Oχι φιλε ergotelis.. Εγω ηθελα να βαλω λεντ στον technisub αλλα τελικα δε το κανα...
Φιλτατε,μιλησες στην καρδια μου!Θυμαμαι την πρωτη μου νυχτερινη(εκπαιδευτικη),ετυχε να εχει και πανσελληνο..Απο τις συγκλονιστικοτερες εμπειρειες στην καταδυτικη μου "καριερα"...Συγχωρηστε μου το off,πιστευω πως ολοι εμεις που μοιραζομαστε το παθος για καταδυσεις ειτε ελευθερες ειτε αυτονομες πρεπει να φταξουμε ενα νεο thread για να τα λεμε....Εννοεις κανοντας καταδυση ? Γιατι αυτο που θυμαμαι με μεγαλυτερη χαρα απο την νυχτερινη καταδυση μου ηταν το να πεφτεις σε μια δροσερη εως χλιαρη θαλασσα νυχτα απο βαρκα σε καλο βαθος , να παλευεις μεσα στο σκοταδι να ρυθμιζεις πλευστοτητα και να προσανατολιστεις και μετα περιμενοντας μεσα στο σκοταδι τους υπολοιπους δυτες να εξισωσουν πιεση και να κατεβουν να αναβουν ολοι οι φακοι μαζι και να γεμιζει ο σκοτεινος βυθος δεσμες φωτος.
Θα ηθελα να το δω και με λεντακια αυτο.....
Παίζει ο φακός;Toν πουλάς; :Banane0:
Κοσπαπ,αυτός δεν είναι ο ανακλαστήρας που έγραψα παραπάνω?
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αλλα αν ο der wichtel βγαζει 7 μοιρες τον προτιμω.Αλλιως η επομενη εναλλακτικη ειναι αυτη.
Πάντως αυτό που γράφει δεν ισχύει. Δύσκολα πιάνει τόσο στο πηρύνα και να το κάνει δε πάει τόσο πολύ γύρω γύρω. Αλλαγή χρειάζονται οι ανακλαστήρες σε λάμπες πυρακτώσεως σα τη 1185 και άλλες. Επίσης η δέσμη είναι έτσι ανοικτή γιατί δεν εστιάζει εύκολα το mc-e.Αλλαγη επισης εγινε και στο κατοπτρο με αλουμινενιο αφου το κανονικο ειναι πλαστικο και οι 150 βαθμοι που ανεβαζει το led θα το ελιωνε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.