Λέω να πάω για Ultrascreen V4...

Τελικα καταφερα να συνενοηθω με την exclusiv και μπορουν να μου στειλουν το 260αρι cinescreen με 275 ευρω με μεσα τα μεταφορικα. Δεδομενου οτι εισαι και εσυ τοσο ευχαριστημενος malakudi αλλα και γενικα μονο καλα λογια εχω ακουσει για τις cinescreen/ultrascreen σκεφτομαι να προχωρησω, αλλα θα ηθελα να δω και την τοπικη τιμη για να κρινω αν αξιζει η διαφορα το να μπλεξω με Γερμανια. Οποτε μηπως ξερεις ποσο θα κοστιζε η 260cm απο Ελλαδα? Ή πως μπορω να μαθω...
Παντως απο ελληνικα Online μαγαζια, τη smartscreen 260 τη βλεπω στα 432 και την ultrascreen στα 452, οποτε με αυτες τις τιμες δε το συζηταω...υπαρχει περιπτωση η cinescreen να ειναι αισθητα φτηνοτερη?

Τελικα καταφερα να συνενοηθω με την exclusiv και μπορουν να μου στειλουν το 260αρι cinescreen με 275 ευρω με μεσα τα μεταφορικα. Δεδομενου οτι εισαι και εσυ τοσο ευχαριστημενος malakudi αλλα και γενικα μονο καλα λογια εχω ακουσει για τις cinescreen/ultrascreen σκεφτομαι να προχωρησω, αλλα θα ηθελα να δω και την τοπικη τιμη για να κρινω αν αξιζει η διαφορα το να μπλεξω με Γερμανια. Οποτε μηπως ξερεις ποσο θα κοστιζε η 260cm απο Ελλαδα? Ή πως μπορω να μαθω...
Παντως απο ελληνικα Online μαγαζια, τη smartscreen 260 τη βλεπω στα 432 και την ultrascreen στα 452, οποτε με αυτες τις τιμες δε το συζηταω...υπαρχει περιπτωση η cinescreen να ειναι αισθητα φτηνοτερη?

Η αντιπροσωπεία είναι η onar audiovisual, τηλ 210-3463281.
Αν θυμάμαι οι τιμές πάνε ως εξής:
200cm 300
220cm 330
240cm 360
260cm 390

hm, αυτοι αντιπροσωπευουν και τις ultrascreen, η δικη σου λεγεται ακριβως "cinescreen" ή ειναι πχ smartscreen/untrascreen και αν τω πω δε θα καταλαβουν τιποτα? γιατι με ολα τα Χscreen που εχουμε μπλεξει...

hm, αυτοι αντιπροσωπευουν και τις ultrascreen, η δικη σου λεγεται ακριβως "cinescreen" ή ειναι πχ smartscreen/untrascreen και αν τω πω δε θα καταλαβουν τιποτα? γιατι με ολα τα Χscreen που εχουμε μπλεξει...

Τα κουτιά έγραφαν CinemaScreen και Cinescreen V5. Έτσι την ζήτησα.

οκ, θα παρω ενα τηλεφωνακι, παντως αν ειναι στα 390 τοτε θα παρω απο exklusiv που η τιμη μπορει να μην ειανι τοσο χαμηλη οσο θα επιανα με ενα bid στ ebay αλλα η προσφορα τους ειναι αρκετα καλη αν σκεφτεις οτι στο site τους για Γερμανους τη χρεωνουν 250 την 260αρα, ειναι σα να με χρεωνουν μονο 25 ευρω μεταφορικα.

οκ, θα παρω ενα τηλεφωνακι, παντως αν ειναι στα 390 τοτε θα παρω απο exklusiv που η τιμη μπορει να μην ειανι τοσο χαμηλη οσο θα επιανα με ενα bid στ ebay αλλα η προσφορα τους ειναι αρκετα καλη αν σκεφτεις οτι στο site τους για Γερμανους τη χρεωνουν 250 την 260αρα, ειναι σα να με χρεωνουν μονο 25 ευρω μεταφορικα.

Ναι, αν την πάρεις 275 είναι πολύ καλή τιμή.

ηρθε η οθονη τελικα πριν μια εβδομαδα και σημερα μπορεσα να την εγκαταστησω! Η πρωτη εντυπωση πολυ καλη, ηρθε σε αψογη κατασταση απο Γερμανια, το μοτερ κινειται αρκετα αργα και σταθερα ωστε να σου εμπνεει εμπιστοσυνη οτι δε θα γινουν γρηγορα ζαρες και το πανι φαινεται αψογο. Επισης το μοτερ κανει και λιγο θορυβο, αλλα ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω οσους θεωρουν τοσο σημαντικο το να ειναι αθορυβο και το να κατεβαινει γρηγορα το πανι. Μια διαδικασια 20 δευτερολεπτων για να δεις μετα τουλαχισοτν ενα διωρο δε ξερω τι σημασια εχει σε αυτους αν θα εχει λιγο θορυβο και αν θα κατησει 20 αντι για 10 δευτερολεπτα...

Τωρα ενα μικρο θεματακι που θα ηθελα βοηθεια απο οσους εχουν τους διαφορους κλονους της (ultrascreen/cinescreen/smartscreen). Θελω να αλλαξω τα ορια που σταματαει πανω και κατω, και ξερω οτι αυτο γινεται με 2 βιδες που βρισκονται στο πλαι. Αλλα η οθονη ειναι ηδη εγκατεστημενη και δεν εχω μεγαλη αποσταση απο τον τοιχο πλεον. Εχω αρκετη για να βαλω κατσαβιδι αλλα οχι για να βαλω το κεφαλι μου να τις δω. Ετσι προσπαθωντας με ενα μικρο κατσαβιδακι (αφου η τρυπα ειναι μικρη) να βιδωσω/ξεβιδωσω δε τα καταφερνω. Προσπαθω για της "αφης" (ας πουμε, την αισθηση που δινει το κατσαβιδι στο χερι μου) να το κλειδωσω καπως πανω στη βιδα για να μπορεσω να τη στριψω αλλα δε τα καταφερνω. Εχει καποιο κολπο που πρεπει να ξερω? Μηπως θελει σταυροκατσαβιδο?

Θα εκτιμουσα μαι γρηγορη απαντηση :D (αλλα και αργοπορημενη δε μας χαλαει heh)

nevermind παιδια, τα καταφερα. Απλα το κατσαβιδι δεν φαινεται καλα οτι "κλειδωνει" στη βιδα, αλλα η δουλεια εγινε και τωρα ολα ειναι τελεια! Επισης μου εκανε θετικη εντυπωση οτι ενω την εια στο πανω ακρο της και το αυξομοιωνα, η αλλαγη γινοταν real-time, ενω νομιζα οτι θα πρεπει να στριβω και μετα να την κατεβαζω λιγο και να ξανανεβαζω να δω που θα σταματησει...

Ολα καλα ως τωρα, επιφυλασσομαι να την προτεινω αφου την δω και σε προβολη!