Λέω να πάω για Ultrascreen V4...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Ultrascreen V4 2.00Χ1.13 ωφέλιμη εικόνα, ηλεκτρικό, ματ. Κόστος 425 ευρά. Παραπάνω δεν θέλω να πάω. Για πείτε μου τη γνώμη σας.

Την πήρα παιδάκια. F*CK!!! Όλα τα λεφτά οι 100 ιντούλες με ηλεκτρικό πανάκι...Superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

Την πήρα παιδάκια. F*CK!!! Όλα τα λεφτά οι 100 ιντούλες με ηλεκτρικό πανάκι...Superrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
Η επιφάνεια του πανιού γυαλίζει, ή φαίνεται η υφή του σαν "θόρυβος" όταν προβάλεις εικόνα???

Επίσης αν δεις την υφή της από κοντά, είναι απόλυτα λεία ή έχει "κόκκους" και μια μικρή αγριάδα??

Εγώ έχω e-screen και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.

Μπορείς να αναφέρεις το κατάστημα που την πήρες; Ψάχνω κι εγώ για πανί για να αντικαταστήσω το, πλέον εξαιρετικά ζαρωμένο, dalite που έχω.

mp

2.00Χ1.13 είναι wide 90" όχι 100"...
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τις ultrascreen. Νομίζω είναι μια Γερμανική βιοτεχνία που δουλεύει πολύ ΟΕΜ.

Έγώ παρήγγειλα μία ultrascreen 100" (220x123,5 cm). Όταν την πήρα ήταν εμφανέστατη Γερμανική κατασκευή, νομίζω πολύ καλή ποιότητα (είναι η πρώτη μου οθόνη...).

Το ενσύρματο τηλεχειριστήριο συνδέεται με καλώδιο Ethernet (!) με το κουτί και απ' ότι καταλαβαίνω μπορεί να συνδεθεί σε ειδικό HUB της μάρκας (όχι κοινό LAN) ώστε με εντολές να δουλεύουν και άλλα π.χ. να κατεβαίνει ο προβολέας κλπ. Υπάρχει βέβαια και IR τηλεχειριστήριο. Το πανί είναι χοντρό και μαύρο από πίσω. Γενικά φαίνεται σοβαρή και επαγγελματική.

Όμως δεν έγραφε Ultrascreen πουθενά! Ούτε στο κουτί, ούτε στο manual, ούτε στην οθόνη... Η συσκευασία γράφει "CINEMASCREEN DIGITAL XXL Tube 60mm" και το manual "SCREENFILM Powered by Exclusiv LAN".

Απ' ότι ξέρω oι ULTRASCREEN πωλουνται απο την γερμανικη βιοτεχνια αποκλειστικα σε dealers και εταιριες custom installation στην Ευρωπη και οχι στον τελικο καταναλωτη.

Τα παιδιά που μου την προμήθευσαν (πολύ εντάξει αλλά δεν κάνει να διαφημίζουμε μαγαζιά εδώ...) με διαβεβαίωσαν ότι "Οσον αφορά την μάρκα είναι Ultrascreen αλλά στην συσκευασία είναι πιθανό να περιέχει στοιχεία απο τις άλλες επωνυμίες κάτω απο τις οποίες κυκλοφορεί."

Το gain μου είπαν ότι είναι 1.1. Δεν το γραφει πουθενά.

Το κόστος ήταν λίγο κάτω από 400 (δεν θυμάμαι ακριβώς...)

Πάντως "κλώνο" Ultrascreen 200x112cm είχα βρεί με 300 ευρώ περίπου... Θα τήν έπαιρνα αλλά χρειαζόμουνα μεγαλύτερη που δεν υπήρχε σε "κλώνο"...

ΜΗΤΣ καλορίζικη! Που βρίσκεσαι να έλθω να δώ τη δική σου (υποθέτω γραφει επάνω ultrascreen...);;;
Είμαι περίεργος να δώ αν έχει διαφορές...

Last edited:
Η επιφάνεια του πανιού γυαλίζει, ή φαίνεται η υφή του σαν "θόρυβος" όταν προβάλεις εικόνα???

Επίσης αν δεις την υφή της από κοντά, είναι απόλυτα λεία ή έχει "κόκκους" και μια μικρή αγριάδα??

Εγώ έχω e-screen και δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος.

Φυσικά και δεν γυαλίζει. Δεν είναι κρυσταλική αλλά ματ. Αν θυμάμαι καλά έχει μια μικρή αγριάδα και παίζει super.

Παιδιά sorry αλλά στην αρχή του thread δεν είχα δεί ότι έγραφα για την μικρή. Εγώ έχω πάρει την μεγαλύτερη 100" 2.20Χ1.18 με 455 ευράκια.

2.00Χ1.13 είναι wide 90" όχι 100"...
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τις ultrascreen. Νομίζω είναι μια Γερμανική βιοτεχνία που δουλεύει πολύ ΟΕΜ.

Έγώ παρήγγειλα μία ultrascreen 100" (220x123,5 cm). Όταν την πήρα ήταν εμφανέστατη Γερμανική κατασκευή, νομίζω πολύ καλή ποιότητα (είναι η πρώτη μου οθόνη...).

Το ενσύρματο τηλεχειριστήριο συνδέεται με καλώδιο Ethernet (!) με το κουτί και απ' ότι καταλαβαίνω μπορεί να συνδεθεί σε ειδικό HUB της μάρκας (όχι κοινό LAN) ώστε με εντολές να δουλεύουν και άλλα π.χ. να κατεβαίνει ο προβολέας κλπ. Υπάρχει βέβαια και IR τηλεχειριστήριο. Το πανί είναι χοντρό και μαύρο από πίσω. Γενικά φαίνεται σοβαρή και επαγγελματική.

Όμως δεν έγραφε Ultrascreen πουθενά! Ούτε στο κουτί, ούτε στο manual, ούτε στην οθόνη... Η συσκευασία γράφει "CINEMASCREEN DIGITAL XXL Tube 60mm" και το manual "SCREENFILM Powered by Exclusiv LAN".

Απ' ότι ξέρω oι ULTRASCREEN πωλουνται απο την γερμανικη βιοτεχνια αποκλειστικα σε dealers και εταιριες custom installation στην Ευρωπη και οχι στον τελικο καταναλωτη.

Τα παιδιά που μου την προμήθευσαν (πολύ εντάξει αλλά δεν κάνει να διαφημίζουμε μαγαζιά εδώ...) με διαβεβαίωσαν ότι "Οσον αφορά την μάρκα είναι Ultrascreen αλλά στην συσκευασία είναι πιθανό να περιέχει στοιχεία απο τις άλλες επωνυμίες κάτω απο τις οποίες κυκλοφορεί."

Το gain μου είπαν ότι είναι 1.1. Δεν το γραφει πουθενά.

Το κόστος ήταν λίγο κάτω από 400 (δεν θυμάμαι ακριβώς...)

Πάντως "κλώνο" Ultrascreen 200x112cm είχα βρεί με 300 ευρώ περίπου... Θα τήν έπαιρνα αλλά χρειαζόμουνα μεγαλύτερη που δεν υπήρχε σε "κλώνο"...

ΜΗΤΣ καλορίζικη! Που βρίσκεσαι να έλθω να δώ τη δική σου (υποθέτω γραφει επάνω ultrascreen...);;;
Είμαι περίεργος να δώ αν έχει διαφορές...

Μια από τα ίδια και για εμένα φίλε. Από όσο θυμάμαι συσκευασίες κλπ τα ίδια που αναφέρεις...

Είμαι και εγώ σε έρευνα για την αγορά σχετικά οικονομικής ηλεκτρικής οθόνης (για να πάει στα σκουπίδια η ζαρωμένη dalite). Η διάσταση πρέπει να είναι το πολύ 100" με προτίμηση στις 90" (οριζόντιο μήκος από 200 ως 220 εκατοστά, χωρίς το μαύρο περιθώριο) ενώ βοηθάει πολύ στο χώρο μου να έχει και μεγάλο πάνω μαύρο περιθώριο.

Έχω καταλήξει στις:
Ultrascreen V4 στις 90" (τιμή 490 ευρώ - από ihoekfrasi.gr)
Euroscreen CEL2217-W στις 95" (τιμή 515 ευρώ - από perfectshop.gr)
Smartscreen στις 90" (τιμή 330 ευρώ - από avoutlet.gr)

Όλες οι παραπάνω έχουν πάνω μαύρο περιθώριο 50cm, και 5cm στις άλλες πλευρές.

Υπάρχει κάποια άλλα πρόταση; Έχει κανείς αυτές τις οθόνες; Ειδικά θα με ενδιέφερε μία άποψη για την οικονομικότερη smartscreen. Για την ultrascreen έχουν αναφερθεί στο παρόν thread θετικά σχόλια. Για την euroscreen ξέρει κανείς;

mp

Είμαι και εγώ σε έρευνα για την αγορά σχετικά οικονομικής ηλεκτρικής οθόνης (για να πάει στα σκουπίδια η ζαρωμένη dalite). Η διάσταση πρέπει να είναι το πολύ 100" με προτίμηση στις 90" (οριζόντιο μήκος από 200 ως 220 εκατοστά, χωρίς το μαύρο περιθώριο) ενώ βοηθάει πολύ στο χώρο μου να έχει και μεγάλο πάνω μαύρο περιθώριο.

Έχω καταλήξει στις:

Υπάρχει κάποια άλλα πρόταση; Έχει κανείς αυτές τις οθόνες; Ειδικά θα με ενδιέφερε μία άποψη για την οικονομικότερη smartscreen. Για την ultrascreen έχουν αναφερθεί στο παρόν thread θετικά σχόλια. Για την euroscreen ξέρει κανείς;

mp

Καλό θα ήταν να ανοίξεις νέο thread φίλαράκι...Θα το δούν και περισσότεροι με τον τίτλο του...

Είπα να μην ανοίξω νέο thread αφού το συγκεκριμένο είναι παρεμφερές, μιας και η Ultrascreen είναι μία από τις επιλογές. Αν δω ότι δεν απαντάει κανείς σε καναδυό μέρες, ίσως ανοίξω νέο thread.

Μία ερώτηση για την ultrascreen: Η καμπίνα που έχει το μηχανισμό και που τυλίγεται το πανί, πόσα εκατοστά ύψος και βάθος έχει στη δική σου διάσταση (νομίζω εσύ πήρες την 100άρα;)

mp

Έχω καταλήξει στις:

mp
Εγώ θα έπαιρνα την τρίτη και φτηνότερη (λένε ότι είναι 100% κλώνος της Ultrascreen) αλλά όπως είπα είμαι πρωτάρης στις οθόνες και δεν θα ήθελα να σε πάρω στο λαιμό μου... Ο λόγος που δεν την πήρα εγώ είναιο ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη στις 100".
Για την καμπίνα της θα μετρήσω και θα σου γράψω το βράδυ αν δεν έχει στο μεταξύ γράψει ο MHTΣ...

Αν - και μόνο αν - πραγματικά πρόκειται να πετάξεις την Dalite στα σκουπίδια θα την ήθελα για το εξοχικό μου. Κάπου θα βρώ και κανένα προβολάκι της ξεφτίλας... Είναι εντελώς ζαρωμένη σε βαθμό που δεν βλέπεται;;;

Last edited:
Επίσης βρήκα αυτή που μοιάζει να είναι η ίδια με τις ultrascreen/smartscreen.
http://www.it-dingeldein.de/shop/product_info.php?products_id=214
που βγαίνει μαζί με τα μεταφορικά 280 ευρώ!!!

Η da-lite είναι η HCMW των 106", χειροκίνητη. Κατά πρώτον στο νέο σαλόνι δε χωράει (χρειάζομαι μικρότερη), κατά δεύτερο είναι ζαρωμένη σε σημείο που να σε εκνευρίζει. Την είχα αγοράσει μεταχειρισμένη και τότε είχε μόλις μία μικρή ζάρα αλλά σε διάστημα ενός χρόνου περίπου ανέπτυξε πολλές. Ίσως να έκανα κι εγώ κάτι λάθος στο στήσιμο, πχ να μην την είχα απολύτως οριζόντια, ή το γεγονός πως σπάνια την μάζευα, και γι' αυτό να χειροτέρεψε τόσο.

Αν δεν την πάρει ένας φίλος μου που έχει ενδιαφερθεί ήδη, θα σε ενημερώσω να την πάρεις.

mp

Είπα να μην ανοίξω νέο thread αφού το συγκεκριμένο είναι παρεμφερές, μιας και η Ultrascreen είναι μία από τις επιλογές. Αν δω ότι δεν απαντάει κανείς σε καναδυό μέρες, ίσως ανοίξω νέο thread.

Μία ερώτηση για την ultrascreen: Η καμπίνα που έχει το μηχανισμό και που τυλίγεται το πανί, πόσα εκατοστά ύψος και βάθος έχει στη δική σου διάσταση (νομίζω εσύ πήρες την 100άρα;)

mp

Δεν θυμάμαι καλά δυστυχώς...

Και ακόμα πιο φτηνή τιμή για την απ' ότι φαίνεται OEM smartscreen/ultrascreen/LAN-V5 (εδώ την λέει Cinescreen)

http://exclusiv-home.de/online_shop/product_info.php?products_id=118

με 189 ευρώ + μεταφορικά (για τα οποία περιμένω απάντηση από το site)

mp

edit: Τα μεταφορικά είναι 59 ευρώ. Άρα τελική τιμή 248 ευρώ.

Last edited: