Leopard - Ελλάδα;

Μιχάλης Πικούνης

Established Member
18 June 2006
285
Καλημέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα iMac βασικά γιατί έχω λατρέψει το iPhone μου και θέλω να δω πόσο καλό μπορεί να είναι ένα PC αλλά προβληματίζομαι γιατί στο site της apple βλέπω οτι το δίνουν μόνο με 10.4 OS/X που αν δεν κάνω λάθος είναι το tiger.

Απο που να πάρω το iMac ώστε να έχει leopard? Ποιό μαγαζί είναι αξιόπιστο και φιλικό για να πάω να δω;

Αν πάρεις υπολογιστή Apple κ έχει πάνω του το Tiger τότε δικαιούσαι με 10 ευρώ να πάρεις κ το Leopard. Βέβαια, αυτό γίνεται το πιο πιθανό μέσω Rainbow, οπότε ο χρόνος αναμονής για παραλαβή είναι 2 μήνες τουλάχιστον...εγώ τουλάχιστον τόσο περίμενα κ από ότι βλέπω τόσο περιμένουν κ άλλοι...
Ποιό μαγαζί...? Βασικά τα περισσότερα είναι μεταπωλητές της Rainbow. Υπάρχει κ η Systemgraph που είναι πολύ καλό μαγαζί κ κάνει δικές του εισαγωγές. Το mac mini μου από εκεί το είχα πάρει. Το macbookpro το πήρα από αλλού γιατί δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο. Ρώτα παντού κ αποφασίζεις μετά...

Αγορασα πριν απο 20 ημερες (ΥΕS!!!!) απο resaler το iMac μεσα στο κουτι εχει το Leopard και update CD για να τρεχουν και στα ελληνικα.(ολα με την επισημη εγγυηση της Rainbow Hellas).

απο multirama αγορασα προσφατα imac και macbook. Το leopard ηταν εγκατεστημενο. Το ελληνικο update υπηρχε σε δισκακι. Δεν το περασα γιατι δεν θελω να γινει κανενας εξελληνισμος στο "κοσμημα".

Καλημέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα iMac βασικά γιατί έχω λατρέψει το iPhone μου και θέλω να δω πόσο καλό μπορεί να είναι ένα PC αλλά προβληματίζομαι γιατί στο site της apple βλέπω οτι το δίνουν μόνο με 10.4 OS/X που αν δεν κάνω λάθος είναι το tiger.

Απο που να πάρω το iMac ώστε να έχει leopard? Ποιό μαγαζί είναι αξιόπιστο και φιλικό για να πάω να δω;

Συνονοματε ακριβως το ιδιο ''επαθα'' και ενα μηνα μετα απο το iphone πηρα τον πρωτο μου imac και ειμαι πολυ μα πολυ ευχαριστημενος για την επιλογη μου, που σε αυτην βοηθησαν και τα παιδια που γραφουν στο apple corner του AVClub και ιδιαιτερα ο Μιχαλης Κορ. με τα posts Η εμπειρία ενός switcher από PC σε Mac

ps
To αγορασα απο την AlphaMi που ειναι μεταπωλητες της Rainbow και ειχε και το dvd με leopard χωρις επιπλεον χρηματα

Συνονοματε ακριβως το ιδιο ''επαθα'' και ενα μηνα μετα απο το iphone πηρα τον πρωτο μου imac και ειμαι πολυ μα πολυ ευχαριστημενος για την επιλογη μου, που σε αυτην βοηθησαν και τα παιδια που γραφουν στο apple corner του AVClub και ιδιαιτερα ο Μιχαλης Κορ. με τα posts Η εμπειρία ενός switcher από PC σε Mac

ps
To αγορασα απο την AlphaMi που ειναι μεταπωλητες της Rainbow και ειχε και το dvd με leopard χωρις επιπλεον χρηματα

Με κάνεις κ κοκκινίζω τώρα....:o:o:o

Να σας πω λοιπόν τον προβληματισμό μου - αν και δεν ξερω ποσο ενδιαφερει κανεναν :o. Όπως είπα και νωρίτερα ψάχνω να βρω μια δικαιολογία ή καλύτερα ένα λόγο για να πάρω mac. Αυτό που θέλω βασικά είναι το OS/X μια και το design τους ναι μεν μου αρέσει αλλά δεν είναι το #1 κριτήριο για εμένα.

Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να βρω δικαιολογία για να δώσω 1,000+ € όταν στο σπίτι έχω ένα PC σαν HTPC το οποίο δεν μπορεί (νομίζω) να αντικατασταθεί, ένα laptop στο σαλόνι για τη σύζηγο να σερφάρει και το laptop της δουλειάς μου που πάει και έρχεται. Θα μπορούσα να αντικαταστήσω ένα απο τα 2 laptop αλλά τα MacBooks είναι πανάκριβα. Χώρο να βάλω desktop mac δεν έχω μια και δεν θα πάει ποτέ κανείς μας στο "γραφείο" για να μπει στο internet - καθόμαστε πάντα στο σαλόνι. Άρα...

Είναι πάντως φοβερή επιτυχία της apple να σε κάνει να ψάχνεις να βρεις λόγο που χρειάζεσαι το προιόν της!! Πήγα και στη systemgraph εχθες και τα χάζεψα λίγο - είναι καταπληκτικά.

Δεδομένου οτι δεν έχω ιδιαίερες αντοχές όταν μου μπει κάτι στο μυαλό, πριν από λίγο αγόρασα το πρώτο μου mac - ένα MacBook 2.2! Τώρα έχω ξεκινήσει να το μαθαίνω αλλά μέχρι στιγμής είναι πραγματικά πανέμορφο!

Μπαβο Μιχαλη!! Welcome to the family!!!:award:
Nα το ευχαριστηθεις Το νεο Μηλαρακι σου ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟ.!!!!!

Μιχάλη και εγώ αυτό έχω πάρει και εγκατέλειψα ακόμη και το mini για χάρη του
πάει παντού και συμφέρει by the way επειδή είχα dell και είχα κολλήσει με την ποιότητα του και το service όταν ξαναμπήκα στο site της dell και έψαχνα 12άρι ήθελα πάνω από 1600 ευρώ για να φτάσω τής επιδώσεις του book άσε που στα vista θα ήταν σαν σταματημένο.
καλορίζικο και πάλι

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! Μέχρι τώρα μόνο καλές εντυπώσεις έχω από το macbook. Μαζεύω κάποιες απορίες τώρα και θα τις ρωτήσω μια και καλή μόλις μαζευτούν :-)