Leica T

Re: Απάντηση: Leica T

1600 ευρώ ο 23/2 όταν ο εξαιρετικός Canon EF-M 22/2 έχει τιμή καταλόγου 250 και μπορεί να βρεθεί στο ebay από σπασμένα κιτ για 80 ευρώ;

Είπαμε λάικα, αλλά όχι κι έτσι. Αυτό είναι μπαλαλάικα.

Τασο ο συγκεκριμένος φακός της canon μπαίνει μονο στην Μ ή και στις APS-C DSLR της εταιρίας;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Leica T

Τασο ο συγκεκριμένος φακός της canon μπαίνει μονο στην Μ ή και στις APS-C DSLR της εταιρίας;

Μόνο στη Μ. Αφού με mirrorless συγκρίνω. Απορώ πάντως που δεν τον βγάζει για dslr. Θα έσκιζε.

Απο την πρωτη στιγμη μου τη θυμισε και περιμενα να το διαβασω σε ολα τα σαιτ, αλλα αντιθετως, ενω ολα μα ολα ειχαν εκτενεστατα ρηβιου, πουθενα δεν το διαβασα ουτε σαν αστειο...!!!! Βρε την αουντι...

Capture.JPG

Attachments

• Capture1.JPG
    Capture1.JPG
    36.8 KB · Views: 116
Last edited:
Καλα, δεν ειπα ουτε για κατασκευη ουτε για ποιοτητα εικονας κτλ μονο για το σχεδιο ειπα... γι αυτο και εγραψα αουντι και οχι λαικα... δεν ειναι ιδιες ?

εμενα με τις διπλες ροδελες μου θυμισε λιγο την νεχ7.
Παντως η νχ300 εχει ωραια κατασκευη ΙΜΗΟ, αν και την λαικα συγουρα δεν την φτανει:)

Re: Απάντηση: Leica T

Επισης απο οτι διαβαζω, οι φακοι σειρας Τ, ότι διορθωση κανουν, ειναι οπτικη και οχι σοφτγουερικη, κοινως συνεχιζουν να τιμουν το ονομα που εφτιαξαν και οφειλεται -κυριως- στους φακους και την εξαιρετικη τους αποδοση... δεν φτιαχνουν πλαστικουρες/οπτικα σκουπιδια, που ειναι σκετο software οπως ειναι η μοδα τωρα τελευταια.... :antlers: (και δεν ειναι και φτηνη μοδα επισης)....

Λιακο, εγω λεω να περιμενουμε να δουμε τι λενε απο γυαλι και επιστρωσεις και μοτερακια κτλ κτλ και μετα να πουμε οτι ειναι να πουμε... και φυσικα ακομα και τοτε, Λάικα εισαι... δεν μπορει να εχεις ιδια τιμη με τους Νοκτον..., μπορεις... ????? :AFADF0:

http://www.dpreview.com/previews/leica-t-typ701/6

E, μα επρεπε να τους καταλαβω... πρωτα εβαλαν βιντεο, μετα το γυρισαν στις μιρορλες, σιγα μη δεν τριτωνε το κακο.... μωρε καλα τους ειπα σαμσουνγκ... :violent-smiley-030:

Ασχημα τα μαντατα για τους νεους φακους της leica.... http://www.dpreview.com/previews/leica-t-typ701/6

To προβλημα δεν ειναι φυσικα η διορθωση μεσω λογισμικου, αυτο το κάνουν ολες οι εταιρειες πια, αλλα το οτι διαφημιζεται για το αντιθετο και κυριως χρεωνεται υπερογκα, χωρις να ειναι αληθεια.