ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;

Γαμώτο!!!!!!!
Λέει out of stock :violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Δεν το πρόσεξα πριν!!
ΣΥΓΝΩΜΗ.....

Απάντηση: Re: ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;

Το ότι είναι out of stock σημαίνει κάτι? Θέλω να πω ότι μπορείς να το παραγγείλεις, απλά θα περιμένεις καιρό μέχρι να'ρθει... Σας ενοχλεί αυτό? Εμένα για 10 λίρες όχι ;)

Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά όταν το είδα νόμιζα ότι είναι του στυλ
''15 να το τυλίξω για το σπίτι;;'' -bye-

Όπως ήταν αναμενόμενο η τιμή διορθώθηκε από τα 15 στα 51.99 ευρώ.

Εμένα μου κάνει εντύπωση που οι 37 λίρες γίνονται 52 ευρώ ενώ η αναλογία ευρώ λίρας είναι 1,07 (άρα 39 ευρώ).

Προφανώς, παρά τα όσα ισχυρίζεται το play, τα ταχυδρομικά εκτός Αγγλίας δεν είναι δωρεαν...:violent-smiley-030:

"Dear Customer,

We are writing to inform you that your recent order for the Pirates Of The Carribbean Trilogy Curse of the Black Pearl Dead Man Chest At World End was incorrectly listed. Unfortunately we will not be able to supply you with this item at the incorrectly advertised price and your order has been cancelled.

If you would still like to purchase this item at the correct price of £43.99 please use the link below:

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/...earl-Dead-Man-Chest-At-World-End/Product.html

Please accept our sincere apologies for any inconvenience caused to you over this matter and thank you for your patience and valued custom.

Kind Regards

PLAY.COM"

Τώρα τι να πω? Μπορώ να διεκδικήσω να το πάρω στην τιμή που το έγραφαν αρχικά? 'Η θα χάσω απλά το χρόνο μου?

Re: Απάντηση: ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ;

Εμένα μου κάνει εντύπωση που οι 37 λίρες γίνονται 52 ευρώ ενώ η αναλογία ευρώ λίρας είναι 1,07 (άρα 39 ευρώ).
Δυστυχώς !!!!! το play εχει διαφορετικές τιμές για ευρώ και στερλινες αγγλίας για το ίδιο το προιόν. Οπότε ΠΑΝΤΑ επιλέξτε να πληρώσετε σε στερλίνες και η μετατροπή να γίνει από την πιστωτικη σας κάρτα που θα είναι Πολυ πολυ πιό συμφερουσα και ότι λεει η επίσημη τιμή τραπεζης της ημέρας που έγινε η χρέωση. Αυτά για να ανταποδώσετε sto πλαυ αυτά που τους αξίζουν. Εγώ πάντως αυτό κάνω και μου έρχονται ακόμη πιό φθηνά (κυρίως τώρα που η στερλίνα αγγλίας έχει πάει κατα διαόλου, 1 στερλίνα= 1.08 ευρώ). Καλές Γιορτές και Καλές αγορές.

Φυσικά και μπορείς να διεκδικήσεις.... με πιθανή κατάληξη όμως να χάσεις το χρόνο σου :smash:

Σωστο, και μετα θα βγαλουν και κανα φιρμανι του τυπου

Μεγιστη παραγγελια απο Ελλαδα, 15 ευρα:flipout::flipout:

Δυστυχώς !!!!! το play εχει διαφορετικές τιμές για ευρώ και στερλινες αγγλίας για το ίδιο το προιόν. Οπότε ΠΑΝΤΑ επιλέξτε να πληρώσετε σε στερλίνες και η μετατροπή να γίνει από την πιστωτικη σας κάρτα που θα είναι Πολυ πολυ πιό συμφερουσα και ότι λεει η επίσημη τιμή τραπεζης της ημέρας που έγινε η χρέωση. Αυτά για να ανταποδώσετε sto πλαυ αυτά που τους αξίζουν. Εγώ πάντως αυτό κάνω και μου έρχονται ακόμη πιό φθηνά (κυρίως τώρα που η στερλίνα αγγλίας έχει πάει κατα διαόλου, 1 στερλίνα= 1.08 ευρώ). Καλές Γιορτές και Καλές αγορές.
Προφανώς έχεις να παραγγείλεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια από Play ή μένεις UK καθώς από τότε ισχύει ότι:

- Items priced in pounds can only be delivered to UK addresses.

- Items priced in euros can only be delivered to European addresses outside the UK.

Με λίγα λόγια (από τότε που το play έκανε αυτή την τσατσιά με την μετατροπή Λίρας σε Ευρώ) αν θες παράδοση εκτός UK πληρώνεις την Λίρα χρυσή.

Πάλι λάθος έκαναν με τους Πειρατές;

Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να δημιουργείται ντόρος για θέαση και μπορεί έτσι να τσιμπήσουν κανένα πελατάκι ....

Με την σημερινή ισοτιμία, 38 ευρώ βγαίνουν οι 37 λίρες. Σχεδόν είμαστε στο 1:1 λίρα με ευρώ. Σε σχέση με τα 52ευρώ που βγάζει το site, υπάρχει μια μικρή διαφορούλα....

Bye bye play....

Πάλι λάθος έκαναν με τους Πειρατές;

Αρχίζω να πιστεύω ότι το κάνουν επίτηδες για να δημιουργείται ντόρος για θέαση και μπορεί έτσι να τσιμπήσουν κανένα πελατάκι ....

Με την σημερινή ισοτιμία, 38 ευρώ βγαίνουν οι 37 λίρες. Σχεδόν είμαστε στο 1:1 λίρα με ευρώ. Σε σχέση με τα 52ευρώ που βγάζει το site, υπάρχει μια μικρή διαφορούλα....

Bye bye play....
Hello ebay.co.uk:a0210: