Lenco GL78 ...

Re: LENCO GL78 ...

Θα ψαξω τα ντουλάπι α
αν έχεις εικόνα από το hs που ψάχνεις δωσε

Θα ψαξω τα ντουλάπι α
αν έχεις εικόνα από το hs που ψάχνεις δωσε

αυτό είναι, μπορεί σε 3 μέρες να είναι δικό μου ....

http://www.ebay.co.uk/itm/310747004556?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p3984.m1431.l2649

Βρε αχόρταγε! Κάνε λίγο κράτει, άσε να πάρει και κανας άλλος κανα Lenco.:smash:

εδώ και 10 μέρες που κοιτάω στο ebay πρέπει να εμφανίζονται καθημερινά τουλάχιστον 7-8 νέα lenco,
κυρίως στο γερμανικό, στο αγγλικό, αλλά και στο γαλλικό ...

επίσης υπάρχει αφθονία στο βέλγικο http://www.2dehands.be/ (το καλοκαίρι το αγόρασε το ebay) με κάποιες καλές ευκαιρίες .....

Last edited:

σωστός,
δεν το είχα διαβάσει το review και το pricng δεν έβγαζε τίποτα ..
βέβαια λέει οτι 2130 είναι η εισαγωγική προσφορά και από τον Μαίο του 2013 η τιμή είναι 2500 .....

Last edited:

σωστός,
δεν το είχα διαβάσει το review και το pricng δεν έβγαζε τίποτα ..
βέβαια λέει οτι 2130 είναι η εισαγωγική προσφορά και από τον Μαίο του 2013 η τιμή είναι 2500 .....

:a0210:
Το βάψιμο πάντως για τέτοιο απόλυτα σωστό αποτέλεσμα,πάει κάνα 300άρι.

Το πικάπ αυτό έχει μερικά σχεδιαστικά μειονεκτήματα σε σχέση με την "πεπατημένη" που ακολουθείται στο LH...

Πρώτον έχει decoupling του top plate με λάστιχα από τον πλίνθο κάτι που θεωρείται λάθος, δεύτερον αν πλασάρεται σε τόσο υψηλή τιμή γιατί έχει τον βραχίονα επάνω στο top plate αφού αυτή δεν είναι η βέλτιστη θέση, και τελευταίο ο πλίνθος είναι τύπου "κουτί" με αποτέλεσμα να μην έχει την μέγιστη επαφή (και πως να είχε αφού οι άνθρωποι βάλανε λάστιχο γύρω γύρω) με το top plate...

Δεν θα το αγόραζα σε αυτά τα λεφτά που το πουλάνε...

Υπέρηχα, εδώ έχει κι άλλες φωτό από το h/s

http://www.ebay.co.uk/itm/161108598...IT&_trksid=p3984.m1438.l2649&autorefresh=true

από όσο θυμάμαι έχω πλήρη τον βραχίονα γιατί από το 166 τον έβγαλα για να βάλω τον sme, μετά πήρα το 160 χωρίς βραχίονα και έτσι τώρα ο βραχίονας είναι σε μιά σακούλα μάλλον, και δεν νομίζω να τον ξαναβάλω στο 166.
επίσης (σίγουρα) στο micro μου είχα 2 hs. Αλλά δεν ξέρω αν το ένα το έδωσα σε ένα φίλο μου μαζί με μια P8ES...
πάντως τα hs thorens που δείχνεις είναι σε λογικές τιμές.

το 78 έφτασε ....
(3 μέρες έκανε από Αυστρία και με παράδοση στο σπίτι, ο πωλητής είχε χρεώσει 20 ευρώ μεταφορικά)

πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν η χαλάρωση στην ένωση του armtube με το stub, οπότε η πρώτη παρέμβαση θα είναι μια απλή (η γνωστή με το οδοντικό νήμα) ....

επίσης δεν μπορώ να βγάλω το platter Με τίποτα, δοκίμασα τις συμβουλές από Lh (σιγά - σιγά περιμετρικά με τα χέρια, ελαφρό χτύπημα )...

σηκώνεται 5mm και μετά βράχος ......

*φοράει το ελαφρύ Hs (με τις τρύπες) και έχει πάνω μια shure M75MB type 2 ........
τι βελόνα βάζουμε σε αυτήν ? ή δεν αξίζει ?

Last edited:

επίσης δεν μπορώ να βγάλω το platter Με τίποτα, δοκίμασα τις συμβουλές από Lh (σιγά - σιγά περιμετρικά με τα χέρια, ελαφρό χτύπημα )...

σηκώνεται 5mm και μετά βράχος ......

*φοράει το ελαφρύ Hs (με τις τρύπες) και έχει πάνω μια shure M75MB type 2 ........
τι βελόνα βάζουμε σε αυτήν ? ή δεν αξίζει ?
Το πλάτερ το σηκώνεις περιμετρικά όσο πάει και μετά χτυπάς το καρφί από πάνω, όχι από το πλάι με ένα όχι πολύ σκληρό αντικείμενο, π.χ. τη λαβή ενός κατσαβιδιού. Μάλλον το χτυπάς πολύ ελαφρά, μην το λυπάσαι, αντέχει αυτό. Ο βραχίονας δε χαίρει εκτίμησης, 99% των χρηστών τον πετάνε (κι εγώ το ίδιο έκανα).

το δοκίμασα Κώστα, αλλά δεν ...

το χτύπησα όσο πιο δυνατά άντεχα (φοβούμενος μη το σπάσω) ...
http://www.lencoheaven.net/forum/index.php?topic=72.0

άλλη λύση είναι να βγάλω την βιδούλα από κάτω (http://www.freewebs.com/bornin50-2/)....

επίσης το άνοιξα από κάτω και φαίνεται υπερβολικά καθαρό .........
ίχνος σκόνης, σκουριάς κλπ κλπ ,
μοτέρ/εξαρτήματα .. τα πάντα λάμπουν .....
μοιάζει σαν να είναι του κουτιού .... ή κάποιος έβαλε χέρι και το περιποιήθηκε .....

Last edited:

Εξαιρετική κατάσταση! Αυτό μην το σφάξεις... έχει και το autostop επάνω, και την αναρτησούλα... άστο όπως είναι... το πολύ πολύ άλλαξε του βραχίονα...

Σφάξε τα άλλα που θα σούρθουνε...

έκανα μια γρήγορη επιθεώρηση στην καλωδίωση και στα υπόλοιπα, όλα έμοιαζαν καλά ...

μπήκε στην πρίζα γύρισα τον διακόπτη στο On και άρχισε να γυρίζει γλυκά και αθόρυβα....

κόλλησα το αυτί μου πάνω στο πικάπ και με αρκετή προσπάθεια ίσα ίσα που άκουσα οτι κάτι δουλεύει .....

τον βραχίονα ήδη τον έχω ψιλολύσει και δεν δοκίμασα τους αυτοματισμούς και τα υπόλοιπα ....

το ΣΚ θα γίνει αναλυτικός έλεγχος ....... και μάλλον θα του φορέσω την ΑΤ95 για να γυρίσω κανα δισκάκι .....

λες να μην το σφάξω Χρήστο ? ούτε πλίνθο ?

Last edited:

Είναι σε τόσο καλή κατάσταση που εγώ θα το λυπόμουν να το σφάξω...

Πλίνθο ναι αλλά θέλει λίγο μελέτη... τουλάχιστον σαν του μολδαβού... έχω εγώ έναν τέτοιο πλίνθο αν θες να δοκιμάσεις (τον έχω σφάξει και αυτό αλλά θα πάρεις μια ιδέα... δεν ξέρω με τον μηχανισμό του auto stop αν θα χωράει μέσα...

Άλλη περίπτωση είναι να φτιάξεις έναν πλίνθο κατ εικόνα και ομοίωση του μαμίσιου, αλλά πιο πλατύ λίγο από τα γνωστά υλικά (birch/ marine ply κλπ).