν ξέρω τι μαγια τους κανουν , το αποτέλεσμα μετραει και αν δεις τους ισολογισμους τους ειναι θετικοι και καθε χρονο ανεβαινουν παροτι η αγορά των φωτογραφικων δεν περνα την ππρωτη της νιοτη.
Σκέφτομαι οτι το μεγαλύτερο "χουνέρι" που θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε έναν μέσο χρήστη αυτής της μηχανής, ειναι να του την δώσει τσάμπα, υπο τον όρο να μην φαίνεται πουθενά το όνομα της εταιρίας, και να του απαγορεύεται του ιδίου να πεί στους άλλους τι μάρκα είναι χαχα
Εχουν προϊόντα διαφορετικά γιατί ξέρουν ότι θα τα πουλήσουν σε τρελές τιμές οπότε τα κυκλοφορούν χρεώνουν όσο θέλουν και καλά κάνουν, όπως είπες είναι υποκατάστατο μιας Ferrari κλπ. στον κόσμο των φωτογραφικών μηχανών...και για να μην κοροιδεύομαστε και εγώ αν είχα τα φράγκα θα αγόραζα μόνο Leica (και δεν είμαι ο μόνος!!!)....Έχουν στην γκάμα τους κάποια μοντέλα που είναι πραγματικά διαφορετικά σε προσέγιση αφου τους έχουν αφήσει οι υπόλοιποι να παίζουν μπάλα μόνοι τους, αλλά οι DSLR-style όπως αυτή εδώ έχουν πιο δύσκολο έργο.
Κατά τα λοιπά, τα είπαμε: εκτός από τα προαναφερθέντα, είναι και φθηνό υποκατάστατο για όσους θα ήθελαν μια Ferrari, ένα Lürssen ή ένα Learjet και... δεν μπορούν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.