Leopard τον Οκτώβριο!

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
Μήπως η Apple άρχισε να γίνεται Microsoft;;

Από την Apple έγινε η ανακοίνωση ότι το Leopard δεν θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στο WWDC όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, κι αυτό γιατί μεγάλο τμήμα από την ομάδα που έπρεπε να ασχοληθεί με το Leopard, ουσιαστικά τελειοποιούσε το iPhone!

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ενώ το Leopard θα έχει τελειώσει μέχρι τον Ιούνιο εν τούτοις δεν θα μπορούν να δώσουν σε κυκλοφορία μια ποιοτική έκδοση.

Leopard τον Οκτώβριο λοιπόν και μια πιο ολοκληρωμένη παρουσίασή του θα δούμε τον Ιούνιο στο WWDC.

Αυτά.:AFADF0:

Ημουν 11 λεπτά πιο γρήγορος κύριε διαχειριστά!! :Banane0: -bye-
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=169196#post169196

Anyway, δεν θα πεθάνουμε κιόλας, απλά είναι αλήθεια ότι το περιμέναμε με ανυπομονησία και ως μια καλή "απάντηση" στα Vista.

Βέβαια χίλιες φορές τον Οκτώβρη και bug-free παρά τον Ιούνιο με προβλήματα. Το μόνο που μου τη σπάει είναι ότι η δικαιολογία έχει να κάνει με το i-Phone γεγονός που ίσως καταδεικνύει ότι η Apple έχει αρχίσει να κάνει shift στις προτεραιότητές της.

Οπως διάβασα και σε κάποια blog comments, κάποιοι ελπίζουν ότι τον Ιούνιο στο WWDC ο Jobs με τον γνωστό "one more thing" τρόπο του θα ανακοινώσει ότι τα Leopard θα είναι "available today"... αλλά χλωμό το κόβω.

Το ξέρω βρέ!

Απλά έγραψα ένα δυο παραπάνω λεπτομέρειες στα Ελληνικά γιατί εσύ δεν έκανες μετάφραση (μου κοτσάρησες μόνο το λινκ :slapface: )και ήθελα να βρίσω και λίγο! :flipout: Οντως με πρόλαβες πάντως!:p

Βέβαια καλύτερα τον Οκτώβριο και no bugs παρά Ιούνιο και bugs. Οσο για το one more thing... δεν πρόκειται να συμβεί, αλλιώς δεν θα έβγαζαν την ανακοίνωση.

Αν ήταν από 10.3 και να περιμέναμε το 10.4 (Tiger) θα με πείραζε...
Τώρα δεν τρέχει κάστανο.Ας το βγάλουν όποτε θέλουν.

Περισσότερο με πειράζει το γελοίο της ανακοίνωσης παρά η καθυστέριση..

""We think it will be well worth the wait. Life often presents tradeoffs, and in this case we're sure we've made the right ones. "

Αυτά έχει η ζωή που λέτε....

Last edited:
Τουλαχιστον η Microsoft δινει τα service packs δωρεαν. Νταξει καταλαβαινω οτι η βελτιωση ειναι λιγο μεγαλυτερη απο το service pack (ή τουλαχιστον ετσι λενε οι πωρωμενοι μακαδες) αλλα ελεος ποσα λεφτα θα πρεπει να δωσει κανεις για να παρει κατι που ουσιαστικα ειναι αλλη μια εκδοση του MacOS 10??

Οχι δεν ειναι έτσι .. Ολα τα updates, είναι δωρεάν.

Το 10.4 με το 10.5 είναι διαφορετικά λειτουργικά.

XP με Vista π.χ...
Windows και τα δύο ας πούμε αλλά διαφορετικά.
Τα 10.5.1, 10.5.2 που θα βγουν μετα θα είναι Updates δωρεάν.

Μωρέ ας έρθουν τα νέα iMac να βολευτούμε και βλέπουμε για Leopard!

Μήπως τα Vista που κυκλοφόρησαν κατάλαβαν τίποτα; Προς το παρόν κανένας σοβαρός gamer δεν τα βάζει στο σύστημά του!

Το πρόβλημα για μένα δεν επικεντρώνεται στην καθυστέρηση του Leopard αλλά στις καθυστερήσεις γενικώς αφού αποτελεί το δευτερο κρούσμα! (Βλέπε Apple TV). Και να μην ξεχνάμε πως δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους ακόμη τα iLife & iWork.

Με προβληματίζουν οι καθυστερήσεις αυτές για το μέλλον και τι πρόκειται να δούμε. Εντάξει δεν θα πεθάνουμε αν βάλουμε τον Λεώ και μερικούς μήνες αργότερα αλλά πολλά πράγματα έχουν αρχίσει να καθυστερούν. Εκεί πήγαινε το "μήπως η Apple άρχισε να γίνεται Microsoft" όπου κανείς δεν τολμάει, (από εμάς τους "Μακάδες") να θίξει προς το παρόν.

Re: Απάντηση: Leopard τον Οκτώβριο!

Οχι δεν ειναι έτσι .. Ολα τα updates, είναι δωρεάν.

Το 10.4 με το 10.5 είναι διαφορετικά λειτουργικά.

XP με Vista π.χ...
Windows και τα δύο ας πούμε αλλά διαφορετικά.
Τα 10.5.1, 10.5.2 που θα βγουν μετα θα είναι Updates δωρεάν.

XP και Vista απεχουν μεταξυ τους 6 χρονια... Τα διαφορα 10.x βγαινουν καθε χρονο, και μια και εχω και μακ στο σπιτι, δεν βλεπω καποια συγκλονισικη διαφορα ωστε καθε χρονο να τα σκαει κανεις. (και αν θυμαμαι καλα δεν ειναι και αμελητο το κοστος του..) Εκτος απο τις πρωτες εκδοσεις που απλα διορθωναν bugs του αρχικου 10... αρα θα οφειλαν να ειναι δωρεαν!

Το 10.4 βγήκε το 2004.. Το 10.5 το 2007

Και τα Longhorn/Vista ήταν επίσης να βγουν σε 3 χρονια αλλά πήραν παράταση αν δεν κάνω λάθος..

Σαν κόστος είναι τα 100-120 ευ.

Στην οποία περιλαμβάνεται το πλήρες λειτουργικό (οχι home,bussiness, premium,ultimate,Super Special Grande Spectacular). Mαζί με τα Developer Tools,Χ11 ktl ktl και τις σχετικές άδειες.

Τώρα για τα νέα features ακόμα δεν έχουμε δει κάτι το συγκλονιστικό (εκτός από το Τime Machine το οποίο είναι εκπληκτικό) αλλά όπως φάνηκε είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Αν δεν δούμε κάτι το συγκλονιστικό εννοείται το Jobs δεν θα δει το euro μας και ας μείνει να παίζει με το iPhone του.

Θα βάλουμε Ubuntu !!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

νταξ ... λεμε και καμιά λ@λ@κί@ να περνά η ώρα....
Σκέψου οτι το 10.4 είναι still πάνω από τον ανταγωνισμό.
Προσωπικά δεν καίγομαι για αναβάθμιση λειτουργικού.Εκτός αν κερδίσω σε ταχύτητα.

Last edited:
τελικα τωρα που πηρα και εγω το macbookακουλινακι μου δεν βλεπω να μου καιγετε πολυ κανα καρφακι..οποτε ειναι μωρε θα τα βγαλουν χιχιιχ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Leopard τον Οκτώβριο!

Εκτος απο τις πρωτες εκδοσεις που απλα διορθωναν bugs του αρχικου 10... αρα θα οφειλαν να ειναι δωρεαν!

Εδώ συμφωνώ ..Ειδικά για τα 10.1 και 10.2. Εκεί έπρεπε στους πρώτους κατόχους Χ, αν όχι δωρεάν τουλάχιστον μια συμβολική τιμή..