Τελικα μετα απο κοπο και βασανων εγκριθικε το αιτημα για αντικαταστασης της συσκευης μου.Επιπλεον μου ειπαν να διαλεξω οπια τηλεοραση εγω θελω,αν τελικα δεν ξαναπαρω την ιδια!!!!πια μου προτεινετε σαν ενναλακτικη λυση σε σχεση με την d8000?.Θα ηθελα μια λεντ τιβι με λιγοτερο κλαουντινγκ σε σχεση με την ντι8000 που εχω,ευχαριστω.
Αν θες οπωσδήποτε led lcd, τότε τι άλλο να πάρεις απο τη Samsung , που αυτή τη στιγμή το δικό σου μοντέλο είναι το κορυφαίο της εταιρείας.
Το μοναδικό που σκέφτομαι είναι η καινούργια es8000, που όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, και το βλέπω μάλλον αδύνατον να το δεχθούν και να στη δώσουν μόλις έρθει , δηλαδή σε κανά μήνα.
Πάντως εγώ στη θέση σου, αν δε παιζει το δεύτερο σενάριο που έγραψα, θα έπαιρνα πάλι το ίδιο μοντέλο που έχεις τώρα. Ετσι και αλλιώς είναι από τις καλλύτερες τηλεοράσης που υπάρχουν, απλά εσύ ήσουν λίγο άτυχος. Εγω με τη δική μου 46c8000, 20 μήνες τώρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακόμη και τα γνωστά της τεχνολογίας δεν τα έχω, παρά σε ένα πραγματικά απειροελάχιστο βαθμό, που πρέπει να ψάξεις πολύ για να τα δεις. Η αλήθεια είναι πως της έκανα και ρύθμιση με επαγγελματία, αλλά η τηλεόραση είναι αστέρι.
Η δική σου λοιπόν που είναι καλύτερο μοντέλο ( όχι επειδή είναι πιο καινούργιο και μόνο ) πιστεύω οτι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή, απλά στάθηκες άτυχος στο συγκεκριμένο κομάτι, δε νομίζω να ξανατύχει.