Λεω να αλλαξω ADSL!

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Δεν ξερω εαν εδω που μηλαω τα γραφω σωστα!Μεταφερτε το αλλιως
Εχω forthnet και λεω να αλλαξω εταιρια κανενας που να τουα αρεσει καποια καλη και φτηνη υπηρεσια με υπηρεσιες double-play παρομοιες με της fotrhnet!?-bye-
 
Τι ακριβώς δε σε έχει ικανοποιήσει από τη forthnet?
Έχω και εγώ στη δουλεία και γενικά είμαι ευχαριστημένος
 
Χθες στην Β Ελλαδα η ταχυτητα της χελωνας ηταν δυσθεωρητα υψηλη σε σχεση με την forthnet.Πριν ενα μηνα ολοκληρη περιοχη δεν ειχε 3 μερες τηλ και internet,αυτα προς το παρον στους 3 μηνες που ειμαι συνδρομητης
 
Παιδιά..μόνο otenet(conn-x)
Mπορεί να μην είναι η πιο φθηνή είναι ομως η πιο αξιόπιστη απ όλους τους παρόχους.
Τσεκαρισμένο..διότι είχα και HOL και forthnet.-bye-
 
Αλλάζωντας provider απλα αλλαζεις πρόβλημα !!
Ολοι ειναι μια απο τα ίδια!
Και πιστεψε με και ο ΟΤΕ εχει βάλει το χεράκι του να φαινονται μη αξιόπιστοι προς του πελάτες τους οι αλλοι πάροχοι!
 
Τα τελευταία 4 χρόνια έχω ΟΤΕ (otenet παλιότερα conn-x τώρα στα 8mbps ) και σε γενικές γραμμές είμαι έως και αρκετά ευχαριστημένος.

Βλάβες και δυσλειτουργίες υπήρχαν και θα υπάρχουν, αλλά τουλάχιστον το κέντρο λήψης βλαβών και τεχνικής βοήθειας, απαντά στο 3λεπτο το πολύ. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό, καθώς έχει τύχει να προσπαθώ επί 48 ώρες να πιάσω τεχνική βοήθεια tellas και μετά από σαράντα λεπτά αναμονή, να πέφτει η γραμμή.

Είναι πιο ακριβός ο ΟΤΕ, αλλά και πιο αξιόπιστος κατά την γνώμη μου.
 
Για να πω την πασα αληθεια η forthnet ειναι best για την περιοχη μου και γενικα ολοι αυτο μου λενε αλλα οσοι ειναι στον κλαδο των δορυφ. καταλαβενουν γιατι θελω να φυγω και επεισης επειδη δεν το σκαλιζω εγω αλλα οι αλλοι το τηλ. μου λενε οτι ο λογαργιασμος που ειναι αναλυτηκος εχει πολλες χρεωσεις προς κιν. ενω δεν εχουνε χρησειμοποιηση τα 60 το μηνα που λεει οτι δινει ΦΡΕΕ η forthnet με αποτελεσμα ο λογαργιασμος να ερχεται πιο πανω!
 
Έχω περίπου 10 μήνες Telas, το πρόγραμμα με την έκπτωση (μισό πάγιο για έξι μήνες), ενσύρματο με το στανταρ router.

Χρόνος παραλαβής 1 εβδομάδα από την αίτηση!
Χρόνος ενεργοποίησης 17 ημέρες από την αίτηση!!!

Καμία διακοπή στο internet έως σήμερα.
Δύο φορές, σύνολο 10-15 ώρες δεν είχα τηλ. λόγω γενικής βλάβης του δικτύου στη περιοχή μου.

Απ´ όσο μπορώ να γνωρίζω παίζει ρόλο πόσο κοντά βρίσκεσαι στον κόμβο του παροχέα.
 
Εγώ έχω forthnet από τον Μάιο (πριν είχα conn-x). Μου έδωσαν χρόνο σύνδεσης ένα μήνα από τότε που έκανα την αίτηση και ακριβώς σε ένα μήνα μου έστειλαν μήνυμα. Μάξιμουμ ταχύτητα περί τα 4 Mbps (πληρώνω για την απεριόριστη με 80 ευρώ το δίμηνο), ικανοποιητική ταχύτητα αφού γνωρίζω οτι το κέντρο Πεντέλης που υπάγομαι είναι απαρχαιωμένο (να φανταστείτε οτι στο conn-x όταν ζήτησα 8 Mbps δεν κλείδωσε ποτέ και μου το κατέβασαν στα 4 όπου άντεξα 2 μήνες με πολλά προβλήματα). Μεγάλα προβλήματα δεν έχω, ίσως κανένα τώρα που το σκέφτομαι. Το φοβερό είναι οτι αφού έκανα την αίτηση με έκοψε κρύος ιδρώτας διαβάζοντας σε fora για τα ομαδικά παράπονα που έκαναν πάνω από 500 χρήστες της forthnet.
Τελικά πιστεύω οτι πλην του ΟΤΕ, μάλλον είναι θέμα τύχης το να έχεις απρόσκοπτη σύνδεση με άλλον φορέα.
 
Μετά από την τραυματική εμπειρία που είχα με την ΟΝ όπου 2 μήνες μετά την αίτησή μου ακόμα δεν είχα τηλέφωνο, και αφού υπαναχώρησα πηγαίνοντας στα γραφεία τους και κάνοντας μία άνευ προηγουμένου φασαρία (σκεφτείτε ότι τον κόσμο που πήγαινε για παράπονα τον έβαζαν σε άιθουσα του υπογείου, για να περιμένει σε διαφορετικό χώρο απ' αυτούς που πήγαιναν για να κάνουν νέες αιτήσεις) έβαλα conn-X.
Σύνδεση τηλεφώνου 2 ημέρες μετά την αίτηση!!!! την ίδια ημέρα παραλαβή του εξοπλισμού, και 2 ημέρες μετά, δηλ. την 4η ημέρα από την αίτησή μου, είχα internet.
Λίγο πιο ακριβά απ' τους άλλους βέβαια, αλλά μετά απ' αυτό που έπαθα με την ON θα αργήσω πολύ να φύγω απ' τον ΟΤΕ.
Ταχύτητα περίπου 10 Mbps χωρίς κολλήματα.
Στήν ίδια πολυκατοικία υπάρχει ένα διαμέρισμα με Tellas και ένα με Forthnet. Περίπου ίδιες ταχύτητες με την δική μου, αλλά με διάφορα μικροπροβλήματα (μείωση ταχύτητας, αρκετές φορές πέφτει η γραμμή κ.α.). Στην τηλεφωνία πάντως δεν έχουν πρόβλημα.
 
Και έγω ειχα internet Τελλας για πολλά χρονια χωρίς προβλημα και φέτος ζητήσα double play , οπου δυστυχώς περιμενα πολυ καιρο για ενεργοποίηση και τελικά εφυγα απο ΟΤΕ. Εδώ και λίγους μήνες παιζω μια χαρα σε τηλέφωνο & Internet !
 
Παιδιά..μόνο otenet(conn-x)
Mπορεί να μην είναι η πιο φθηνή είναι ομως η πιο αξιόπιστη απ όλους τους παρόχους.
Τσεκαρισμένο..διότι είχα και HOL και forthnet.-bye-

Κι εγώ μια από τα ίδια και έχω να πω το εξής: από τότε που έβαλα Conn-X παρακαλάω να παραμείνει ακριβό για ευνόητους λόγους....-bye-
 
Απάντηση: Re: Λεω να αλλαξω ADSL!

Μετά από την τραυματική εμπειρία που είχα με την ΟΝ ...

Εσένα αγόρι μου δεν έπρεπε να σου δίνουν καθόλου internet... Bάζεις ιδέες... Πολυέξοδες ιδέες... :flipout:

:grinning-smiley-043 -bye-
 
Οπωτε λετε να δω τι παιζει απο τους Γερμανους!?!
Ok θα δω και θα σας πω!-bye-