Λεκεδες γραμμων στις 2 κατω γωνιες της τιβ (αριστερα και δεξια)σε Samsung UE46D8000

αφου μπηκες στο χορο.Να χορεψεις φιλε μεχρι να πετυχεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛ

Ακριβως,αυτα περι πολιτικης καμμενων πιξελ ειναι για τα αγραφα,οταν πηγα την τηλεοραση μου για ελεγχο διαπιστωσανε οτι οντως εχει προβλημα το πανελ.
Αλλα το πανελ μου μπορει να ειχε σκιασει στις 2 κατω γωνιες,αΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΚΑΜΕΝΟ ΠΙΞΕΛ ΤΕΛΟΣ!!!!Μου φαινεται οτι απο το σερβις νομιζανε οτι θα πλασαρανε το υποτιθεμενο καινουργιο πανελ σε καμια θειτσα που θα την εχει μονιμα την τηλεοραση στα καναλια για να βλεπει τουρκικα.Εγω παντως δεν θα το αφησω ετσι,θα φτασω μεχρι τελους για να δικαιωθω!!!!

Last edited:
Αν φαίνεται τόσο έντονα όσο λες πιθανολογώ ότι δεν είναι ένα μόνο pixel αλλά περισσότερα.

Nai εχεις δικαιο,τελικα δεν ειναι μονο ενα εγω μπερδευτηκα,μαλλον ειναι πολλα μαζεμενα γυρω γυρω ,με αποτελεσμα να ειναι σαν ενα μεγαλο σπυρι,λες τελικα να εχω ελπιδες?

Η samsung εχει 5 σε σειρα η 7 διασπαρτα.Τρεχα γυρευε ειναι τα ατομα.Για μενα ειναι η χειροτερη εταιρια που εχω αντιμετωπισει.

Εμενα η δικη μου 46β6000 εχει chimei και ειναι λες και το επλυνα το πανελ με σαπουναδα και στεγνωσε στον ηλιο και μεινανε σταμπες ασπρες.Υπεριον κανε μια καλη προσφορα να στην πουλησω.Ειναι edge led που σου αρεσουν.

Nai εχεις δικαιο,τελικα δεν ειναι μονο ενα εγω μπερδευτηκα,μαλλον ειναι πολλα μαζεμενα γυρω γυρω ,με αποτελεσμα να ειναι σαν ενα μεγαλο σπυρι,λες τελικα να εχω ελπιδες?
φυσικα κ εχεις πιθανοτητες θελουν δεν θελουν θα σου αλλαξουν πανελ φιλε μου απλα οταν μιλας μαζι τους να εισαι ηρεμος κ χωρις νευρα κ ολα θα πανε οπως τα θελεις

φυσικα κ εχεις πιθανοτητες θελουν δεν θελουν θα σου αλλαξουν πανελ φιλε μου απλα οταν μιλας μαζι τους να εισαι ηρεμος κ χωρις νευρα κ ολα θα πανε οπως τα θελεις
Μακαρι !!!ελπιζω αυριο να εχω καλα νεα,λογικα θα ερθουν να την ξαναπαραλαβουν,το ασχημο της υποθεσης ειναι οτι δεν στελνουν και ενα τεχνικο μαζι ρε γαμωτο,παλια θυμαμαι στελνανε κατα την παραλαβη.

Εμενα η δικη μου 46β6000 εχει chimei και ειναι λες και το επλυνα το πανελ με σαπουναδα και στεγνωσε στον ηλιο και μεινανε σταμπες ασπρες.Υπεριον κανε μια καλη προσφορα να στην πουλησω.Ειναι edge led που σου αρεσουν.

Τρεις Sony είχα και οι τρεις clouding αλλά ούτε banding ούτε καμμένα pixel. Αντί να πηγαίνουμε καλύτερα πάμε χειρότερα.

LCD τηλεόραση δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσω ξανά , μόνο πλάσμα.

Ηρθε πριν απο ολιγου ο τεχνικος και οντως διαπιστωσε προβλημα στο πανελ,θα δωσει εντολη στην σαμσουνγκ,και απο εκει μου ειπε οτι η θα αντικατασταθει με κανουργια συσκευη,η θα ξανααλλαχθει πανελ.

Ηρθε πριν απο ολιγου ο τεχνικος και οντως διαπιστωσε προβλημα στο πανελ,θα δωσει εντολη στην σαμσουνγκ,και απο εκει μου ειπε οτι η θα αντικατασταθει με κανουργια συσκευη,η θα ξανααλλαχθει πανελ.
Πολυ ωραια πες μας φιλε ποτε ακριβως την αγορασες κ ποτε σου παρουσιαστηκε το πρωτο προβλημα;

Πολυ ωραια πες μας φιλε ποτε ακριβως την αγορασες κ ποτε σου παρουσιαστηκε το πρωτο προβλημα;
Την πηρα φιλε μου τον μαιο του 11,και το προβλημα στο πανελ μου παρουσιαστηκε δεκεμβριο του 11.

Πηρα τηλεφωνο εχθες της σερβις ουαν!!και μου ειπαν οτι μεχρι το αργοτερο εως την παρασκευη θα ξερουνε τι θα γινει με την περιπτωση μου(η αντικατασαση ξανα με νεο πανελ,η αντικατασταση με νεα συσκευη).Και ερωτω!! μα καλα τοσες μερες απο τοτε που ηρθε ο τεχνικος σπιτι μου(αυριο κλεινω μια εβδομαδα) και διαπιστωσε οτι εχει οντως προβλημα!!μια αποφαση δεν μπορει να βγει?????

Last edited:
Καλα ειναι να μην μπλεξεις με service samsung.Το καλυτερο απο προσωπικη εμπειρια το εχει η philips και μετα η lg.Kατοχος αρκετων samsung και ασχημων εμπειριων απο το σερβις.Δεν εχεις ξενερωσει.Και φετος ακουγονται αρκετα και απο πολλους προβληματα

Καλα ειναι να μην μπλεξεις με service samsung.Το καλυτερο απο προσωπικη εμπειρια το εχει η philips και μετα η lg.Kατοχος αρκετων samsung και ασχημων εμπειριων απο το σερβις.Δεν εχεις ξενερωσει.Και φετος ακουγονται αρκετα και απο πολλους προβληματα

Με πηραν τηλεφωνο!!!απο την εξυπηρετηση πελατων εχθες το μεσημερι!!για να με ρωτησουν την γνωμη μου για το σερβις τους!!!και φυσικα τους εκανα τα αναλογα παραπονα.

Last edited:
Σημερα ξαναπηρα τηλεφωνο το σερβις και μου ειπαν οτι εχει σταλει προς την σαμσουνγκ αιτημα για αντικατασταση της υπαρχον συσκευης!!αντε να δουμε ποτε θα τελιωσει αυτη η ιστορια.

Μπηκε και η καινουργια εβδομαδα!!!αντε να δουμε ποτε θα τελιωσει η κοροιδια απο σαμσουνγκ μερια.

Τελικα μετα απο κοπο και βασανων εγκριθικε το αιτημα για αντικαταστασης της συσκευης μου.Επιπλεον μου ειπαν να διαλεξω οπια τηλεοραση εγω θελω,αν τελικα δεν ξαναπαρω την ιδια!!!!πια μου προτεινετε σαν ενναλακτικη λυση σε σχεση με την d8000?.Θα ηθελα μια λεντ τιβι με λιγοτερο κλαουντινγκ σε σχεση με την ντι8000 που εχω,ευχαριστω.

Τελικα μετα απο κοπο και βασανων εγκριθικε το αιτημα για αντικαταστασης της συσκευης μου.Επιπλεον μου ειπαν να διαλεξω οπια τηλεοραση εγω θελω,αν τελικα δεν ξαναπαρω την ιδια!!!!πια μου προτεινετε σαν ενναλακτικη λυση σε σχεση με την d8000?.Θα ηθελα μια λεντ τιβι με λιγοτερο κλαουντινγκ σε σχεση με την ντι8000 που εχω,ευχαριστω.
Αν θες οπωσδήποτε led lcd, τότε τι άλλο να πάρεις απο τη Samsung , που αυτή τη στιγμή το δικό σου μοντέλο είναι το κορυφαίο της εταιρείας.
Το μοναδικό που σκέφτομαι είναι η καινούργια es8000, που όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, και το βλέπω μάλλον αδύνατον να το δεχθούν και να στη δώσουν μόλις έρθει , δηλαδή σε κανά μήνα.
Πάντως εγώ στη θέση σου, αν δε παιζει το δεύτερο σενάριο που έγραψα, θα έπαιρνα πάλι το ίδιο μοντέλο που έχεις τώρα. Ετσι και αλλιώς είναι από τις καλλύτερες τηλεοράσης που υπάρχουν, απλά εσύ ήσουν λίγο άτυχος. Εγω με τη δική μου 46c8000, 20 μήνες τώρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ακόμη και τα γνωστά της τεχνολογίας δεν τα έχω, παρά σε ένα πραγματικά απειροελάχιστο βαθμό, που πρέπει να ψάξεις πολύ για να τα δεις. Η αλήθεια είναι πως της έκανα και ρύθμιση με επαγγελματία, αλλά η τηλεόραση είναι αστέρι.
Η δική σου λοιπόν που είναι καλύτερο μοντέλο ( όχι επειδή είναι πιο καινούργιο και μόνο ) πιστεύω οτι είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή, απλά στάθηκες άτυχος στο συγκεκριμένο κομάτι, δε νομίζω να ξανατύχει.

σπυρακο αν και ειμαι σονακιας και σαμσουνγκ δεν θελω ουτε για δωρο παρε παλι την ιδια θα σου ελεγα ειναι πραγματι το καλυτερο μοντελο της.εγω εχω την sony kdl 55 hx-920 zhliaaaaaaaaaaa