"λερωμένη εικόνα" σε καινούργια TCL 55C6K

tonyM

New member
24 December 2007
82
Καλησπέρα,
Πριν 10 μέρες περίπου αγόρασα την 55C6K
Γενικά για τα λεφτά της θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή, δυσκολεύομαι να τη ρυθμίσω, συνέχεια κάτι με ενοχλεί, τελοσπάντων κάποια στιγμή θα το βρω, (αν υπάρχουν έτοιμες ρυθμίσεις θα ήθελα link)

Εχω εντοπίσει ένα πρόβλημα όμως το οποίο όσο και αν παιδεύτηκα τόσες μέρες δεν μπόρεσα να καταλάβω πως δημιουργείται.

Το πρόβλημα είναι το εξής,
Όταν υπάρχει κίνηση στην εικόνα (παίζει το βίντεο) είναι σαν να είναι λερωμένη οθόνη,
τι εννοώ, Όταν κινείται το πλάνο δίνει την αίσθηση ότι είναι λερωμένη η οθόνη και βλέπεις πίσω απ την βρωμιά, αλλά και όταν σταματάει η κίνηση παραμένει αυτή η κατάσταση, μόνο αν πατήσω pause καθαρίζει.

Αν υποθέσουμε ότι βλέπουμε έναν κατάλευκο τοίχο, η τηλεόραση τον δείχνει σαν έχω πάρει ένα σφουγγάρι και έχω λερώσει σε σημεία όλη την επιφάνεια της οθόνης και έχει δημιουργήσει μικρές ελαφρές γκρίζες περιοχές.
Στην ίδια εικόνα που περιέγραψα πριν αν πατήσω pause καθαρίζει τελείως η εικόνα και βλέπεις ένα κατάλευκο τοίχο χωρίς το παραμικρό ψεγάδι, μόλις πατήσεις play γεμίζει πάλι "βρωμιά".

Τι μπορεί να είναι αυτό, και όχι συναντήσει ποτέ κανένας;

Έχω δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις και στην κίνηση και στην εικόνα αλλά δεν μπορώ να το βρώ

Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης?
Να την δώσω πίσω?

Δεν φαίνεται πολύ καλά στα βίντεο, αλλά νομίζω μπορείτε να καταλάβετε το πρόβλημα.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.